Muut vaihtoehtosi Virgin Median hinnankorotusviesteinä alkavat saapua

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Kaapeliasiakkaiden laskut nousevat 2,50 puntaa 4,50 puntaan kuukaudessa(Kuva: PA)



Virgin Media kirjoittaa parhaillaan miljoonille tilaajilleen ja kertoo, että laskut nousevat keskimäärin 44 puntaa vuodessa maaliskuusta.



Tämä koskee kaikkia puhelin-, televisio- ja laajakaista -asiakkaita, jotka liittyivät verkkoon ennen 29. kesäkuuta 2020, ellei kotitalous kuulu 'haavoittuvaan' Sulkumerkki.



Haavoittuvia asiakkaita - mukaan lukien Virgin Median uusi Essential -laajakaistapaketti ja kiinteän verkon käyttäjät Talk Protected -paketissa - eivät kuulu hinnankorotuksiin.

Kiinteähintaisen tarjouksen saaneet asiakkaat, eli ne, jotka ovat edelleen sopimuksen vähimmäisajan sisällä, näkevät hintojen nousun sopimuksen päättymisen jälkeen.

Laajakaista -asiakkaat näkevät myös laskunsa nousevan (Kuva: Universal Images Group Getty Imagesin kautta)



Ne, jotka eivät ole vähimmäisajassaan - todennäköisesti siksi, että heidän sopimuksensa on päättynyt - näkevät hinnanmuutoksensa 1. maaliskuuta 2021 alkaen.

Keskimääräinen hinnannousu on 4%, mikä vastaa 3,63 puntaa kuukaudessa tai 43,56 puntaa vuodessa, yhtiö sanoi. Paketista poistuneet puhelukustannukset eivät muutu.



Useimmat laskut nousevat kuitenkin 2,50–4,50 puntaa kuukaudessa riippuen siitä, mikä paketti heillä on.

Virgin Median tiedottaja sanoi: 'Hintojen muuttaminen ei ole koskaan helppo päätös, minkä vuoksi tämä on toisin kuin muut palveluntarjoajat, tämä on ensimmäinen kaapelihintamuutoksemme 18 kuukauteen.'

Mutta hyvä uutinen on, että jos korotus vaikuttaa sinuun, voit irtisanoa sopimuksen maksamatta ennenaikaista irtisanomismaksua.

Ja sinun ei ehkä tarvitse edes vaihtaa halvan tarjouksen saamiseksi.

Kuten Martin Lewis selitti viime viikolla ITV -rahaesityksessään: 'Vaihtamalla saat yleensä halvimmat hinnat, mutta jos olet sopimussuhteessa tai lähestyt loppua, voit yrittää neuvotella hinnastasi.'

Mutta on aina hyvä tarkistaa ensin vertailusivusto ja nähdä, mitä muita tarjouksia siellä on, joten mene keskusteluun nykyisen palveluntarjoajasi kanssa, joka on varustettu tosiasioilla.

Jos laskusi nousee, on aika ottaa yhteyttä puhelimeen

Jos laskusi nousee, on aika ottaa yhteyttä puhelimeen (Kuva: Getty)

Kun se on saatu, on kuitenkin aika neuvotella.

'Koska kilpailu on kovaa, yritykset haluavat kiihkeästi pitää kiinni asiakkaista', Martin sanoi.

'' Siksi palveluyritysten kanssa käydyissä asioissa käydyissä kyselyissämme viestintäpalvelujen tarjoajat ovat usein helpoimpia neuvotella. ''

Kannattaa myös kysyä itseltäsi, saatko arvoa siitä, mistä maksat.

Suoratoistopalveluiden nousun myötä television irrottaminen paketista voi merkitä myös suuria säästöjä.

Freesatin toimitusjohtaja Alistair Thom sanoi: '' Kun otetaan huomioon pandemian vaikutus kotitalouksien talouteen, tämän kuukausittaisen lisäkustannuksen pitäisi saada ihmiset harkitsemaan ilmaisia ​​vaihtoehtoja ja irrottautumaan suurista TV-laskuista-varsinkin jos he ovat jo tilanneet suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Prime Video.

'' Kotiviihde ei ole koskaan ollut tärkeämpää, mutta kuluttajat ovat älyttömiä ja monet ryhtyvät toimiin tulevina kuukausina varmistaakseen, etteivät he maksa televisiostaan ​​kertoimia.

Katso Myös: