Backstreet Boysin Nick Carter sitoo solmun Lauren Kittin kanssa, mutta pikkuveli Aaron kaipaa seremoniaa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Nick Carter ja Lauren Kitt

Nick Carter ja Lauren Kitt solmivat solmun(Kuva: Getty)



Sisäinen 13-vuotias kuoli juuri.



Backstreet Boys & apos; Nick Carter on vihdoin avioitunut Lauren Kittin kanssa ehdotettuaan hänelle helmikuussa 2013 seitsemän karaatin päärynän muotoisen timanttisormuksen.



Kuvissa pariskunta jakaa intohimoisen suukon sen jälkeen, kun heistä tuli aviomies ja vaimo häissään Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Vaikka oli yksi henkilö, joka ei kyennyt - Nickin pikkuveli Aaron.

Puhuessaan, miksi hän ei ollut läsnä, Aaronin edustaja kertoi RumourFixille: 'Aaron vaihtoi lentokoneita useita kertoja päästäkseen Santa Barbaraan. Hän oli rikkomassa ** päästäkseen Nickin häihin. ' Mutta mekaaniset ongelmat maadoittivat hänen koneensa.



26-vuotias Aaron twiittasi: 'Todellako ?? @USAirways @drakebell veli istumme molemmat täällä ?? Kuten todella, en halunnut jättää veljeni häitä !! F ** K. ''

Backstreet Boys Madridin valokutsu

Nick on vihdoin poissa markkinoilta - me itkemme (Kuva: Getty)



Onnellinen pari isännöi arabia-aiheisen harjoitusillallisen perjantai-iltana PEOPLE.comin mukaan.

degale vs eubank aika

Mutta hänen Backstreet Boys -bändikaverinsa olivat paikalla. A.J. McLean julkaisi myös itsestään valokuvan Instagramissa perjantaina, ja siinä oli teksti: 'Chillin kotona valmistautuu menemään hääjuhlan harjoitusillalliselle, mitä useimmat luulivat koskaan tapahtuvan, mutta olen niin onnellinen siitä! Onnittelut pikkuveljelleni kasvamisesta ja rakkauden löytämisestä. Niin ylpeä sinusta veli. Rakastan sinua sekä @nickcarter että @laurenkitt (sic) '.

Fitness -asiantuntija ja pyrkivä näyttelijä Lauren julkaisi Instagramissa valokuvan hänestä ja hänen isästään viime lauantaina kirjoittaen: 'Ensi lauantaina ensimmäinen mies, jonka kanssa koskaan rakastin, luovutti elämäni rakkaudelle Nick Carterille. Rakastan sinua isi.'

Brunette -kaunotar esitteli Niin kauan kuin rakastat minua -hittikoneelle valkoisen Jeepin häälahjaksi torstaina.

Nickin bändikaveri Howie Dorough oli myös heidän häissä.

Katso Myös: