10 parasta jalkasekoitinta vuonna 2018 - mukaan lukien KitchenAid -, koska Bake Off laukaisee myynnin nousun

Suuri Brittiläinen Leipoa

Horoskooppi Huomenna

Kenwood Chef Titanium on henkilökohtainen suosikki



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Mikään ei ole aivan kuten Great British Bake Off, joka saa meidät tuulelle kaikkien kakkujen, evästeiden, torttujen ja vastaleivotun leivän valmistamiseen.



Mutta heti kun olemme palanneet kaupoista ja asettaneet kaikki aineemme a la Ready Steady Cookin puolelle, ymmärrämme usein, että meiltä puuttuu vakavasti laiteosasto. Nimittäin: sekoitin.

Jos sinulla ei ole käsittämättömän paljon käsivoimaa ja haluat noutaa hienon koneen auttamaan sinua sekoitusrintamalla, olemme valinneet kymmenen parasta jalkasekoitinta tällä hetkellä kaikille budjeteille suurista brändeistä, kuten KitchenAid, Sage ja Swan. Mary Berry, syö sydämesi.

1. KitchenAid Artisan Stand Mixer, £ 349

Ei vain kauniit kasvot



Mitä tulee seisontasekoittimiin, kuten jokainen, joka on himoinnut toisensa jälkeen jonkin aikaa, tietää, on yksi selkeä suosikki: KitchenAid.

vale musta leski uk hämähäkit

Kauniilla retro -ulkoasullaan, joka on saatavana silmiinpistävissä väreissä, ikonin kone on myös yhtä hyvä kuin sekoittaminen, vaivaaminen ja vatkaaminen, koska se näyttää myös kauniilta. Siellä on myös erittäin pitkä johto, ja se on astianpesukoneystävällinen. Nyt tarvitsemme vain keinon varaa siihen ...



Hanki se AO.com -sivustolta hintaan 349 puntaa

2. Kenwood Chef Titanium XL, 479 puntaa

Rakastamme tämän sekoittimen ulkonäköä

Vaikka tämän koneen alkuperäinen versio on peräisin vuodelta 1950, brändi on täysin uudistanut luotettavan jalkasekoittimensa nykyaikaan erittäin futuristisella ilmeellä.

Kahdeksan nopeusasetuksen ja mahdollisuuden ostaa lukuisia mielenkiintoisia lisäosia (kuka tahansa pastan valmistaja?) Ansiosta tämä mikseri on myös melko hiljaisempi kuin jotkut muut kilpailijat. Mutta myös hieman kalliimpi.

Hanki se Amazonilta hintaan 479 puntaa

3. Cuisinart Stand Mixer, 299,95 puntaa

Paras budjetti vaihtoehto - vaikka se on vielä muutama sata

Tällä massiivisella kaksitoista nopeusasetuksella (mahdollisesti suurin summa, jonka olemme koskaan nähneet) tämä erittäin hiljainen kone on ehdoton varastaa alle 300 punnan hintalappunsa ja suorittaa kaikki tehtävät täydellisesti.

Se on myös erittäin helppo asentaa ja puhdistaa, ja sen menestys ei ole yllättävää, koska Cuisinart -brändi on valmistanut keittiövarusteita yli 30 vuoden ajan ja ne ovat edelleen pelin kärjessä.

kuoleeko phil Eastenderissä

Hanki se John Lewisilta hintaan 299,95 £

Lue lisää

Suuri brittiläinen leipoa 2018
The Great British Bake Off viimeisimmät uutiset Kuka on Noel Fielding? Kuka on Paul Hollywood? Kuka on Sandi Toksvig?

4. Sage The Scraper, 169 puntaa

Yksi parhaista lähtötason sekoittimista

Jos etsit meluisaa konetta, tämä on yksi parhaista - vaikuttava hintaan nähden.

Hyvä valinta niille, jotka haluavat jatkaa jutustelua ruoanlaiton aikana, tämä täyttää kaikki tavanomaiset vaatimukset, ja sen mukana tulee yksi ruostumaton teräs ja yksi lasikulho riippuen siitä, mitä haluat.

Hanki se AO.com -sivustolta hintaan 169 puntaa

5. Kenwood Classic Chef, 144 puntaa

Hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät ole liian huolissaan ulkonäöstä

Yksi halvimmista malleista tällä hetkellä, vain siksi, että tämä jalustan sekoitin ei ole harjattua kromipintaa, se ei tarkoita sitä, etteikö se olisi edelleen vahva kilpailija.

Neljän eri nopeusasetuksen ja pulssitoiminnon ansiosta tämä tekee kaiken haluamasi - vaikka se olisi hieman meluisalla puolella.

Hanki se AO.com -sivustolta hintaan 144 puntaa

6. Crux Bake and Blend, 199,99 puntaa

Kaikkein oikeudenmukaisin niistä

Pudotetun upean ulkoasun lisäksi tämä on myös paljon koneita rahoillesi, ja se vie sinulle mahtavat 5,5 litraa.

Emme tiedä, miksi tarvitset sitä, mutta jos tarvitset, on myös pulssitoiminto lyhyille, hallituille purskeille sekä tehokas 1200 W: n moottori ja kahdeksan nopeusasetusta. Fancy.

paul o grady sokkotreffit

Hanki se Lakelandilta 199,99 puntaa

7. Smeg Stand Mixer, 259,99 puntaa

Haluamme Smegin kaiken - jääkaapin, leivänpaahtimen, vedenkeittimen, sekoittimen

Vaikka sillä ei ehkä olekaan yhtä arvokkaita sekoituskykyjä kuin muulla hyvännäköisellä kilpailijalla (mahtava KitchenAid), ei voi kiistää, että kaikki Smegin keksinnöt ovat kauneutta.

Valitettavasti sen taidot eivät ole aivan verrattavissa muihin £ 300+ -jalustamiksereihin, mutta nopeusasetuksia on kymmenen, joten voit syyttää heitä ponnistelusta.

Hanki se Veryilta hintaan 259,99 £

8. Bodum Bistro Electric Stand -mikseri, 130,06 €

Suunnittelutietoiset leipurit - tämä on sinua varten

Jos et pidä monista erilaisista koneista, jotka ovat hajallaan sivullasi, mutta olet myös innokas investoimaan jalustasekoittajaan, joka auttaa sinua leipomossa, Bodum on keksinyt juuri sen.

Sen mukana tulee myös irrotettava roiskesuoja, joka pitää erinomaisesti talosi - ja työtason - puhtaana.

Hanki se Amazonilta hintaan 130,06 puntaa

Lue lisää

Parhaat kodinkoneet
Pesukoneet Imuri Silitysraudat Monitoimikoneet

9. Swanen Fearne, 199,99 puntaa

Ei kaikkein kykenevin, mutta katso kaikkia näitä värivaihtoehtoja!

Fearne Cottonin hyväksymä Swan -brändi näyttää kehittävän itsensä KitchenAidin budjettiversioksi - ja siinä on valikoima erilaisia ​​sävyjä (kaksitoista tarkalleen) - mukaan lukien runsaasti pastelleja.

julkkis isoveli 2014 häädöt

Laite soveltuu paremmin nuoremmille kokkeille, jotka voivat olla tyytyväisiä leipomiseensa, mutta eivät odota monimutkaisimpia tehtäviä, mutta tämä laite toimii vain kolme minuuttia kerrallaan.

Hanki se Amazonilta 199,99 puntaa

10. Judge Stand Mixer, 32,99 puntaa

Täydellinen niille, jotka katsovat penniä

Okei, joten se ei todellakaan ole paras jalusta mikseri siellä, mutta se on ehdottomasti halvin ja silti hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tehostaa leivontapelinsä menemättä konkurssiin.

Viidellä nopeusasetuksella sekä vatkaimilla ja taikinakoukkuilla se tekee työnsä (vaikka paljon kulhoa raaputetaan puolelta) ja voidaan myös laittaa astianpesukoneeseen sen jälkeen. Se onnistuu.

Hanki se Amazonilta hintaan 32,99 puntaa

Katso Myös: