10 ostosta, joista et luultavasti tiedä, että luotto tarkistetaan

Luottoluokitus

Horoskooppi Huomenna

Turhautunut tietokoneen käytössä

Lainanantajat käyttävät luottotietoja määrittääkseen, kuka saa lainan tai luottokortin ja millä korolla(Kuva: Getty)



Luottotuloksistamme on tullut taloudellisen elämämme ratkaiseva tekijä, emmekä puhu vain asuntolainan, henkilökohtaisen lainan tai auton hakemisesta rahoituksesta - se voi jopa hallita, omistatko matkapuhelimen vai et.



Uusi tutkimus on paljastanut, kuinka tuhannet britit kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat täysin tietämättömiä siitä, että heitä tuomitaan, kun kyse on tilinylitysten jatkamisesta, kotitalouslaskujen maksamisesta ja jopa asunnon vuokraamisesta.



Tämä koskee myös kuukausittaisia ​​vakuutusmaksuja, kuukausittaisia ​​suoraveloituksia ja sähkön suoraveloituksia - yli puolet väestöstä myöntää, että he eivät olleet tietoisia siitä, että isoveli tarkisti heidän luotettavuutensa Amigo Loansin mukaan.

Vakavammin yksi viidestä ihmisestä ei ole tietoinen siitä, että heidän luottotietonsa tarkistetaan asuntolainaa haettaessa, mikä tarkoittaa, että he eivät vain hylkää, vaan voivat jopa vahingoittaa luottotietojaan, mikä tekee asuntolainan hyväksymisestä entistä vaikeampaa - ja kalliimpaa .

Kymmenen suosituinta taloustoimea, joista ihmiset eivät tiedä, että heille tarkistetaan luottotiedot



  1. Vakuutusmaksut kuukaudessa - 63%

  2. Kaasun suoraveloitus - 56%



  3. Sähkön suoraveloitus - 56%

  4. Asunnon vuokraus - 50%

  5. Matkapuhelimen kuukausisopimus - 37%

  6. Tililuoton pidennys - 49%

    onko kelly rowland raskaana
  7. Kauppakortit - 42%

  8. Vähittäisrahoitus - 37%

  9. Autorahoitus - 27%

  10. Henkilökohtainen laina - 24%

Paljastamalla täydellisen luettelon rahoitustapahtumista, joita ihmiset eivät tienneet saavansa luottokelpoisuutta, Amigo Loans paljasti asunnon tai talon vuokraamisen, haki tilinylitystodistusta, otti myymäläkortin ja jopa henkilökohtaisen lainan suurimpien järkytysten joukossa.

'' Tuhannet ihmiset ovat täysin tietämättömiä siitä, että suuret instituutiot tarkistavat luotettavuutensa. Ajat, jolloin sinua tarkistettaisiin vain asuntolaina tai laina, ovat menneet.

'' On todella huolestuttavaa, että ihmiset voivat vahingossa tuhota oman luottotietonsa ja sen seurauksena saattaa sulkea oven elämän unelmille, kuten asunnon omistamiselle '', selittää Amigo Loansin toimitusjohtaja Glen Crawford.

Luottopalvelu Luotonparantaja tarkasteli tyypillistä korkoa, jonka lainanottaja voisi saada luottokelpoisuudestaan ​​riippuen - 5000 punnan henkilökohtaisella lainalla, joka maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana.

LAINAT

Lainan ottaminen huonolla luotolla voi johtaa siihen, että maksat tuhansia korkoja

Lainaaja, jonka luottotiedot ovat erinomaiset, välillä 961–999, voisi saada tyypillisen 3,8 prosentin vuosikoron, jolloin kuukausikorot ovat 8,14 puntaa ja korot maksetaan koko laina -ajan 293,08 puntaa.

Kuitenkin joku, jonka pisteet ovat erittäin huonot, 0–560, voi tyypillisesti saada 79,4%: n vuosikoron, jolloin kuukausittaiset korot ovat silmiä hivelevät 162,96 puntaa kuukaudessa ja korot maksetaan yhteensä 5 866,60 puntaa kolmen vuoden aikana. Se on silmiinpistävää 5 573,52 puntaa enemmän korkoa.

Hannah Maundrell, päätoimittaja Money.co.uk Kommentit: 'Kohtuullinen luottotulos on avaimesi voidaksesi lainata maksamatta hirvittävää korkoa ja voi tehdä tai rikkoa mahdollisuutesi saada hyväksyntä tarvitsemallesi kaupalle.

'Jos et ole varovainen luottotietojesi kanssa, voit vahingoittaa vakavasti mahdollisuuttasi tulla hyväksytyksi. Kyse ei ole myöskään vain suurista asioista, maksullisen kuukausittaisen mobiilisopimuksen saaminen tai vakuutusten kustannusten jakaminen riippuvat siitä, että sinulla on luottohistoria, joka näyttää luotettavalta, joten sinun on edettävä huolellisesti.

'Luottorikokset voivat pysyä ennallaan jopa 6 vuotta, joten virhe voi maksaa sinulle kalliisti. Älä panikoi, jos olet yksinkertaisesti jättänyt maksun maksamatta, vaan puhu velkaa maksavalle yritykselle ASAP, koska he eivät ehkä ole vielä ilmoittaneet luottolaitokselle - he eivät aina tee sitä heti, joten kannattaa kokeilla.

'Se voi olla nopea puhelu ja nopea maksu säästää sinut luottotakilta, joka pysyy vuosien ajan.'

Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää luottotiedoista
Kuinka parantaa luottoluokitusta Tarkista luottotietosi ilmaiseksi 5 luottotietojen myyttiä Mitä pankit näkevät, kun haet lainaa

Mikä on hyvä & apos; ja & apos; huono & apos; luottotiedot?

'Luottopisteet ovat numeerisia pisteitä liukuvalla asteikolla. Mitä korkeammat pisteet, sitä vähemmän riskialttiiksi sinut pidetään '', selittävät Experianin asiantuntijat.

Tämä ei tarkoita sitä, että jos sinulla on alhaisempi pistemäärä, et saa luottoa - se tarkoittaa vain sitä, että luottosopimuksen ehdot voivat olla epäedullisempia, koska ne, joilla on korkeampi pisteet, voivat esimerkiksi antaa sinulle alhaisen luottorajan tai veloitti korkeamman koron.

Luottotulos ei ole kiveen hakattu. Se on jatkuvasti muuttuva kokonaisuus ja kun taloudellinen käyttäytyminen muuttuu, myös luottotietosi muuttuvat. Jos hallitset talouttasi vastuullisesti etkä osoita luotettavuuttasi luotettavasti, muut lainanantajat pitävät sinua todennäköisesti turvallisena panoksena uudelle luotolle.

lion king julkaisupäivä uk

Esimerkkinä Experianin luottopisteet ovat välillä 0 ja 999. Hyvin huonon luottotuloksen katsotaan olevan alle 560 - erinomainen piste on yli 961.

Vahingoittunut luottotieto voi vaikuttaa vakavasti yksilön kykyyn lainata lainanantajalta, etenkin asuntolainalle. Jos luottotietosi on huono, se osoittaa, että olet vähemmän luotettava lainan takaisinmaksussa.

Miten voin laskea luottotietoni?

Vaikeat ajat merkitsevät sitä, että pankit ovat yhä huonompia ja tiukempia siitä, kenelle ne ovat valmiita lainaamaan

On olemassa useita tärkeimpiä viitevirastoja, joiden avulla ihmiset voivat tarkistaa pisteet ennen luoton hakemista, mukaan lukien; Päiväntasaus , Experian , Callcredit , ClearScore , Luotto enkeli ja Nuppi .

Nämä luottotietotoimistot tallentavat tietoja miljoonien brittien taloudellisesta toiminnasta. He ansaitsevat rahaa veloittamalla yrityksiä, kuten pankkeja, etsimään näitä tiedostoja, kun ihmiset hakevat lainoja, luottokortteja, asuntolainoja ja niin edelleen.

Ne tarjoavat kuitenkin myös mahdollisuuden tarkastella raporttiasi ja korjata tai kiistää mahdolliset epätarkkuudet, esimerkiksi osoitteenmuutoksen, mikä voi säästää sinulle omaisuuden lisämaksuja myöhemmin.

Lue lisää

Kuinka parantaa luottotietojasi
Mitä tehdä, jos olet mustalla listalla? 5 helppoa vaihetta luottotietojen parantamiseksi Tosiasiat ja myytit luottoluokituksesta 6 parasta luottokorttia huonolle luottotiedolle

Kuinka parantaa luottoluokitusta

On tärkeämpää kuin koskaan, että tarkistat luottotietosi, ymmärrät, mikä vaikuttaa luottotietoihisi ja saat sen sitten mahdollisimman siististi. Se antaa sinulle taistelumahdollisuuden saada tämä asuntolaina, lainata tai luottokortti - ja parhaalla hinnalla.

CreditExpertin tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä meistä uskoo, että epäonnistuminen yhden lainanantajan kanssa vahingoittaa muiden pisteitä. Vaikka 'jalanjälki' lainanantajien hauista tallennetaan, se, että he kieltäytyivät antamasta luottoa, ei ole. Mutta jos haet nopeasti muualla, liian monet jalanjäljet ​​asettavat hälytyskellot soimaan, että olet taloudellisissa vaikeuksissa.

Noin neljännes ihmisistä uskoo, että asuntolainan tai luottokorttimaksun puuttuminen ei vaikuta heidän luottoluokitukseensa - mutta nämä ovat kaksi suurinta negatiivista tekijää luottotiedoissa.

5 askelta luottotietojesi parantamiseen

Yksi tapa parantaa pisteitäsi on ottaa a luottokortti ja maksaa säännöllisesti takaisin.

Sinun on kerättävä kortin käyttöhistoria ja maksut ajallaan joka kuukausi. Maksa saldo joka kuukausi parantaaksesi pisteitäsi maksamatta korkoa.

Osta esimerkiksi bensiiniä kerran kuukaudessa ja maksa lasku kokonaan.

  1. Varmista, että olet rekisteröitynyt vaaliluetteloon nykyisessä osoitteessasi. Jos et ole, se voi aiheuttaa viivästyksiä, kun haet lainaa, ja jotkut yritykset voivat hylätä sinut, jos he eivät voi vahvistaa asuinpaikkaa.

  2. Varmista, että kaikki luottotietojesi tiedot ovat täysin tarkkoja ja ajan tasalla. Kiista, jos ei ole.

  3. Jos sinulla on aiemmin ollut luotto -ongelmia ja oli erityisiä olosuhteita, kuten työn menettäminen, perheen menettäminen jne., Selitä tämä raportissasi lisäämällä korjausilmoitus tämän ajanjakson myöhästyneisiin maksuihin.

  4. Jos sinulla oli taloudellisia yhteyksiä muihin ihmisiin, jotka eivät enää ole relevantteja (kuten entinen kumppani), pyydä heitä poistamaan tietueistasi.

  5. Sulje tilit, joita et enää käytä. Monet käyttämättömät luotot, joita voit käyttää ilman lisätarkastuksia, voivat vaikuttaa negatiivisesti luokitukseesi. Se voi myös tehdä sinusta alttiimman petoksille.

  6. Taloudelliset siteet, kuten yhteinen asuntolaina tai pankkitili kumppanin kanssa, näkyvät luottotietosi 'yhdistyksenä' toiselle puolisollesi, Experianin kuluttaja -asioiden johtaja James Jones selittää. Sitoutuminen johonkin toiseen tarkoittaa, että heidän luottoluokituksensa voi vaikuttaa sinun. 'Jos olet edelleen taloudellisesti sidoksissa edellisen kumppanin kanssa, mutta tiedät, että sinulla on enää linkki, ota yhteyttä luottotietotoimistoihin saadaksesi yhdistykset peruutettua', hän lisää.

    arsene wenger pitkä takki

Lue lisää

Maksa velkasi
Kuinka päästä eroon veloista Saat 60 päivää aikaa suorittaa maksut Kuinka pienet velat rikkovat meidät Kuinka selvittää tilinylitys 3 viikossa

Katso Myös: