6 tapaa voittaa rip-off-lentokenttäkuljetukset ennen matkakautta

Halvat Lomat

Horoskooppi Huomenna

Airbnb tarjoaa vieraille mahdollisuuden oleskella New Yorkin ohjaamon takaosassa hintaan 46 puntaa per yö

Halpoja takseja on - mutta vain kun varaat ajoissa(Kuva: Airbnb)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Kesälomakausi lähestyy kovaa vauhtia - ja vuoden 2016 trendit ovat jo lisänneet lomatiloja, kun taas ulkomaille suuntautuvat perheet ostavat eri hotellitarjouksia ja lentoja - pyrkiäkseen hillitsemään kalliita paketteja. tarjouksia.



Monet suositut kohteet, kuten Mallorca ja Málaga, odottavat suurta kävijämäärää tänä vuonna, kun britit hyödyntävät halpoja ja iloisia lomakauppoja lentoyhtiöiden myynnissä ja halvempia majoitusvaihtoehtoja, kuten AirBnB.

Tämä nousu johtaa todennäköisesti vielä pidempiin taksi- ja autonvuokrausjonoihin lentokentillä ympäri maailmaa, lentokenttäkuljetuspalvelun tutkimuksen mukaan hypätä - yritys kehottaa varaajia saapumaan tämän vuoden alussa, jotta vältetään suuri kesäruuhka.

Jos olet tehnyt ostoksia lomallasi ja onnistunut tarjoamaan taukoja - lentokenttäkuljetuksesi ei välttämättä sisälly hintaan - eli joko hyppäät paikallisliikenteeseen saapuessasi tai valitset paikallisen taksin turistihintaan.



Auttaaksemme sinua lajittelemaan olemme koonneet sarjan ennen lomaa annettavia neuvoja ja tarjouksia, joiden avulla voit löytää parhaan hinnan lentokenttäkuljetuksestasi vuonna 2016.



Lue lisää

Etsi matkatarjous
Risteilytarjoukset Kävelykelpoiset kaupungit Hiihtolomat Kaupunkiloman tarjoukset

    1. Varaa se etukäteen

    Uber

    Varaa aikaisin välttääksesi jonot - ja myöhäisillan matkaongelmat (Kuva: Getty)

    Jos suunnittelet aikaisin (tai matkustat ruuhka -aikana) ja tarvitset todennäköisesti siirtoa/taksia haluamaasi hotelliin, varaa matkasi hyvissä ajoin etukäteen varmistaaksesi saatavuuden - ja saadaksesi parhaat säästöt. Se on sama 11 viikon sääntö, joka koskee junien hintoja Isossa-Britanniassa.

    Varhaiset varaukset merkitsevät myös sitä, että väistät kuumia ja hikisiä lentokenttäjonoja saapuessasi.

    Lue lisää

    Loma -ajan varauksen salaisuudet
    TripAdvisor hakata Beat rip-off lentokenttäkuljetukset Paras aika varata Etsi halvat lennot

    2. 15% alennusta hypätä

    Lentokenttäkuljetuksen tarjoaja hypätä tarjoaa asiakkailleen 20% alennuksen ensimmäisestä siirtovarauksestaan ​​vuonna 2016 - alennuskoodilla KESÄ15 31. elokuuta asti.

    Siirtopalvelu tarjoaa yli 7500 reittiä ympäri maailmaa - ja asiakkaat voivat valita edullisista vaihtoehdoista, kuten jaetuista kuljetuksista ja nopeista kuljetuksista tai takseista, ylellisistä ajoneuvoista ja jopa helikoptereista.

    2. Käytä vertailutyökalua: SkyScanner , Mene Vertaile

    Tee matkastasi mahdollisimman saumaton (Kuva: GETTY)

    vicky geordie shore -laihtumisesta

    Vertailusivustot, kuten SkyScanner ja Mene Vertaile tekee kaikki ostokset puolestasi - mukaan lukien yksityiset siirrot, jaetut kuljetukset, minibussit tai linja -autot, jotta saat tarpeisiisi, juhlien kokoon ja budjettiin sopivan sopimuksen.

    Sinua pyydetään syöttämään tietoja määränpäästäsi, matkapäivämääristäsi, hintapisteistäsi ja matka -ajoista - voit sitten varata valitsemasi kuljetuksen suoraan.

    Muistaa: Kuten autovakuutukset, monet yritykset ei ole rekisteröityneet vertailusivustoille - joten keinot täydentävät havaintojaan omalla tutkimuksellasi.

    Lue lisää

    Kuinka löytää halvat lennot
    Paras lentoyhtiöiden myynti tällä hetkellä Ryanairin tarjoukset ja myynti Tripadvisor halpoja lentoja British Airwaysin myöhäiset tarjoukset

    4. 25% alennus HolidayTaxis.com

    LomaTaksi on maailmanlaajuinen kuljetuspalvelu, joka tarjoaa kuljetuksia lentokentältä kaupunkiin ja lomakeskukseen yli 11 000 kohteeseen yli 120 maassa ympäri maailmaa.

    Varaajat voivat myös lunastaa 20% alennuksen koko kesän 2016 ajan alennuskoodilla SUNNY25 - löydät HolidayTaxiksen SkyScannerista - mutta et Go Go Vertailun selaamisen aikana.

    5. Jaa kyyti

    Monet yritykset tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden jakaa matkaasi - auttaakseen leikkaamaan kustannuksia entisestään.

    Sinkuille, pariskunnille ja pienemmille ryhmille on yleensä halvempaa jakaa lentokenttäkuljetuspalvelu useiden muiden matkustajien kanssa - ja se on erityisen kustannustehokasta, kun oleskelet samassa hotellissa tai läheisessä kaupungissa.

    Ajoneuvon koko vaihtelee ja sisältää henkilöliikenteen kuljettajat ja suuret minibussit. Yleensä suuret ajoneuvot, joissa on enemmän ihmisiä, ovat yleensä halvempia per henkilö - koska kustannukset jakautuvat koko ryhmälle.

    Jaetut matkat ovat yleensä kustannustehokkaampia, mutta todennäköisesti matka kestää hieman kauemmin, ennen kuin pääset hotelliin - ja sinun on odotettava kaikkia matkustajia ennen matkan aloittamista.

    Kärki: Jos matkustat suuren ryhmän kanssa, valitse minibussikuljetus tai bussikuljetus. siirtää sen sijaan ohjaamojen sarjasta.

    Kuljetuksen löytäminen lentokentältä

    Alicanten lentokentän tuloaula

    Matkustusasiakirjoissasi kerrotaan tarkasti, missä tavata kuljettajasi - joten pidä kopio aina käsilläsi (Kuva: Getty)

    Yksityisajoneuvojen kuljettajat odottavat yleensä saapumisportilla, jossa on nimesi.

    Jaetuissa kuljetuksissa, kuten minibusseissa, sinun on löydettävä tie ennalta sovittuun kohtaamispaikkaan (todennäköisesti lentokentän ulkopuolelle tai pysäköintialueelle).

    Muistaa: Tarkista varausasiakirjasi huolellisesti saadaksesi ohjeet siirtosi paikantamiseen. Muista ottaa varakopio hätätilanteessa.

    Paluumatkalla siirron pitäisi noutaa sinut hotellilta etukäteen sovittuna ajankohtana, mutta joissakin jaetuissa siirroissa on ehkä järjestetty keskitetty kohtaamispaikka, joten tarkista asiakirjasi huolellisesti.

    Lue lisää

    Kaupunkioppaat
    Reykjavik, Islanti Edinburgh, Skotlanti Barcelona, ​​Espanja Pariisi, Ranska

    Katso Myös: