'900 punnan kuukausietu, josta en tiennyt mitään': Kuinka yksi nainen voitti pelkonsa saadakseen tarvitsemansa tuen

Edut

Horoskooppi Huomenna

Puhelun soittaminen voi olla vaikein osa



Diane, 53, on kotoisin Cardiffista. Monien vuosien ajan hän onnistui pitämään työnsä sosiaalipalveluosastolla taistellessaan tuskallisen sairauden kanssa. Mutta eräänä päivänä kaikki meni liikaa.



& apos; pelkäsin kysyä & apos;

Matka - Cardiff Bay

Cardiff - missä Diane asuu



Olen ollut töissä koulun lopettamisen jälkeen. Mutta noin kaksi vuotta sitten minun piti mennä sairaaksi. Minulla on fibromyalgia - tila, joka aiheuttaa laajaa kipua. Tulin juuri vaiheeseen, jossa kehoni ei kestänyt enää. Kun soitin jollekin työpaikalla, kun olin vastannut puhelimeen, olin unohtanut, kuka oli linjan toisessa päässä.

demi mooren plastiikkakirurgia

Mieheni oli jo poissa töistä huonon terveyden vuoksi, joten selvisimme vain palkastani. Ja sitten sekin meni.

Vietin ainakin kuukauden häiriössä. Mietin: Mitä minä teen? En voi elää tästä. Myönnät itsellesi, ettet voi tehdä asioita nyt. Yrität jättää sen huomiotta, ikään kuin se lakkaa tapahtumasta.



Ruoan kattaminen oli vaikeaa - yritin pysyä laskujen perässä pikemmin kuin viettää viikoittaista kauppaa. En vain tiennyt mitä aion tehdä.

& apos; Ruoka oli vaikea peittää & apos;



Tunsin todella häpeää saada tietää, olinko oikeutettu etuuksiin. On leima. Kuulet niin paljon etuuksien hakijoista ja siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat heistä. Vaikka on olemassa todellinen syy väittää, että sinusta tuntuu, että sinun ei pitäisi.

Pelkäsin soittaa Turn2us -puhelimeen. Mutta kun soitin, olin niin iloinen, koska he olivat niin mukavia.

Kävi ilmi, että minulla oli oikeus satoihin kiloihin, joista en edes tiennyt. saan Työllisyystuki . Sain myös Toimiva verohyvitys mutta nyt minulla ei ole palkkaa Henkilökohtainen riippumattomuuspalkkio . Yhteensä se on 900 puntaa kuukaudessa.

Taistelen edelleen. Odotan nyt, mitä tapahtuu työni kanssa, ja minulla on mahdollisuus myydä taloni. Olen tehnyt laskuissani järjestelyjä pienempien takaisinmaksujen suorittamiseksi.

Ja en voi kohdella lapsenlapsiani yhtä paljon kuin ennen - sinun on leikattava.

Mutta väittäminen on helpottanut elämääni paljon. Mieheni joutui jättämään työn mielenterveysongelmien vuoksi, mutta hän ei väittänyt mitään. Toivon todella, että hän olisi ollut tietoinen eduista tuolloin.

Voisitko jäädä ilman etuja, joihin sinulla on oikeus?

Kysymyksistä ei ole haittaa

Kysyimme Alison Taylorilta, ilmaisten etuusneuvontapalvelujen operatiiviselta johtajalta, Kierto .

Hän sanoi, että kuka tahansa voi kokea taloudellisia vaikeuksia: Tukea on saatavana etuusjärjestelmän kautta, mutta ihmiset eivät usein vain ole tietoisia siitä, mihin heillä olisi oikeus.

Jos olet samankaltaisessa tilanteessa kuin Diane ja et ole voinut työskennellä sairauden vuoksi, etuudet, kuten työllisyys- ja tukilisä, auttavat sinua silloin, kun tarvitset sitä eniten.

Tarkista netistä, jos voit vaatia

Turn2usilla on etujen laskin , josta voit selvittää, mitä voit vaatia. Voit myös tarkistaa oikeutettu etulaskin täältä .

Lisätietoja eduista, kuten NEWSAM Money Facebookissa!

Katso Myös: