Janice Long paljastaa sydänsurunsa veljen Keith Chegwinin kuolemasta: 'Soitan ja ymmärrän, ettei hän ole siellä'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Janice Long sanoo, että hänellä on edelleen halu soittaa veljelle Keith Chegwinille seitsemän kuukautta hänen äkillisen kuolemansa jälkeen.



Entinen Radio 2 DJ tuhoutui, kun Keith kuoli 60 -vuotiaana joulukuussa, ja sanoo, että julkinen kiintymys tähtiin on auttanut heidän perhettään selviytymään.



Janice, 63, sanoo: Hänen kehossaan ei ollut pahaa luuta. Olimme hyvin samanlaisia. Olemme aina olleet lähellä.



Minulla on hetkiä, joissa sanon: 'Voi, soitan vain Keithille, lähetän hänelle tämän kuvan', eikä hän ole siellä.

Minulla on edelleen hänen nimensä puhelimessa. En voi ottaa häntä pois puhelimestani.

Keith kuoli 60 -vuotiaana joulukuussa (Kuva: WireImage)



Keith, joka teki nimensä 1980 -luvun tv -suosikkeihin Cheggers Plays Pop ja Saturday Superstore, kuoli kotona kaksi viikkoa ennen joulua perheensä ympäröimänä, mukaan lukien Janice ja hänen kaksoisveljensä Jeffrey, nyt 61.

Hänellä oli etenevä keuhkojen tila, idiopaattinen keuhkofibroosi, ja hänen tilansa oli pahentunut nopeasti.



Seitsemän kuukautta sen jälkeen on ollut Janicelle vaikeaa, mutta hän ja heidän isänsä Colin lohduttuvat tietäessään, kuinka paljon Keithin fanit rakastivat häntä.

Janice sanoo: Hän kuoli aivan nuorena, mutta pakasi helvetin paljon 60 vuoteensa. Se oli huomattavaa, saamamme tuki. Kunnianosoitukset olivat uskomattomia. Isälleni oli lohdullista kuulla, mitä kaikki nämä ihmiset sanoivat hänestä.

Janice sanoo, ettei hän voi ottaa itseään pois ottamaan Keithin numeroa puhelimestaan (Kuva: julkisuuskuva)

man utd nike sopimus

BBC Radio Walesin juontaja ajatteli jälleen Keithiä, kun hänelle äskettäin myönnettiin musiikin ja taiteen kunniatohtori Edge Hillin yliopistosta lähellä Liverpoolia.

Se todella sai minut, hän sanoo. Hän olisi ollut niin iloinen ja ylpeä.

Janice, musiikkiradion naisten edelläkävijä, oli valokuvaaja Anita Corbinin ensimmäisessä UK -näyttelyssä Royal College of Artissa.

Tarkasteltaessa, kuinka paljon on muuttunut siitä, kun hänestä tuli ensimmäinen nainen, joka esitti päivittäisen ohjelman Radio 1: ssä, hän sanoi: Naisilla on nyt ääni. He tuntevat voimansa. Vielä on tietysti matkaa. Mutta pikkuhiljaa se tapahtuu.

Katso Myös: