Amanda Todd: Net sulkee epäillyn pedofiilin, joka ajoi 15-vuotiaan itsemurhaan

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hoidettu: Amanda suostutettiin näyttämään rintansa vain 12 -vuotiaana(Kuva: Facebook)



Verkko sulkee epäillyn pedofiilin, joka suostutti Amanda Toddin vilkaisemaan rintojaan hänelle 12 -vuotiaana.



Kanadan poliisi tutkii 15-vuotiaan Amandan kuolemaa, joka hirtti itsensä keskiviikkona verkkokiusaamiskampanjan jälkeen. .



joululahjat hänelle 2016

Tällä hetkellä meillä on yli 20–25 kokopäiväistä tutkijaa, jotka työskentelevät tämän eteen saadakseen tarpeeksi tietoa ja todisteita syyttääkseen mahdollisesti yksittäisiä henkilöitä tai henkilöitä, jotka ovat saattaneet olla jollain tavalla tässä yhteydessä , sanoi Sgt. Peter Thiessen.

Kiristetään: Amandaa käskettiin riisuutumaan uudelleen tai kestämään enemmän sydämensärkyä (Kuva: Facebook)

sarah greenen helikopterionnettomuus

Muutama viikko ennen kuolemaansa keskiviikkona Amanda julkaisi yhdeksän minuutin videon YouTubeen, jossa hän selitti, mitä tapahtui, kun hän nosti yläosansa verkkokamerassa, jota tuntematon mies katsoi.



Kuvat lähetettiin luokkatovereille, vanhemmille, opettajille ja hänen perheenjäsenilleen, ja ne lähetettiin jopa uudelleen, kun hän vaihtoi koulua ja kun hän kieltäytyi tekemästä toista 'esitystä' saalistajalle.

Sydäntäsärkevää: Amanda paljasti kärsimyksensä maailmalle YouTubessa



Amandan äiti Carol Todd on kertonut, kuinka epäilty pedofiili & apos; teot herättivät pitkän kiusauskampanjan, joka lähetti tyttärensä alamäkeen, joka lopulta lopetti hänen henkensä.

Kersantti Thiessen sanoi, että hänen virkamiehensä työskentelevät nyt vihjeiden avulla selvittääkseen, mitkä on ensin toimittava.

numeron 70 merkitys

Lisäksi hän pyysi ihmisiä lopettamaan sopimattomien ja loukkaavien kommenttien ja kuvien julkaisemisen verkossa, jotka lisäävät Toddin perheen kipua.

Sairaus: Jopa hänen kuolemansa jälkeen verkkokiusaajat eivät lopettaneet

Hän sanoi, että poliisi saa jopa valituksia nuorilta tytöiltä ja aikuisilta näiden kuvien takia.

mitä /24 tarkoittaa

Se vaikuttaa heihin ja he ovat melko emotionaalisia keskusteluja, joita käymme näiltä ihmisiltä, ​​jotka soittavat meille, hän sanoi.

Katso Amandan video alta: Varoitus - graafista sisältöä

Jos haluat luottamuksellista tukea, soita samarialaisille numeroon 08457 90 90 90, käy paikallisessa samarialaisten haaratoimistossa tai katso lisätietoja osoitteesta www.samaritans.org.

Amanda Todd Katso galleria

Katso Myös: