Raskaasti raskaana oleva Kelly Rowland purkaa hikeä intensiivisissä harjoituspäivissä ennen syntymää

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kelly Rowland on yhdeksän kuukautta raskaana, mutta se ei ole pysähtynyt pitämään kiinni uuvuttavasta harjoitusrutiinistaan.



Destiny's Child -tähti, joka on jo viisivuotiaan pojan Titan Jewellin äiti, odottaa toista lastaan ​​aviomiehensä Tim Weatherspoonin kanssa.



Ja vaikka hän on raskaana raskaana, 39-vuotias laulaja joutui vauhtiin Instagram-videossa henkilökohtaisen valmentajan Rebecca Broxtermanin kanssa keskiviikkona.



On selvää, että Kelly on kyllästynyt kantamaan valtavaa vauvakuppiaan, kun hän ehdotti kärsivällisyytensä loppuvan kuvatekstiin.

Videon rinnalla, joka näki laulajan väsymättömän kyykyssä, Kelly kirjoitti: Mitä tämä vauva odottaa?

Kelly Rowland on yhdeksän kuukautta raskaana, mutta se ei ole pysähtynyt pitämään kiinni uuvuttavasta harjoitusrutiinistaan

Kelly Rowland on yhdeksän kuukautta raskaana, mutta se ei ole pysähtynyt pitämään kiinni uuvuttavasta harjoitusrutiinistaan (Kuva: Instagram)



Kelly laittoi kolauksensa täyteen näyttöön harjoitusvideossa, kun hän pukeutui pieneen neon -oranssiin rintaliiviin ja mustaan ​​legginsseihin.

Say My Name -hittien tekijä näytti täysin mukavalta intensiivisessä videossa, mutta huolestuneet fanit kokoontuivat jakamaan ajatuksiaan raskaana olevan tähden harjoittelusta.



Yksi Instagram -käyttäjä kyseenalaisti: Onko tämä hyvä idea, kun hän on kirjaimellisesti muutaman päivän päässä synnytyksestä?

Kellyn huolestuneet fanit kokoontuivat jakamaan ajatuksiaan raskaana olevan tähden harjoittelusta

Kellyn huolestuneet fanit kokoontuivat jakamaan ajatuksiaan raskaana olevan tähden harjoittelusta (Kuva: Instagram)

Olen pahoillani, mutta tämä ei näytä terveeltä! Hänen pitäisi maata ja rentoutua, toinen vaati.

Hän on valmis poppamaan ja harjoittelee edelleen. Minulla ei ole mitään tekosyytä nyt !! kolmas tuuletin iski.

Kelly laittoi bumpinsa täyteen näyttöön harjoitusvideossa, kun hän pukeutui pieneen neon -oranssiin rintaliiviin ja mustaan ​​leggingsiin

Kelly laittoi bumpinsa täyteen näyttöön harjoitusvideossa, kun hän pukeutui pieneen neon -oranssiin rintaliiviin ja mustaan ​​leggingsiin (Kuva: Instagram)

Samaan aikaan toinen kirjoitti: Olen täysin sitä mieltä, että naiset tekevät ruumiillaan mitä haluavat, mutta tämä tuntuu vain äärimmäiseltä, kun hän on niin kaukana.

Kelly ja Tim kertoivat ihastuttavista vauvauutisistaan ​​lokakuussa, kun rakastettu laulaja sanoi olevansa kiitollinen raskaudesta kolmekymppisenä.

Kelly ei antanut raskauden pidätellä häntä harjoitusvideossa

Kelly ei antanut raskauden pidätellä häntä harjoitusvideossa (Kuva: Instagram)

Kelly paljasti Women's Health -lehdelle, että hän ja Tom yrittivät ”löyhästi” vauvaa pandemian aikana, mutta he eivät odottaneet siitä mitään.

Haluat silti muistuttaa ihmisiä siitä, että elämä on tärkeää. Ja mahdollisuus saada lapsi… Koputan 40 -vuotiaiden ovelle helmikuussa. Itsestäni huolehtiminen merkitsee minulle paljon, hän sanoi.

Kelly ja Tim solmivat solmun toukokuussa 2014 ja toivottivat poikansa tervetulleeksi seuraavana marraskuussa.

Katso Myös: