10 parasta matkalaukkua vuodelle 2020 - suosituimmat matkatavaramerkit, jos lähdet lomalle

Ostokset Neuvoja

Horoskooppi Huomenna

Varmista, että seuraava matkalaukkusi on hyvä(Kuva: Moment RF)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Olitpa lähdössä lomalle pian tai tarvitset uuden laukun loputtomille työmatkoillesi tai kotimatkallesi, oikean matkalaukun löytäminen voi tuntua hankalalta.



Vaikka jotkut laukut maksavat omaisuuksia ja niissä on kaikki kellot ja pillit, muut kotelot ovat paljon edullisempia ja voivat silti näyttää yhtä houkuttelevilta.

Joten mistä tiedät, mikä kannattaa sijoittaa? Ja mitkä ovat parhaat panoksesi edulliselle tapaukselle, joka selviää jopa tiukimmista Ryanairin matkatavaroista.

Olemme pyöristäneet alla olevat kymmenen parasta matkalaukkua Amazon , John Lewis ja Pois , vaihtoehdot aina edullisista matkalaukkuista, joilla on kymmenen vuoden takuu, korkealuokkaisiin koteloihin, jotka kestävät koko elämän. Joissakin on jopa innovatiivisia lisäosia, joita et edes tiennyt tarvitsevasi (sisäänrakennettu kannettava laturi kukaan?).



1. Samsonite Neopulse

Jos etsit turvallista ja kestävää laukkua, jonka voit olla varma, ettei kukaan voi avata, se ei muutu luotettavammaksi kuin Samsonite.



Sen itsevahvistettu muotoilu mahdollistaa erittäin kevyen mutta vahvan matkalaukun ja kätevän yhdistelmälukon, jonka avulla voit pitää laukkusi kiinni riippumatta siitä, kuinka kauan se on poissa sinusta.

Mitat: Korkeus: 55 cm, Pituus: 40 cm, Leveys: 20 cm

Osta nyt täältä Amazonista

2. Aerolite Super Lightweight -kotelo, jossa on 4 pyörää

Tämä vaihtoehto on ehdottoman edullinen kohtuullisen näköiselle matkalaukulle.

Se näyttää paljon kalliimmalta kuin se todellisuudessa on, ja sillä on runsaasti viiden tähden arvosteluja Amazonin verkkosivusto .

Mitat: Korkeus: 55 cm, Pituus: 20 cm, Leveys: 35 cm

Osta nyt täältä Amazonista

3. Amerikkalainen Tourister Soundbox

Valmistettu laadukkaista materiaaleista, tämä kotelo, jonka tiedät kestävän, ja siinä on kaikki tärkeät lisävarusteet, kuten kiinteä 3-numeroinen TSA-yhdistelmälukko lisää turvallisuutta varten ja kaksoispyörät tasaisen vierimisen takaamiseksi.

Nämä Soundbox-kotelot ovat hyvin erilaiset kuin tavallinen yksivärinen vaihtoehto, ja niissä on runsaasti silmiinpistäviä värejä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä matkatavarat ovat sinun.

Mitat: Korkeus: 77 cm, Syvyys: 29,5 cm, Leveys: 51,5 cm

Osta nyt täältä John Lewisilta

Neljä. Tumi Tegra-Lite Max Continental laajennettava kantolaukku

Jokaisen pennin arvoinen (jos voit perustella kuluttamisen niin paljon)

Tämä kuluva matkalaukku on varmasti yksi kalliimmista vaihtoehdoista, ja se on liikematkailijoiden unelma, ja siinä on erittäin sileä ja vakaa rulla, kevyt tunne ja tietysti mielettömän kestävä.

Et tule koskaan katumaan Tumi -matkalaukun ostamista - jos voit tietysti katsoa hinnan ohi - erittäin hyvin suunnitelluista matkatavaroistaan ​​tunnetun brändin kanssa.

Mitat: Korkeus: 56 cm, Leveys: 40,5 cm, Pituus: 23 cm

Osta se täältä Amazonista

5. Delsey Paris Montmartre AIR 2.0

Oletko matkalla Ryanairin kanssa? Tämä 55x40x20 on sinua varten

Ryanairilla on pienimmät matkatavaroiden mitat 55x40x20, joten tämä ranskalainen matkalaukku sopii täydellisesti halpalentoyhtiöön.

Siinä on irrotettava ja pestävä vuori, lukuisia osastoja ja turvallinen vetoketju.

Mitat: Korkeus: 20 cm, Leveys: 40 cm, Pituus: 55 cm

72 elämän tarkoitus

Osta se täältä Amazonista

6. Trunki Ride-On matkalaukku

Okei, joten se ei varmasti sovi kaikille, mutta kuten kaikki, joilla on pieniä lapsia, tietävät, että jos on yksi asia, joka saa lapsesi kantamaan oman matkalaukkunsa, se on nerokas Trunkki.

Ainoa huono puoli siinä on, että 1) se ei sovi kovin hyvin ja 2) jos olet edelleen se, joka kantaa sitä, voi olla melko ärsyttävää vetää ympäriinsä.

Mitat: Korkeus: 31 cm, Pituus: 44,5 cm, Leveys: 20,30 cm

Osta se täältä Amazonista

7. Tripp Medium 4 -pyöräinen matkalaukku

Jos et halua käyttää omaisuutta koteloon, jossa on kaikki kellot ja pillit, ja olet yksinkertaisesti vain jotain kunnollista, jossa on neljä pyörää ja kestävä kuori, tämä yksinkertainen musta numero voi olla sinua varten.

Mikä parasta, tämä Tripp -vaihtoehto sisältää myös mahtavan viiden vuoden takuun, joten voit olla varma, että se kestää pitkään.

Mitat: Korkeus: 66 cm, Leveys: 46 cm, Syvyys: 26 cm

Osta se täältä Amazonista

8. & Medium & apos; Poissa matkalaukku

Murtumaton polykarbonaattikuori, sisätilojen pakkausjärjestelmä, jossa on kaksi erillistä osastoa, sekä irrotettava pyykkipussi, sekä erittäin tärkeä TSA-hyväksytty yhdistelmälukko. Se ei myöskään näytä liian pahalta ...

Jos haluat tehdä siitä ylimääräisen hienon, voit lisätä monogrammin tunnisteen kymmeneen minuuttiin.

Mitat: Korkeus: 66 cm, Leveys: 47 cm, Syvyys: 28 cm

Osta täältä täältä

9. H5 Horizn Studios matkalaukku

On kiistatonta, että tämä on yksi houkuttelevimmista tuotemerkeistä matkalaukkujen suhteen, mutta sillä on myös paljon kehua sisäpuolelta.

Sen lisäksi, että siinä on irrotettava älykäs laturi (joka on kaikkien lentoyhtiöiden hyväksymä hytti), siinä on myös hiljaiset japanilaiset 360 ° pyörivät pyörät - joten ei enää kolinaa matkalla lennolle.

Mitat: Korkeus: 55,1 cm, Pituus: 34,8 cm, Leveys: 22,9 cm

Osta täältä Horizn Studiosilta

10. Slimbridge Fusion matkalaukku

Toinen erittäin kaunis vaihtoehto, ajattelimme, että tämä numero maksaa paljon enemmän kuin 27 puntaa.

Vaikka se ei ole kestävin tapaus, siinä on erittäin pitkä ulosvedettävä kahva ja se näyttää varmasti osalta. Erinomainen viikonloppumatkoille.

Mitat: Korkeus: 55 cm, Pituus: 35 cm, Leveys: 20 cm

Osta se täältä Amazonista

Lentoyhtiön matkatavaroiden mitat

  • Ryanairin käsimatkatavaroiden mitat: Koko 55 x 40 x 20 cm
  • Easyjet -käsimatkatavaran mitat: Koko 56x45x25 cm
  • British Airwaysin käsimatkatavaroiden mitat: Koko 56x45x25 cm

Katso Myös: