Aldin Jo Malone -henkiset kynttilät listattu ELEVEN kertaa ostohintaan eBayssa - ja uusia osakkeita on tulossa

Aldi

Horoskooppi Huomenna

Vaha lyyrinen: Ostajat tulevat hulluksi äitienpäivän erikoisuudesta - niin paljon, että he ovat valmiita maksamaan PALJON enemmän



Kokoelma Aldi -äitienpäivän kynttilöitä ruoskitaan jopa ELEVEN -kertaiseksi vähittäishintaan eBayssa, kun sitä verrataan ylelliseen kylpy- ja vartalomerkkiin Jo Malone ja myydään loppuun muutamassa minuutissa.



Erikoisosto & apos; Kynttilät, joiden hinta on vain 3,99 puntaa, sisältävät kolme rikas tuoksua: Granaattiomena Noir, Freesia ja päärynä tai Lime Basil ja Mandarin.



nick carter ja lauren kitt

Jokainen saapuu koteloituna nykyaikaiseen lasipurkkiin, jossa on hopeinen viimeistely, joka toistaa 44 £: n premium -versiot, jotka on saatavana John Lewisista ja House of Fraserista.

Budjetti -supermarketissa on myös jokainen purkki, jonka paloaika on 48 tuntia - verrattuna vain 45 tuntiin, kuten virallisella Jo Malone -verkkosivustolla mainostetaan, mikä lisää kysyntää.

Keskiviikkona, kun tuote saapui Ison -Britannian kauppoihin, orastavat ostajat tekivät twitterissä ilmaistakseen pettymyksensä sen jälkeen, kun se oli myyty ennätysajassa.



Yksi ostaja heräsi 40 minuuttia aikaisemmin ostaakseen tuoksun - mutta sanoi, että se on jo loppuunmyyty klo 8.

Vain muutamaa tuntia myöhemmin kynttilät alkoivat ilmestyä eBayssa - yksi jäsen listasi granaattiomenaversion hintaan 45 puntaa - yli 11 -kertainen vähittäismyyntihinta, vaikka sitä ei ole vielä myyty.



taivaallinen hiraani tiikeri lilja hutchence geldof isovanhemmat

Toistaiseksi korkein maksettu hinta yhdestä kynttilästä on 14,99 puntaa ilman postikuluja.

Kynttilä on myynyt 10 puntaa yli vähittäismyyntihinnan - mutta on silti paljon halvempi kuin Jo Malone -versio

Mistä saan sellaisen?

Jos olet jonkin Aldin suunnittelijatuoksun jälkeen, mutta älä Haluatko välttää kertoimet, kaikki ei ole menetetty.

Myymälä on nyt ilmoittanut, että kysynnän vuoksi tuoksuja voi ostaa verkosta tiistaina 21. maaliskuuta - juuri äidin sunnuntaina.

Aldin yritysostojen toimitusjohtaja Tony Baines sanoi: ”Uskomme, että jokaisella pitäisi olla varaa äideilleen parasta ilman ylellisyyttä.

jurgen klopp Liverpooliin

”Kokemuksemme ylivoimaisen kysynnän vuoksi voimme iloisesti vahvistaa, että Luxury Candle -tuotevalikoimamme on ostettavissa verkossa osoitteessa aldi.co.uk tiistaina 21. maaliskuuta.

Jo Malonen ikoninen sarja myydään pääkadulla hintaan 44 puntaa tai enemmän

'' Valikoima on ollut yksi menestyksekkäimmistä erikoisostoistamme, ja olemme iloisia voidessamme varmistaa, että mahdollisimman monet asiakkaamme voivat nauttia upeasta valikoimasta, joka vastaa huippuluokan vaihtoehtojen laatua, lujuutta ja suorituskykyä, joka päivä alhaisella hinnalla. ''

Hän lisäsi, että jotta kaikki asiakkaat hyötyisivät tuotteesta, kynttilöitä rajoitetaan kahteen tapahtumaa kohden.

Katso Myös: