SAS: Kuka uskaltaa voittaa Jason Foxin valmiina korvaamaan pääopettaja Ant Middletonin kirveen jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

SAS: Kuka uskaltaa voittaa tähti Jason Foxy Fox sanoo olevansa valmis korvaamaan pääopettajan Ant Middletonin - mutta vain jos häneltä sitä vaaditaan.



Kanava 4 katkaisi siteet Middletoniin aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun ainakin neljä naispuolista hittisarjan työntekijää valitti törkeistä ja vihjailevista kommenteista.



Fox, joka on nykyisen ainoan jäljellä olevan alkuperäisen DS: n jäsen (ohjaava henkilöstö), sanoi, vaikka kukaan ei ole vielä pyytänyt häntä täyttämään paikka: harkitsisin aina mitä tahansa mitä tahansa.



Se on sama kuin armeijassa. Jos joku sanoo 'haluamme sinun tekevän tämän' - jatka sitä.

Jotkut fanit pitävät 44-vuotiasta Foxia, joka palveli 20 vuotta Royal Marinesissa 16-vuotiaasta lähtien, joukkueen ystävällisimmäksi jäseneksi. Tämä voi tarkoittaa sitä, että pomot haluavat jonkun tuoreen tulevan kovaksi värvättyjen kanssa.

Jason Foxy Fox sanoo olevansa valmis korvaamaan pääopettaja Ant Middletonin

Jason Foxy Fox sanoo olevansa valmis korvaamaan pääopettaja Ant Middletonin (Kuva: Pete Dadds. Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla. Tätä kuvaa voidaan käyttää vain kanava 4 -ohjelmaan)



Mutta Fox vaatii: Kannatan mitä tahansa päätöstä.

Ennen valinnan tekemistä katsojilla on mahdollisuus nauttia finaalista, jota seuraa julkkisversio myöhemmin tänä kesänä, esitallennettu Middletonin kanssa.



Sunnuntaina katsojat saavat selville, kuka seitsemästä jäljellä olevasta rekrytoidusta pääsee maaliin - ja kuka voittaa. Fox sanoo, että finaali, joka sisältää pelottavat kuulustelut, ei petä.

Kanava 4 katkaisi siteet Middletoniin aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun ainakin neljä naishenkilöä osumaesityksessä valitti törkeistä ja vihjailevista kommenteista

Kanava 4 katkaisi siteet Middletoniin aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun ainakin neljä naishenkilöä osumaesityksessä valitti törkeistä ja vihjailevista kommenteista. (Kuva: Getty Images)

Se on aina erityisen vaikea jakso, mutta muistan, että tein sen tässä sarjassa, ja se oli vielä julmempaa, ja kuulustelijoiden ja värvättyjen välillä oli paljon ajatuspelejä.

'Häntässä on myös pistoa, jossa ryhmä saa hieman enemmän kuin he odottivat.

Middleton hylkäsi lähetysyhdistykselle Bectulle tehdyt valitukset häntä vastaan, koska herätysprikaati ei kyennyt selviytymään pienestä sotilaallisesta kouristuksesta.

Jason on ohjelman viimeinen ohjaava henkilöstö

Jason Fox. Kirjailija Laura Connor osallistuu SAS: Who Dares Wins -lehdistöpäivään Pippingford Parkissa Itä -Sussexissa. Kanava 4 -sarjan on määrä palata, ja siinä esiintyy naisia ​​ensimmäistä kertaa. Sarjaa isännöivät entiset sotilaat Jason Fox, Ollie Ollerton ja Ant Middleton.

Fox on puhunut avoimesti kamppailusta PTSD: n kanssa sen jälkeen, kun hänet oli vapautettu armeijasta mielenterveysongelmien vuoksi vuonna 2012, selviytyessään joistakin maailman vaarallisimmista sota -alueista.

Hän uskoo, että avun etsiminen pelasti hänen henkensä, kun hän kamppaili itsemurha -ajatuksien kanssa.

Se tosiasia, että esityksestä on tullut foorumi ihmisille puhua elämästään, heidän ylä- ja alamäistään, on mielestäni mahtavaa.

pelkään ettei ole rahaa

Katso Myös: