Matkavakuutusoikeutesi matkoille, jotka on varattu keltaiseen luetteloon kuuluviin maihin

Matkavakuutus

Horoskooppi Huomenna

Matkavakuutus on pakollinen, jos

Matkavakuutus on pakollinen, jos lähdet lomalle(Kuva: SOLARPIX.COM)



Vapaudenpäivän lähestyessä tuhannet ihmiset ovat ryhtyneet varaamaan lomaa verkossa.



Tämä johtuu siitä, että tästä lähtien täysin rokotettujen matkustajien ei tarvitse eristyä palattuaan meripihka-listamaasta.



mikä on paras vauvankorvike uk

Tietysti muut säännöt ovat edelleen voimassa, joten sinun on suoritettava PCR -testi (ja testi negatiivinen).

Monille tämä on kaikki uutiset, jotka heidän oli kuultava, ja lomasivustot ja lentoyhtiöt ilmoittivat valtavista kiireistä parhaiden tarjousten suhteen.

Kaikki ei kuitenkaan ole suoraviivaista. Erilaisten Covid -varianttien ja niiden nousun vuoksi eri maissa maat sulkeutuvat ja ovat vihreällä listalla ja edelleen meripihka -listalla poikkeuksellisen nopeasti.



. Ja tietysti, jos et ole täysin rokotettu, kotikaranteeniin sovelletaan edelleen vanhoja sääntöjä.

Joten matkustajien tärkein sääntö on edelleen tämä: Älä oleta mitään, tarkista säännöt lentoyhtiöiltä ja hallituksen Ulko-, Kansainyhteisö- ja kehitysviraston (FCDO) verkkosivustolta, lataa digitaalinen rokotuspassi ja tilaa kirjallinen joka tapauksessa, vain tapauksessa (kestää viisi päivää).



Säännöt vaihtelevat edelleen sen mukaan, missä neljästä Yhdistyneen kuningaskunnan maasta asut, joten tarkista myös ne.

Voi, ja saan ilmoituksia siitä, että jotkut lentoyhtiöt eivät hyväksy myös itse suoritettavia PCR-testejä, joten puhu heille ennen ostamista.

Huh huh! Onko se häirinnyt sinua? Ei ajatellut niin.

marks and spencer pääsiäismunat 2019

Yksi tärkeimmistä lisättävistä tarkistuslistalle on matkavakuutus. Älä lähde kotoa ilman sitä - vaikka sinulla olisi ilmainen EHIC/GHIC -terveyskortti .

Tässä on mitä pitää mielessä.

Matkavakuutus ja Covid -vakuutus

Matkavakuutus on ehdoton edellytys, jos lähdet ulkomaille, vaikka Covid -peruutussuoja olisi niukka.

Lomalla voi mennä pieleen paljon asioita, kadonneista matkatavaroista murtuneisiin raajoihin ja käsilaukkujen sieppauksiin. Tässä on lyhyt opas tärkeimpiin muistettaviin asioihin.

Entä jos et voi matkustaa 'virallisten' neuvojen vuoksi?

Suurimmalla osalla ihmisistä suuri kysymys on, katetaanko sinut, jos et voi matkustaa hallituksen muuttuvien ohjeiden vuoksi. Tämä on monimutkaista, mutta useimmille vakuutuksenantajille:

Paikalliset ja kansalliset lukitukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa eivät yleensä tarkoita, että saat maksun - ja sama koskee lukitusrajoituksia (ja muuttavia maahantulovaatimuksia) maassa, johon menet.

Jos maasi menee punaiselle listalle, et todennäköisesti myöskään kuulu sen piiriin - vaikka sinulla voisi olla paremmat mahdollisuudet saada hyvitys lomayhtiön tai lentoyhtiön kautta.

Et kuulu vakuutuksen piiriin, jos Foreign, Commonwealth & Development Office (FCDO) -sivusto neuvoo matkustamaan. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, koska tämä on yleensä automaattisen hyvityksen kriteeri.

Useimpien matkustajien ongelma on se, että he eivät voi erottaa toisistaan ​​hallituksen ministerin sanomalla, että älä matkusta, ja FCDO: n verkkosivuston välillä, joka sanoo samaa. Molemmat ohjeet ovat ylhäältä - mutta ne johtavat selkeästi erilaisiin tuloksiin, kun on kyse rahan takaisin saamisesta.

Entä jos saat Covidin kiinni etkä voi matkustaa?

Se on parempi uutinen tällä rintamalla. Monet käytännöt kattavat sinut, jos kehität Covid -infektion etkä voi mennä lomalle. Mutta tähän liittyy yleensä todellinen diagnoosi, ei vain oireiden osoittaminen. Sinun on ehkä annettava testitulokset.

Pelkään, että monet käytännöt eivät kata karanteeniin asettamista joko sovelluksen tai seurantahenkilöstön toimesta (vaikka toisetkin).

Kaikista näistä varoituksista huolimatta saatat huomata, että vakuutuksesi kattaa myös lähisukulaisesi - joten tarkista ennen ostamista.

MoneySavingExpertillä on a loistava vertailutyökalu jos et tiedä mistä aloittaa.

Mitä jos otat Covidin kiinni ollessasi poissa?

Useimmat politiikat kattavat tämän, mutta eivät oleta. Haluat tarkistaa, mitä perheellesi tapahtuu ja onko heillä suojaa sinun kanssasi tai heidän on mentävä kotiin ja jätettävä sinut sairaalaan.

Monet matkavakuutukset kattavat kotiuttamisen, vaikka tämä koskee enemmän muita sairauksia tai sairaalahoitoja eikä todennäköisesti korvaa Covid -tautia.

Entä keltaisen luettelon maat?

Koska monet ihmiset noudattavat asiantuntijoiden neuvoja (kiitos!) Ja ostavat politiikkansa varauksen yhteydessä, he saattavat huomata, että ehdot eivät ole pysyneet mukana yhteiskunnan muutoksissa.

Ennen viimeaikaisia ​​muutoksia hallituksen neuvoihin, esimerkiksi meripihka- tai punaisen listan maahan meneminen mitätöi monet vakuutukset. Nyt on kuitenkin olemassa useita politiikkoja, jotka ovat mukautuneet uusiin ohjeisiin.

Jos olet jo ostanut matkavakuutuksen, soita vakuutusyhtiöösi ja kysy meripihka -listamatkoista. Pyydä myös uudet ehdot. Jos ei, etsi käytäntöjä, jotka kattavat nimenomaan keltaisen luettelon matkan.

Kultainen sääntö

Kaikista vakuutuksista, joita saatat ostaa ajan mittaan, matkavakuutus vaihtelee eniten. Lyhyesti sanottuna, osta halvalla, hanki halvalla.

man utd kit 2018

Valitse kattavin politiikka, johon sinulla on varaa, äläkä pelkää esittää kysymyksiä. Ehdot ovat usein pelottavia (160 sivua kuka tahansa ?!), joten pyydä yritystä selittämään, mitä on ja mitä ei käsitellä.

Jos olet riidassa jostakin matkailuun liittyvästä, Resolver voi auttaa ilmaiseksi .

Katso Myös: