7 asiaa, joita et tiennyt Man Unitedin surullisesta harmaasta sarjasta, 21 vuotta TÄMÄN puoliaikaisen sarjan vaihtamisen jälkeen

Rivi Zed

Horoskooppi Huomenna

Ryan Giggs käyttää kahta eri Man United -pakkausta… samassa pelissä(Kuva: Getty Images)



Se on epäilemättä pahamaineisin vaatekaapin toimintahäiriö Valioliigan historiassa.



13. huhtikuuta 1996 - tasan 21 vuotta sitten - Manchester United näki painajaista Southamptonia vastaan. Kauden ensimmäisten 45 minuutin Dellin jälkeen he löysivät 3-0-voiton Saintsille, jotka olivat keskellä pudotuspelejä.



Se, mitä tapahtui seuraavaksi, on jäänyt jalkapallon kansanperinteeseen. Sir Alex Ferguson marssi pukeutumistiimiin ja haukkui heti: 'Ota se pakki pois, sinä muutut'.

Matthew Le Tissier ampuu maalia, kun Ryan Giggs tekee haasteen Southamptonin ja Manchester Unitedin välisessä ottelussa 13. huhtikuuta 1996

Nyt näet sen… (Kuva: Shaun Botterill/Getty)

Barry Venison haastaa Ryan Giggsin löysästä pallosta Southamptonin ja Manchester Unitedin välisessä ottelussa 13. huhtikuuta 1996

… Nyt et (Kuva: Shaun Botterill/Getty)



Peaches geldof ennen plastiikkakirurgiaa

Fergien oikeudenmukaisuuden vuoksi sarjan vaihto toimi ... tavallaan. Vaikka United oli paljon parempi toisella jaksolla, he hävisivät silti 3-1.

Mutta sinä tiesit kaiken, etkö? Valtuutetun Valioliigan fanina olit jo hyvin tietoinen yhden kilpailun historian kummallisimman tapahtuman yksityiskohdista, eikö niin?



Siksi 21 vuotta tapahtuman jälkeen ajattelimme kertoa teille muutamia asioita harmaasta pakkihäiriöstä, jota ette todennäköisesti tienneet…

1. Harmaa nauha oli Unitedin ensimmäinen yritys pukeutua asuun, joka voisi toimia kannattajien vapaa -ajan vaatteina, sekä pelaajille.

Riittää, kun sanon, että Sir Alex Ferguson ei ollut strategian fani.

(Kuva: Getty)

2. United oli käyttänyt nauhaa neljä kertaa aiemmin… eikä ollut voittanut kertaakaan.

He olivat pukeutuneet harmaaseen, ja he olivat tehneet tasapelin Nottingham Forestin kanssa ja hävinneet Aston Villalle, Arsenalille ja Liverpoolille. Sarjan viides esiintyminen olisi sen viimeinen.

Eric Cantona Manchester Unitedin toiminnassa Nottingham Forest -ottelun aikana City Groundilla 27. marraskuuta 1995

(Kuva: Popperfoto/Getty)

3. Paketti oli 'eläkkeellä'. (eli romutetaan ja heitetään roskakoriin) kaksi päivää ottelun jälkeen, eli se oli olemassa alle kauden.

Pakettien vaihdon jälkeen Umbro alensi uuden vieraskaistan hintaa 10 punnalla yrittääkseen pehmentää iskua raivoissaan oleville vanhemmille, jotka olivat jo kuoritut United -paketin lapsilleen.

David Beckham taistelussa Aston Villaa vastaan ​​Villa Parkissa 19. elokuuta 1995

(Kuva: Dave Rogers/Allsport)

4. Kummallista kyllä, United ei edes käyttänyt oikeaa & apos; harmaa setti sinä päivänä.

Harmaa-harmaa-harmaa paita-shortsit-sukat -yhdistelmän sijasta he käyttivät pelkästään pelipaitaa Southamptonia vastaan, johon yhdistettiin valkoiset shortsit ja sukat, joita yleensä käytettiin kotipaketin kanssa.

Eric Cantona seinään Liverpoolin ja Manchester Unitedin välisen ottelun aikana 17. joulukuuta 1995

(Kuva: Allsport)

5. Aiemmin samalla kaudella Leeds Unitedilla oli samanlainen ongelma.

Leeds käytti Boltonissa 2-0-voittoa joulukuussa 1995, kun hän voitti vihreän ja sinisen vierekkäin. Leedsin pelaajat valittivat myöhemmin, etteivät he voineet nähdä toisiaan valonheittimien alla.

Heidän onneksi manageri Howard Wilkinson valitsi dramaattisen pelin puolivälin vaihtamisen.

(Kuva: Getty Images Europe)

6. Se saattaa tuntua typerältä nyt, mutta tuolloin näytti siltä, ​​että tämä farssi saattoi päättää Valioliigan mestaruuden.

Ennen ottelua United oli ollut kuuden pisteen päässä taulukon kärjestä. Tappionsa jälkeisinä päivinä Newcastle voitti Aston Villan pienentääkseen eroa kolmeen pisteeseen vain kolmen pelin jälkeen. Onneksi Fergie, Keegan meni kuuluisaan 'Rakastan sitä, jos voitamme heidät & apos; huusi vain kaksi viikkoa myöhemmin ... ja Newcastle putosi.

Kevin Keegan ja Alex Ferguson

(Kuva: PA)

7. Vaikka Fergie syytti nopeasti nauhaa, pelaajat eivät todellakaan nähneet (anteeksi sananlasku) ongelmaa.

Jonkin ajan kuluttua Lee Sharpe kertoi The Guardianille: '' En ole varma, mainitsiko joku pelaajista paketin. Henkilökohtaisesti minusta tuntui, että pelasimme todella huonosti, emmekä voineet syyttää mitään tai ketään muuta kuin itseämme. '

(Kuva: Ebay)

Tämä kommentti on saattanut ansaita Sharpelle viimeisen Fergie -hiustenkuivaajan ...

Katso Myös: