Amazon Prime julkaistaan ​​Virgin TV: ssä - mutta vain jos maksat jo 79 puntaa vuodessa

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Virgin Media on aloittanut uuden sopimuksen Amazon Primin kanssa(Kuva: PA)



Virgin Media -asiakkaat voivat käyttää Amazon Prime Video -palvelua ensimmäistä kertaa TV -ruutujensa kautta, mediajätti on ilmoittanut.



Uusi kumppanuus antaa Virgin -asiakkaille mahdollisuuden hakea ja katsella Prime Video -sisältöä V6 -laatikostaan ​​- osana automaattista lataamista sovelluskaupasta.



ryan clark katherine kelly

Tämä sisältää pääsyn Amazon Originalsiin, kuten äskettäin julkaistuun Good Omensiin, pääosissa Michael Sheen ja David Tennant, The Grand Tour, The Marvelous Mrs Maisel ja Tom Clancy's Jack Ryan, sekä elokuviin sekä live- ja ainutlaatuiseen 2019/20 Premier League -jalkapalloon pelejä.

Se tulee vain viikon kuluttua mediajätin paljastamisesta se oli allekirjoittanut uuden monivuotisen kumppanuuden Sky: n kanssa, jonka avulla asiakkaat voivat katsella ohjelmia molemmilla alustoilla - Suunnitelmissa on tuoda 4K -televisio Virgin -näytöille vuoteen 2020 mennessä.

döner-lihaa ja siruja

Puhuessaan uudesta Prime -kumppanuudesta Virginin tiedottaja sanoi, että pääsy esityksiin tulee ilman lisäkustannuksia Virgin -asiakkaille - edellyttäen, että heillä on jo Prime -tili.



Tämä on tyypillisesti 79 puntaa vuodessa - tai 7,99 puntaa kuukaudessa, vaikka maksavat kuukausittaiset asiakkaat maksavat ylimääräisen 16,88 puntaa etuoikeudesta.

Yhdistettynä Virginin perus -TV -pakettiin, joka sisältää ilmaiset viikonloppupuhelut ja kuitulaajakaistan (29 puntaa kuukaudessa ensimmäisen vuoden aikana), molempia maksava asiakas voi odottaa yskivänsä yhteensä 39 puntaa kuukaudessa.



Tämä ydinpaketti nousee 59 puntaan kuukaudessa ensimmäisen vuoden jälkeen, ja sen mukana tulee 35 punnan käyttöönottomaksu. Yli vuoden ajan maksat kuukausimaksujen perusteella 462 puntaa Prime -viihdepaketista.

27:n henkinen merkitys

Tämä on verrattavissa Skyn ​​25 punnan kuukausittaiseen TV -pakettiin, joka sisältää 40 punnan käyttöönottomaksun, mutta sisältää Netflixin. Tästä suunnitelmasta maksat 300 puntaa kuukaudessa, mutta se ei sisällä urheilua, teräväpiirtoa ja/tai muita laajakaistapalveluja.

Kotitalouksilla on nyt mahdollisuus lisätä Virgin -pakettiinsa joko Sky Sports, Prime tai BT Sports (Kuva: Getty)

Virgin sanoi, että sovellus ladataan automaattisesti kaikkiin Virgin TV V6 -laatikoihin tällä viikolla - ja se sisältää pääsyn Prime Video -sarjan erittäin teräväpiirtotelevisioihin (UHD).

Joulukuussa Prime Video näyttää myös yksinomaan 20 live -Valioliiga -peliä, mukaan lukien Merseysiden derby Liverpoolin ja Evertonin sekä Manchester Unitedin ja Tottenhamin välillä.

Tämä tarkoittaa sitä, että Sky Sports- ja BT Sport -kanavien lisäämisen lisäksi Virgin TV -pakettiin asiakkaat voivat katsella kaikkia televisioituja Valioliigan ja Mestarien liigan jalkapalloja yhdestä paikasta.

Tällä hetkellä vain Virgin Media -televisiopaketti, jossa on Sky Sports SD ja BT Sport HD, maksaa sinulle 49,50 puntaa kuukaudessa. Jos haluat lisätä Primeen sen sijaan, maksat 39 puntaa kuukaudessa, mutta tämä sisältää myös laajakaistan ja linjan vuokrauksen.

Samaan aikaan Sky Sports-, TV- ja laajakaistapaketti maksaa sinulle 67,50 puntaa, tai voit liittyä BT -laajakaistapalveluun ja saada urheilua Sky TV: stä hintaan 45,99 puntaa kuukaudessa.

jo s club seitsemästä

Jos kuitenkin olet kiinnostunut parittomasta jalkapallo -ottelusta, voi olla halvempaa ladata Sky Sports -passi Now TV -laatikosta sen sijaan 8,99 £ tarpeen mukaan .

David Bouchier, Virgin Media, sanoi: Rakkaiden telkkarien antaminen asiakkaillemme yhdessä paikassa on toimintamme ydin. Tästä syystä Prime -jäsenet tai suoraan Prime Video -palvelua V6 -laatikolla tilaavat pääsevät tästä päivästä lähtien saumattomasti käsiksi valtavaan valikoimaan menestyviä viihteitä - Amazon Originalsista, kuten Good Omens ja The Grand Tour, tuhansiin TV -sarjoihin ja elokuviin.

Virgin TV tuo parhaat ohjelmat yhteen, jotta asiakkaamme voivat nauttia huippuluokan viihteestä ja urheilusta milloin ja miten haluavat. Johtavan huippunopean laajakaistamme ohella se on paras tapa katsella parasta televisiota.

Katso Myös: