'Sinulla voi olla kaunis koti budjetilla': Säästäväisen äidin DIY -vinkit voittavat melkein miljoonan faninsa

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Tonista on tullut online -sensaatio - kerää 75 000 uutta jäsentä kuukaudessa



Äidistä, jolla on taipumus tehdä ja tehdä kierrätystä, on tullut online -sensaatio - lähes miljoona fania Facebookissa hänen halpojen sisustusvinkkiensa ansiosta.



Essexissä syntynyt Toni Trevillion perusti DIY On A Budget -ryhmän lähes neljä vuotta sitten auttaakseen jakamaan neuvoja ja inspiraatiota niille, jotka sisustavat tiukalla budjetilla.



Siitä tuli nopeasti virus, kun fanit tarttuivat hänen käteviin korjausvinkkeihinsä - mukaan lukien makuuhuoneiden, puutarhojen ja jopa pienien tyhjien kulmien muuttaminen hengittäviksi, kodin kaltaisiksi tiloiksi.

Ja nyt kolmen lapsen äiti on miljoonan seuraajan partaalla sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hänen vinkkinsä ja neuvonsa ottivat verkon myrskyn.

'Perustin ryhmän tuolloin noin neljä vuotta sitten, koska koristelin itse ja ajattelin, että muut samankaltaiset ihmiset voisivat hyötyä ideoista', Toni kertoi Essex Live .



Tonin Android -sovellus on suunniteltu sallimaan jäsenten jakaa ideansa ja liittyä uusiin (Kuva: Essex Live)

mitä on tapahtunut Peter kaylle

'200 000 jäsenen saaminen kesti noin kolme vuotta, ja nyt kasvamme 75 000 kuukaudessa.'



Pelkästään viimeisten 28 päivän aikana hänellä oli 2,2 miljoonaa vuorovaikutusta, joissa oli jäsenten kuvia, kysymyksiä ja ideoita.

Viime aikoina Toni julkaisi Android -sovelluksen, joka tukee kasvavaa fanikuntaansa.

'Monet ihmiset sanoivat haluavansa liittyä ryhmään, mutta he eivät käyttäneet Facebookia, mutta yhteisö tuntui, ettei voinut toimia Twitterissä tai muussa sosiaalisessa mediassa', hän selitti.

Yksi Lisa -niminen äiti jakoi kuvia uudesta siististä kaapistaan ​​Tonin vinkkien ansiosta (Kuva: Lisa Alderton)

Kutsutaan myös nimellä DIY on a Budget, sovelluksella on lähes 90 arvostelua, joista 87 on antanut sivulle viisi tähteä jatkuvasti kasvavalla yhteisöllä.

fortnite kielletyt tanssipaikat kausi 7

Hänen sivullaan lukee: 'DIY on a Budget on sosiaalinen verkosto, jossa voit jakaa kaiken itse. Halusitpa sitten esitellä uutta olohuoneesi, tarvitset apua tapetin valitsemisessa tai haluat vain saada inspiraatiota, suuri ystävällinen yhteisömme on täällä auttamassa. '

'Etsi viestejämme ja löydä laaja valikoima kauniita ja luovia ideoita kodin muuttamiseksi.'

Hän kutsuu käyttäjiä tykkäämään & tykkäämään rakkaudesta & apos; Katso & apos; ja kommentoida viestejä. Jaa DIY -tietosi ja mielipiteesi. Julkaise suosikkihuoneesi, katso mitä ihmiset ajattelevat ja saat neuvoja ja palautetta Google -yhteisössä.

Lukijat voivat jopa lähettää kysymyksiä keskusteluihin, luoda kyselyitä ja tallentaa kuvia leikekirjaansa Pinterestin kaltaisella tavalla.

enkelin numero 223 merkitys

Sovellus toivoo voivansa auttaa ongelmanratkaisussa niille, jotka yrittävät kunnostaa kotiaan (Kuva: Essex Live)

Hän sanoi: 'Päivitämme sovellusta jatkuvasti ja lisäämme uusia ominaisuuksia käyttäjien palautteen avulla.

Se on jo talon ja kodin kolmen parhaan sovelluksen joukossa. Google Playn osiossa. ''

Mutta se on hänen Facebook -sivunsa, joka on sovelluksen menestyksen takana, kun se on levinnyt viime kuukausina.

Hänellä on nyt 12 vapaaehtoisen armeija, jotka auttavat hallitsemaan työtaakkaansa - mukaan lukien sähköpostien, viestien lajittelu ja kommentteihin vastaaminen.

'Järjestelmänvalvojat vapaaehtoisesti järjestävät viestit ryhmästä, käsittelevät pyyntöjä ja hyväksyntöjä roskapostin vähentämiseksi', 31-vuotias sanoi.

spacex mihin aikaan uk

Se on hyvin yhteisö, jokainen julkaisee työnsä. Ei ole muuta paikkaa, jossa voit esittää kysymyksiä jonkun tekemästä DIY -työstä.

Tai jos näit jonkun viestin, voit kysyä, miten hän teki sen ja mitä työkaluja hän käytti.

Lue lisää

Supersäästäjien salaisuudet
Maksoin vain 29 puntaa hummeri -illallisesta Teini leikkaa äidin ostolaskun puolivälissä Kuinka luoda oma kuntosali ILMAISEKSI Kuinka muuttaa löysä muutos 600 euroon

'Kun päätin tehdä sovelluksen ensimmäisen kerran, otin yhteyttä kehittäjiin, ja siitä noteerattiin 25 000 puntaa, johon minulla ei ollut varaa.

'Mutta kehittäjä Riki Penton opiskeli aihetta ja tavoitti, ja hän halusi tehdä siitä ensimmäisen suuren mittakaavan projektin.'

Etsiäja liittyä jatkuvasti kasvavaan Facebook -yhteisö klikkaa tästä .

Katso Myös: