15 asiaa, joita et tiennyt miesten pitävän seksikkäinä

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna





Joskus kipinän luovat yksinkertaisimmat asiat, älykkyydestäsi luonnollisen ilmeen käyttämiseen.



hugh dennis ja claire skinner

Jotkut näistä saattavat tuntua ilmeisiltä, ​​mutta olemme koonneet yhteen asiantuntijoiden huippuvinkkejä ja neuvoja siitä, miten miehet pitävät naisia ​​seksikkäinä.

Jotkut tarkoittavat, että joskus vähemmän on enemmän, kun taas toiset saattavat kuulostaa kaikkien aikojen pahimmalta idealta, mutta itse asiassa ne ovat täysin järkeviä.

Tässä muutama.



Ei meikkiä

Älä välitä meikin kanssa (Kuva: Caiaimage)



Ilmeisesti naiset käyttävät yli 180 000 puntaa elämänsä aikana kauneustuotteisiin, mutta sukulaisneuvoja Mo Kurimbokus sanoo, ettei meidän tarvitse: 'Kun nainen ei meikkaa, hänen luonnollinen kauneutensa on esillä.

'Lisäksi jotkut miehet pitävät naisen suutelemista valtavana esteenä ja huomaavat olevansa tahriintuneet huulipunalla. Meikki voi toisinaan toimia esteenä eikä tulena.

Tahrainen meikki

Tämä tapahtuu, kun unohdamme ottaa meikin pois illan jälkeen. Yllättäen, kuten Paula selittää: 'Miehet pitävät tätä seksikkäänä, koska näytät siltä kuin olisit juuri rakastunut. Se muistuttaa heitä siitä, kuinka mahtavalta seksin jälkihehku tuntuu.

Pyöristynyt vatsa

Turvonnut vatsa

(Kuva: Getty)

Olemme kaikki halusivat vatsalihaksia, kuten Geri Halliwellin, mutta miehet pitävät vatsaa houkuttelevana. Mo sanoo: 'Miehet pitävät siitä, että naiset tuntevat olonsa pehmeiksi ja kurviksi, joten pieni vatsa voi virkistää ja antaa naiselle luonnollisen ilmeen. 'Jos hän ei ole 'täydellinen', hän ei myöskään tunne, että hänen tarvitse olla.'

Raskausarpia

(Kuva: EyeEm)

radfordin perheen nettovarallisuus

Nuo hopeanhohtoiset linjat ovat useimpien naisten elämän uhka, mutta jotkut miehet todella pitävät niistä! Mo selittää: 'Mitä se todella tekee miehelle, on nainen, joka on luonnollinen. ' Raskausarpia muistuttaa miestä lapsesta, jonka he loivat yhdessä, ja hänen sitoutumisestaan ​​häneen. Se on myös intiimi yksityiskohta naisen kehosta, josta vain hän on tietoinen.

Muffinssi toppi

Saatat luulla, että kapeat farkut ovat mahdottomia käyttää ilman, että vyötärönauhassa on merkkivalorulla. Mutta Paulan mukaan miesten mielestä pieni muffinssi on söpö.

'Kaareva muoto on synonyymi hedelmällisyydelle, joten pehmeä lihavuus koskettaa suoraan hänen tiedostamattomia evoluutiohalujaan.'

Soita tai lähetä hänelle tekstiviesti, kun olet humalassa

Tyttöjen kanssa vietetyn illan jälkeen puhelinsoitto tunnustaaksesi kuinka paljon kaipaat häntä, tuntuu tuolloin hyvältä ajatukselta. Mutta Simon Moore, London Metropolitan Universityn psykologian akateeminen johtaja, sanoo: ”Ihmisten kertominen tunteistasi on sekä rauhoittavaa että houkuttelevaa. Me kaikki pidämme kohteliaisuuksista. Ole vain varovainen viestien kanssa!

Juoma Pinttiä

(Kuva: Caiaimage)

Takana ovat ajat, jolloin miehesi tilaa tuopin, jossa on 'puolet naiselle'. Simon sanoo: 'Jo mitä haluat, eikä välitä ihmisten mielipiteistä, osoittaa, että olet luottavainen itseesi ja elämässäsi tekemiisi valintoihin.'

Pienet tissit

Kyse ei ole vain joidenkin miesten glamourimalleista. Simon sanoo: 'Pienet rinnat ovat yleensä perättömiä, ja tämä on osoitus nuoruudesta ja fyysisestä terveydestä. Miehet ovat valmiimpia etsimään merkkejä nuoruudesta ja elinvoimaisuudesta, merkkejä siitä, että hän voisi synnyttää lapsia.

Sopimattomat alusvaatteet

Useimmat naiset säästävät pitsiä erityistilaisuuksiin ja valitsevat mukavuuden. Parisuhdepsykoterapeutti Paula Hall selittää: 'Miehet rakastavat saada sinut kiinni yhteensopimattomissa alusvaatteissa, koska näyttää siltä, ​​ettet aikonut harrastaa seksiä, mutta he ovat onnistuneet suostuttelemaan sinut.'

Kävelemässä kotiin klubilta paljain jaloin

Korkokengät näyttävät upeilta, mutta eivät tunne sitä tanssimisen jälkeen. Psykologi Ingrid Collins sanoo: 'Paljaissa jaloissa on aavistus alastomuutta. Paljain jaloin käveleminen ehdottaa luonnollisuutta ja kapinoimista käytäntöjä vastaan ​​ja voi johdattaa miehen fantasioihin villiyydestä.

111:n henkinen merkitys

Kasvot kohokohdat

Kohokohtien ylläpito voi olla valtava, mutta ehkä sinun ei pitäisi vaivautua. Paula selittää: 'Kuten naiset, myös miehet pitävät karkeudesta. Siivoamattomat juuret muistuttavat häntä luultavasti tytöistä, joita hänen äitinsä sanoi, että hänen tulisi välttää - mikä tekee heistä kaksin verroin houkuttelevia.

Ymmärrän vitsin sanan väärin

Olemme kaikki olleet siellä, istuneet pubissa, kaikki kuuntelemassa tarkasti, kun käyt läpi viimeisimmän toimistossa kuulemasi vitsin – kunnes unohdat lopun. Mo sanoo: 'Älykkäät naiset voivat pelotella miehiä, joten virheen tekeminen tekee hänestä paljon vähemmän pelottavan ja he voivat rentoutua hänen seurassaan. Se osoittaa haavoittuvuutta ja laukaisee hänen suojaava vaistonsa.

Rypyt

(Kuva: Sekoita kuvia)

'rypyt vaivaavat naisia ​​enemmän kuin miehiä, koska heidän mielestään se merkitsee usein nuoruuden menetystä', Mo sanoo. 'rypyt voivat loihtia kokemuksia, mikä voi herättää ajatuksia siitä, että he harrastavat hyvää seksiä yhdessä - valtava käänne hänelle.'

Yllään verryttelyhousut ja reipas t-paita sänkyyn

Kun ohitamme tietyn pisteen suhteessamme, nukkumaanmeno pirteissä yöasuissa korvataan mukavuuden tarpeella. Ingrid sanoo: 'Hyvin rento vaatteet viittaavat siihen, että nainen on rento ja luottavainen itsestään, ja mies voi pitää tätä erittäin seksikkäänä.'

Naiset, jotka ovat hyviä lasten kanssa

(Kuva: Getty Images)

Jos luulet miehesi pyörittelevän silmiään leikkiessäsi veljen- ja veljenpoikien kanssa, ajattele uudelleen. Mo selittää: 'Se antaa hänelle visuaalisen todisteen siitä, että hän on kärsivällinen ja välittävä, ja muistuttaa häntä hänen äitinsä ehdottomasta rakkaudesta.'

Mitä kaverit sanovat

Christopher Nelson, 28, korvausasiamies Walesista, sanoo: 'Mielestäni on todella seksikästä, kun tyttö on hyvä pilaamaan ja voi antaa takaisin niin hyvin kuin saa.'

Andrew Widdowson, 27, rappaaja Sheffieldistä, sanoo: 'Sängyn hiukset ovat niin seksikkäitä. Tyttöystäväni näyttää hyvältä sen kanssa, ja se muistuttaa minua hämmästyttävästä illasta, jonka meillä oli ennen!

Andrew Wellwood, 29, myyjä Yorkshiresta, sanoo: 'Rakastan niitä kuoppia tytön selässä juuri hänen lantion yläpuolella. Kun he kumartuvat ja näen ne, se loihtii päähäni kivoja kuvia.

Mark Spence, 30, Belfastista kotoisin oleva kirjailija, sanoo: – Mielestäni tyttöni seksikkäin kehon osa on hänen niskansa, se näyttää todella aivohalvaukselta. Mikään ei ole mukavampaa tai suloisempaa kuin nyökätä tyttöystäväsi kaulaan.

James Village, 27, Manchesterista kotoisin oleva liikemies, sanoo: – Tytöt, jotka leikkivät hiuksilla pään takaosassa, ovat todellista vauhtia. Se paljastaa heidän niskansa, joka on todella seksikäs paikka naisessa.

poika kuolee lukufestivaaleilla

Gareth Carter, 35, IT-asiantuntija Prestonista, sanoo: – Pidän kilpa-ajoista ja rakastan tapaa, jolla tyttöystäväni tulee mukaani, vaikka hän ei ole kiinnostunut. Ja kaikki ilman valittamista - toisin kuin minä, kun käyn hänen kanssaan ostoksilla.

Treffit, parisuhteet, seksi ja erot
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: