Lionel Richie julkistaa vuoden 2018 Yhdistyneen kuningaskunnan kiertueen - voit hankkia liput ennen muita

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lionel Ritchie on jälleen tiellä



Elävä legenda Lionel Richie on julkistanut sarjan päivämääriä kesäkuussa monien fanien iloksi.



nukkumassa tuuletin päällä

& Apos; Hei & apos; laulaja esiintyy useissa paikoissa, joissa hän ei ole koskaan ennen käynyt. Joten jos et ole kyennyt näkemään häntä suurina stadioneina ennen, nyt on tilaisuutesi saada komissaari kiinni.



Hän pelaa kaksitoista paikkaa, jotka alkavat Northamptonista 1. kesäkuuta ja päättyvät 24. kesäkuuta Holkham nr Wells-next-the-Sea -alueella. Yleisliput tulevat myyntiin helmikuuta klo 10.00 Ticketmasterilta .

Hanki liput Lionel Richies UK Tourille täältä.

Lionel Richiesin kiertuepäivät Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2018

lionel riisi

Ota Lionel kiertueelle tänä kesänä (Kuva: PA)



Lionel Ritchiesin ura on valtavan takavalikoiman takana, ja se on kestänyt vuosikymmeniä, alkaen varhaisista vuosista Commodoresissa nykypäivään. Hän on tunnettu valtavista juhlamökkeistä ja ajattomista rakkauslauluista, ja hän on kuuluisa sellaisista klassikoista kuin 'Hei', 'Tanssi katolla' ja 'Koko yön'.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän palasi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vuoden 2015 jälkeen. kiertue, joka sisälsi kolme yötä Lontoon O2: ssa ja ikonisen Glastonburyn sarjan, jossa nähtiin hämmästyttävä 200 000 ihmistä laskeutumassa pyramidilavalle saamaan kuvake.



Glastonburyn tähti (Kuva: Redferns)

ellie brown rakkaussaari instagramissa

Puhuessaan paluustaan ​​Lionel Richie sanoi: Olen ollut kaipaamassa Iso -Britanniaa, enkä malta odottaa kauan odotettua paluuta ja nähdäkseni maan osia, joihin en ole koskaan ennen päässyt. Fanit ovat aina uskomattomia ja he tekevät tunnelman jokaisesta esityksestä sähköiseksi, joten odotan innolla, että saan laulaa heidän kanssaan pian.

Katso Myös: