Voit nyt TARJOA edullisesta ensimmäisen luokan paikasta Virgin Trainsissa - ja se lupaa sinulle 'todella hyvän tarjouksen'

Neitsytjunat

Horoskooppi Huomenna

Sovellus toivoo antavansa matkustajille mahdollisuuden saada todella hyvä kauppa



Junamatkustajat, jotka haluavat hoitaa itseään & apos; voi nyt tehdä tarjouksen ensimmäisen luokan päivityksestä yhdellä Ison -Britannian suurimmista rautatieverkoista.



Tyhjät ensimmäisen luokan paikat useilla Virgin Trainsin itärannikon reiteillä myydään huutokaupalla, jotta vakioluokan matkustajat voivat päivittää halvempaan hintaan ennen lähtöä.



Paikan hinnat alkavat 5 eurosta, ja huutokauppa järjestetään älypuhelinsovelluksella Seatfrog.

Jokainen, joka päättää päivittää, nauttii myös sen mukana tulevista eduista, kuten ilmaisesta ruoasta ja juomasta, ilmaisesta Wi -Fi: stä, kallistuvista nahkatuolista ja lisätilasta jalkatilaan.

Päivitykset ovat aluksi saatavilla joissakin arkipäivän palveluissa Lontoon King's Crossista Edinburghiin, Leedsiin, Newcastleen ja Yorkiin, ja lisää reittejä odotetaan lisättävän pian.



Säännölliset ensimmäisen luokan liput Lontoosta Edinburghiin voivat maksaa lähes 90 puntaa enemmän kuin tavalliset luokkaliput.

Jokainen huutokauppa avataan noin kaksi ja puoli tuntia etukäteen ja sulkeutuu noin puoli tuntia ennen junan lähtöä.



Suzanne Donnelly Virgin Trainsin itärannikolla sanoi: ”Olemme todella innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Seatfrogin kanssa tarjotaksemme asiakkaille enemmän mahdollisuuksia kokea ensiluokkaisia.

'Matkustajat voivat saada päivityksiä jopa 5 puntaa, ja on olemassa todellisia tarjouksia.

'Live -tarjoustekijä tarkoittaa, että voit päättää viime hetkellä, haluatko hoitaa itseäsi.'

Seatfrogin toimitusjohtaja Iain Griffin sanoi, että ihmisten, jotka haluavat taata ensiluokkaiset matkat, pitäisi ostaa tavallinen lippu, koska huutokauppoja ei järjestetä kaikille junille.

lottovoittajien tarinat uk

'Matkustajille, jotka matkustavat standardiluokassa ja haluavat ehkä kokea ensiluokkaisia ​​ajoittain tai olla hieman spontaania päivänä, silloin Seatfrog on täydellinen alusta', hän sanoi.

'Annamme heille mahdollisuuden saada todella hyvä kauppa.'

'' Olen todella kiinnostunut työskentelemään minkä tahansa junaliikenteen kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa '', Griffin lisäsi.

Matkustajat, jotka haluavat käyttää järjestelmää ensimmäisen luokan päivitykseen, voivat syöttää varausviitteensa sovellukseen ja aloittaa tarjousten tekemisen.

Katso Myös: