Amazon lanseeraa uuden Fire TV Stickin Alexa Voice Remote -kaukosäätimellä - mutta kannattaako se päivittää?

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Jos olet samanlainen kuin me ja vietät viisi minuuttia ennen television katselua kaivautuen sohvan tyynyjen alla ja kiroillen, olet todella kiitollinen viimeisimmästä armon inkarnaatiosta Amazon -sivustolla.



Vaikka Amazon Fire Stick on jo osoittautunut melko suosituksi, brändin halvin, suosituin Fire TV -laite on nyt saamassa suuren ominaisuuskumppanuuden vuonna 2019.



Amazonin Fire TV Stickin upouusi versio tulee myyntiin tänään Rokun kaltaisten tavoin – täsmälleen samasta hinnasta. 39,99 £ hintalappu kuten ennenkin - mutta nyt suurella bonusominaisuudesta.



Suurin ero tämän upouuden version ja viimeisimmän välillä on, että sen avulla voit nyt ohjata suoraan asioita, kuten virtaa, äänenvoimakkuutta ja mykistystä tavallisessa televisiossasi, sekä kaikkia sen tavanomaisia ​​suoratoisto-ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että kahden version välillä ei tarvitse vaihtaa. erilaisia ​​laitteita.

Kaikki on IR-blasterien ansiosta, ja sauvat näyttävät edelleen täsmälleen samalta kuin ennen.

Se näyttää samalta kuin tavallisesti



Mikä on Amazon Fire Stick?

Jos et vieläkään ole varma, mitä a Fire TV Stick Ensinnäkin, se on pohjimmiltaan pieni USB-tikku, joka liitetään television HDMI-porttiin ja jonka avulla voit suoratoistaa asioita tavalliseen televisioosi.

Vaikka se toimii useimpien asioiden kanssa, käytät yleensä kannettavaa tietokonetta, kuten Youtube ja TV-ohjelmat catch-up TV -sivustoilta.



Se on myös linkitetty muihin huipputeknisiin suoratoistosovelluksiin, kuten Amazon Prime (tietenkin), Netflix , Hulu ja jopa Spotify, joten voit myös toistaa musiikkia.

Liitä tämä bitti HDMI-porttiin (Kuva: Photothek)

Roku vs. Amazon - kumpi on parempi?

Amazonin uuden Fire TV Stickin suurin kilpailija on kiistatta Roku, joka tarjoaa saman duo-suoratoiston ja television ohjauskaukosäätimet.

Heidän omansa ovat kuitenkin hieman kalliimpia kuin Amazonin tarjoukset, ja halvin Roku Streaming Stick palauttaa sinut takaisin. 59 puntaa (saatavilla Argos hintaan 59,99 puntaa ja Amazon hintaan 59 puntaa).

Suuren hintaeron lisäksi Amazonin Fire TV Stick ohittaa Rokun myös muutamissa muissa ominaisuuksissa, mukaan lukien sen kyky komentaa äänipalkkeja tai vastaanottimia sekä mykistyspainikkeen lisäys, joka on erittäin kätevä, kun puhelin soi. tai haluat keskustella nopeasti jonkun kanssa toisessa huoneessa.

Amazon uutisia

Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista kirjoittamiemme tuotteiden tai palveluiden myynnistä. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja tässä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: