Aldi- ja Lidl -viskit nimettiin maailman parhaiden joukkoon juuri ennen isänpäivää

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Aldi ja Lidl ovat voittaneet sarjan kultamitalia kansainvälisessä viskikilpailussa(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Koska isänpäivä on alle kahden viikon tauolla, on ollut hienoja uutisia ihmisille, jotka haluavat noutaa pullon hyvää viskiä halvemmalla.



Maailmankuulun Spirits Business Scotch Whisky Mastersin tulokset ovat mukana, ja heidän välillään Aldin ja Lidlin omat viskit voittivat kahdeksan kultamitalia.



Vielä paremmissa uutisissa voittajahenget tulevat murto -osalla joidenkin kuuluisampien kilpailijoidensa hinnasta.

Ensinnäkin tavallisista sekoitetuista viskeistä Aldi voitti kultaa Highland Black 8 Years Old ja Highland Earl Blended Scotch Whiskystä, kun taas Lidl nousi kultamitalin 3 -vuotiaasta kuningatar Margotista ja hopean Glen Orchy 5 -vuotiaasta.

Kaikki menivät hieman eri suuntiin, mutta olivat todella kunnollisia viskejä alle 20 punnan hinnalla '', sanoi tuomari Matt Chambers. Viskiä kaikille Blogi.



Tuomarit ylistivät tätä siitä, että nenässä oli paljon hunajaa (Kuva: Aldi)

Siirryttäessä yksittäisiin maltaisiin Aldi ja Lidl voittivat molemmat kultaa Highland and Islands -kategoriassa - joka palkitsee tasaisemman ja hienovaraisemman maun - Glen Marnoch Highland Single Malt (Aldi) ja Ben Bracken Highland Single Malt (Lidl).



Glen Marnoch Highland Single Maltissa oli tuomareiden mukaan paljon hunajaa nenässä, kun taas Ben Bracken Highland Single Maltissa oli ripaus sokeroituja sitrushedelmiä.

Molemmilla oli myös kultamitalit Speysiden single malt -kategoriassa - joka palkitsee enemmän kukkaisia ​​viskejä - Glen Marnoch Speyside Single Malt (Aldi) ja Ben Bracken Speyside Single Malt (Lidl).

Tuomarit ylistivät omenaa, Glen Marnochin kanelia ja pehmeää ja makeaa Ben Brackenia.

Paremman, turpeamman Islay -viskin fanit eivät myöskään tule pettymään - Lidl voitti kultaa Ben Bracken Islay Single Maltista ja Aldi nousi hopeaa Glen Marnoch Islay Single Maltista.

Tuomarit kuvailivat Ben Bracken Islay Single Maltia, jossa on ripaus vihreää chiliä kitalaessa, ja kun taas Glen Marnoch Islay Single Maltissa kuvattiin pehmeää, lempeää hahmoa.

Katso Myös: