10 vaikeinta haastattelukysymystä Britanniassa - voitko vastata niihin?

Työurat

Horoskooppi Huomenna

Työhaastattelu

Näen, että sinulla on 8 astetta tästä aiheesta, mutta tiedätkö kaikki kappaleen When I'm Cleaning Windows sanat?(Kuva: Getty)



Olet pukeutunut kauniisti, saapunut ajoissa, tehnyt kotitehtäväsi työstä ja tutkinut roolia ja seuraa, ja sitten mistä tahansa-haastattelija kysyy kuinka monta enkeliä voi tanssia tapin päässä?*



Et ole yksin, itse asiassa haastateltavat kohtaavat päivittäin kysymyksiä, joihin lähes mikään kotityö ei voi valmistautua, mutta se ei tarkoita, ettet voisi vastata niihin.



Nämä haastattelukysymykset voivat kuulostaa hullulta ja voit väittää, että hyvin harvat ihmiset todella tietävät vastauksen. Heittämällä tällaisen yleismerkin potentiaaliset työnantajat kokeilevat kuitenkin luonteen vahvuutta, loogista ajattelua ja sitä, miten hakija reagoi paineen alaisena, sanoo Joe Wiggins, trendianalyytikko. rekrytointipaikka Glassdoor .

Oikeaa vastausta ei ehkä ole, mutta jos olet valmis selittämään, miten sinne pääset, se puhuu paljon.

kyselyn lataus

Oletko koskaan järkyttynyt työhaastattelukysymyksestä?

Yli 1000 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Meillä on vinkkejä siitä, miten loistaa työhaastattelussa täällä, ja mitä sinun ei ehdottomasti pitäisi tehdä täällä - mutta entä jos jätät hämmentyneeksi tuskallisesta kysymyksestä?



No, Glassdoor käytti sen haastattelutietokantaa löytääkseen 10 vaikeinta Britanniassa esitettyä kysymystä, ja NEWSAM Money on selvittänyt, miten vastata niihin puolestasi.

Näetkö, miten pärjäät?



valtakunnallinen lotto ilmainen sisäänpääsy

10 vaikeinta työhaastattelukysymystä Britanniassa - ja miten niihin vastataan

Älä anna heidän epäonnistua teknisissä asioissa

1. Voitko laskea kuinka monta tennispalloa käytetään Wimbledonin aikana? - Kysytty Accenturesta, analyytikkoehdokas (Lontoo, Englanti).

Vastaus - 54 250 . Haastattelija etsii, miten lähestyt ongelmaa ensimmäisiltä päämiehiltä.

Tässä tapauksessa sinun on tarkasteltava pelattujen pelien lukumäärää, ja 6 uutta palloa esitetään 9 pelin välein (ja muutos ottelun ensimmäisen seitsemän jälkeen lämmityksen huomioon ottamiseksi). Tai googlaa se salaa.

2. Arvioi autojen kokonaismäärä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. - Kysyttiin Barclays Capitalilta, kauppa -analyytikkoehdokkaalta.

32 miljoonaa - Tämä taas etsii kriittistä ajattelua. Ihmisten tai kotitalouksien lukumäärän tarkastelu voi auttaa sinua arvioimaan tämän. Se toimii noin yhdellä autolla jokaista kahta ihmistä kohti tai 1,2 per kotitalous.

3. Kuinka monta kaloria on supermarketissa? - Kysyttiin Googlen tuotepäällikköehdokkaalta (Lontoo, Englanti).
20 miljoonaa - Kerran Internetissä ei ole vastausta. Näin teimme sen.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on noin 12 000 supermarkettia, jotka ruokkivat 60 miljoonaa ihmistä. Keskimääräinen kalorinkulutus henkilöä kohden on 2000, mutta luvut viittaavat siihen, että tuhlaamme 1/3 ostamastamme. Joten meidän on ostettava 182 miljardia kaloria päivässä ruokkiaksemme Britanniaa. Se on 15 miljoonaa supermarketia.

Supermarketeissa on varastossa takana ja hyllyillä, ja ne korvaavat tavarat sitä mukaa kuin niitä myydään. Jos oletetaan, että jokaisessa myymälässä on tarpeeksi 2 päivää (jotta he voivat korvata ne mennessään ja toimittaa uudelleen joka ilta), se on 30 miljoonaa kaloria supermarketissa.

Liverpool vs mies kaupunkitelevisio

Ota sitten huomioon ravintolat, kahvilat, take-away, työ- ja kouluruokalat ja pikaruoka. Jos oletamme, että siellä syödään 7 ateriaa viikossa eikä kotona keitettyä, niin se on 20 miljoonaa kaloria supermarketissa.

Lue lisää

Työoikeudet
Mikä on minimipalkka? Nolla tunnin sopimusten ymmärtäminen Mitä kertoa pomollesi, että olet sairas? Mitä tehdä, jos sinut irtisanotaan

4. Miten myisit jääkaapin eskimolle? - Kysyttiin Harrodsilta, väliaikaisen myyntiedustajan ehdokas (Lontoo, Englanti).

Lyhyt vastaus, löydä jotain, jota he tarvitsevat. Koska jääkaapit pitävät asiat tasaisessa lämpötilassa, asioiden pitäminen ulkona ei auta monia kohteita (esim. Maitoa) - koska se jäätyy yön yli, joten sitä ei voi juoda kylmänä aamulla.

Myydä sitten kylmän maidon juomisen edut (kustannuksissa tai elämäntavoissa). Tai pudota 50% hinnasta vain yhdeksi viikonlopuksi ja varoita heitä myymästä nopeasti.

5. Mitä ottaisit mukaan yksinäiselle saarelle ja miksi? - Kysyttiin Urban Outfittersin myyntiassistenttiehdokkaalta (Lontoo, Englanti).

Tämän tarkoituksena on arvioida sinua sen perusteella, mikä on sinulle tärkeintä, miten priorisoit ja miten olet tasapainossa käytännöllisyyden ja mukavuuden välillä.

Esimerkiksi ruoka, viihde, iPhone -aurinkolaturit, satelliittipuhelimet, äitisi, teltta tai Bear Gryllsin selviytymisopas kertovat heille sinulle tärkeistä asioista ja missä järjestyksessä. Harkitse siis vastaustasi sen perusteella, millaisen vaikutelman itsestäsi haluat antaa.

Lue lisää

Kuinka löytää uusi työ
CV: si on väärä - sillä on todella merkitystä Kuinka paeta vihaa työtäsi Sanoja, joita ei KOSKAAN saa käyttää CV: ssä 50 yleisintä haastattelukysymystä

6. Onko Batman supersankari? - Kysytty AlphaSightsilta, tukisuunnittelijaehdokas.

Jotta voit vastata tähän, sinun on määriteltävä, mikä on supersankari. Eli se on heidän tekojaan tai kykyjään. Toiminnaltaan Batman on supersankari (jos hieman tumma).

Mitä tulee kykyihin, kysymys on, onko ne sisällytettävä niihin vai kitin/koulutuksen ansiosta? Batman voi tehdä asioita, joita tavallinen ihminen ei voi - mutta tämä johtuu hänen paketeistaan ​​ja koulutuksestaan.

Joten onko hän vai ei, riippuu siitä, kumman puolen tulet tänne - mutta jos se auttaa, hän voitti kerran Supermanin taistelussa.

7. Sinulla on 17 punaista ja 17 sinistä palloa ja poistat 2 kerrallaan. Jos molemmat ovat samanvärisiä, lisää yksi ylimääräinen sininen pallo. Jos ne ovat eri värejä, lisää ylimääräinen punainen pallo. Minkä värinen viimeinen pallo poistetaan? - Kysyttiin Geonomicsilta, ohjelmistosuunnittelijaehdokkaalta.

Lyhyt vastaus: punainen.

Pitkä vastaus, voit ratkaista sen yrittämällä huijata. Jos otat ulos vain punaisia ​​palloja ja yrität poistaa ne kaksi kerrallaan, koska niitä on pariton määrä, sinulle jää yksi punainen.

jodie kidd aidan butler

Sitten sinun täytyy ottaa punainen ja sininen - ja saada punainen takaisin. Jos yrität ottaa kaikki siniset pallot pois, sinun on lopulta otettava kaksi punaista, joten saat sinisen takaisin.

Yksinkertaisesti sanottuna on mahdotonta poistaa yhtä väriä kokonaan, joten sen lopussa on punainen ja sininen riippumatta siitä, mitä asetat, eli laitat punaisen selän ja se on viimeinen pallo siellä.

Lue lisää

Vinkkejä uuden työn saamiseen
Britannian 25 parasta työpaikkaa Kuinka lopettaa työsi hyvin Tekosyitä saada aikaa haastatteluun Valkoiset valheet, jotka voivat maksaa sinulle työn

8. Mikä sarjakuvahahmo sinä olisit ja miksi? - Kysyttiin ASDA: sta, hallintoavustajaehdokas (Bristol, Englanti).

Tämä osoittaa haastattelijalle, mitä arvostat eniten ja mitä haluaisit eniten elämäntavan sekä luonteenpiirteiden ja kykyjen suhteen.

Lähes kaikki vastaukset voivat toimia, kunhan perustat valintasi, jotka heijastavat hyvin sitä, mitä yrität saavuttaa haastattelussa (eli näytät olevani älykäs, ahkera, kunnianhimoinen, ystävällinen, ongelmanratkaisija tai tunnollinen).

9. Mikä on villeintä mitä olet tehnyt? - Kysyttiin Metro Bankilta, Teller -ehdokkaalta (Lontoo, Englanti).

Kukaan ei halua palkata robotteja (useimmat ihmiset eivät), koska uuden henkilöstön on sovittava tiimiin.

Kukaan ei myöskään halua palkata velkoja. Joten vastataksesi tähän, valitse jotain, joka saa sinut näyttämään mielenkiintoiselta, hauskalta ja sosiaaliselta, mutta ei vaaralliselta tai liian laittomalta. Huume- ja rikosjutut on yleensä parasta välttää.

10. Mitä mieltä olit Blair Witch Project -elokuvasta? - Kysyttiin Jefferies & Companyn data -analyytikko -ehdokkaalta (Lontoo, Englanti).

Tämä on sinun. Mutta jos et ole nähnyt sitä, voit napata sen muutaman kilon täällä .

Katso Myös: