14 euron Primark -kengät, jotka näyttävät identtisiltä 650 euron Valentino -korkoilta

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Suunnittelijaparannon hankkiminen ei aina edellytä ylellistä hintalappua, sillä Primark on juuri paljastanut uuden 14 euron korkoketin, joka on Valentinon sylkeä kuva - mutta maksaa 636 puntaa vähemmän.



Primark on luonut oman versionsa Valentinon ikoniset Rockstud -korkokengät, jonka vähittäismyyntihinta on tällä hetkellä 650 puntaa, ja sen lisäksi, että verkko on kiiltävä, se näyttää täsmälleen samalta kuin sen suunnittelijat.



Primark (vasen) vs. Valentino (oikea), plus hintalappu 636 puntaa



Sekä Valentinon versio että sen erittäin halpa kopio, joissa on lausuntopultit ja sama T-tangotyylinen hihna, ja se on mahdollisesti lähin suunnittelukonseptin edellinen kopio.

Niitä on saatavana kolmessa eri värissä - harmaa, alaston ja leopardikuvio - ja ne tulevat ilmeisesti hyllyille ensi kuussa, vaikka tarkkaa ajankohtaa ei ole sanottu.

Primarkin versio on myös 'harmaa' - vaikka tämä näyttää meille enemmän hopealta



Aivan kuten Valentino, Primark julkaisee myös litteän version kuuluisasta nastoitetusta kengästä sekä korkokengät, jotka tulevat saataville laivastoon.

Siellä on myös tasainen versio tai Valentinon sanoin 'ballerina pumput'



heittää pois tositarina

Valitettavasti et voi tehdä ostoksia Primarkissa verkossa, joten kengät ovat saatavilla vain kaupoissa ympäri maata. Jos kuitenkin haluat noutaa todellisen tarjouksen, voit saada Valentinon 650 euron Rockstud -korkokengät tai ballerina -asunnot verkossa otteluissa.

Ulkonäköparin havaitsi alun perin Liverpool Echo , mutta se ei varmasti ole ensimmäinen kerta, kun edullinen muotibrändi on julkaissut budjettijulkaisun suunnittelijajalkineista.

Ja näyttää siltä, ​​että muut pääkadut ovat myös samoilla jalanjäljillä, kun Aldi on julkaissut viime vuoden aikana joukon kopioituja tuotteita, mukaan lukien Jo Malone -kynttilät, Kitchen Aid-mikserit ja jopa pudottaneet San Pellegrinon.

Katso Myös: