Amazon UK Black Friday 2019 - mitä tarjouksia on odotettavissa täydellisinä yksityiskohtina

Amazon

Horoskooppi Huomenna

Musta perjantai on aivan nurkan takana ja innokkaat ostajat odottavat hengästyneenä, mitä hinnanalennuksia Amazon aikoo käynnistää suurena päivänä.



Amazon on vahvistanut osallistuvansa tänä vuonna tänä aamuna ja paljastanut täsmälleen, mitä ostajat voivat odottaa vuoden 2019 sopimuksesta, jonka on määrä kestää kahdeksan päivää 22. – 29. Marraskuuta.



Aiempien vuosien tapaan verkkokaupan jättiläinen julkaisee satoja päivän tarjouksia & apos; jotka ovat käytettävissä vain 24 tuntia.



Tarjolla on myös valikoima & apos; Lightning Deals & apos; saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää (jos olet Prime -jäsen, saat 30 minuuttia aikaisemmin pääsyn näihin). Huomionarvoisia ovat myös 'parhaat tarjoukset' se on myös tarjolla, mutta ne kestävät jopa kaksi viikkoa.

Scott-brändi julie goodyear

Kaikki tarjoukset näytetään virallisella Amazonin Black Friday -tarjouskauppa sivu - joten lisää se kirjanmerkkeihisi selaimeesi, jotta voit käyttää niitä helposti, kun tarjoukset julkaistaan.

Mitä Black Friday -tarjouksia Amazon tarjoaa?

Jokainen Amazon -sivusto on nimetty lähimmän lentokentän mukaan, joten Swansean tehdas on nimetty Cardiffin mukaan

Jokainen Amazon -sivusto on nimetty lähimmän lentokentän mukaan, joten Swansean tehdas on nimetty Cardiffin mukaan (Kuva: Getty)



Ostajat, jotka ostavat alennettuja tuotteita ennen joulua tänä vuonna, voivat löytää edullisia tarjouksia kaikista kategorioista, mukaan lukien lelut, kauneus ja tietysti Amazonin omat tuotemerkit.

Useilla tuotteilla on kuitenkin taipumus myydä nopeasti, joten on suositeltavaa siirtyä verkkoon aikaisin, jotta vältät rajoitetun alennetun varaston menettämisen.



Suosittuja luokkia ovat:

Vähittäiskaupan jättiläinen neuvoo innokkaita ostajia tilaamaan Daily Deals -uutiskirjeen 'varmistaaksesi, ettet menetä toista kauppaa'.

Tai voit ladata Amazon -mobiilisovelluksen tai tarkistaa pääsopimusten sivun, niin pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista, kun ne julkaistaan.

Lue lisää

Musta perjantai 2020
Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi? Milloin on musta perjantai 2020? Milloin on Cyber ​​Monday 2020? Parhaat Black Friday -tarjoukset

Pitäisikö sinun hankkia Amazon Prime?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tämän vuoden Black Friday -myynnistä (Kuva: iStock Editorial)

Amazon Prime tarjoaa hämmästyttäviä etuja, joihin kuuluu toimitus samana päivänä, rajoittamaton pääsy musiikkiin, televisioon ja elokuvien suoratoistopalveluihin ja paljon muuta. Kaikki tämä pienellä kuukausimaksulla 7,99 puntaa (tai 79 puntaa etukäteen vuodessa).

Mutta ostajat voivat rekisteröityä a 30 päivän ilmainen kokeilu hyödyntää Prime-etuja, kuten 30 minuutin yksinoikeus kaikkiin salamannopeisiin tarjouksiin Black Fridayn aikana.

luke taylor jon venables

Ainoa saalis on muistaa asettaa muistutus peruutuksesta ennen tilauksen päättymistä - tai riski, että sinulta veloitetaan täysi maksu.

Lue lisää Prime -palvelusta ja mitä Amazon Amazonin usein kysytyissä kysymyksissä on.

Vieraile Amazonin spop-up-myymälässä Lontoossa

Kahden viime vuoden aikana Amazon on myös lanseerannut ponnahdusikkunan myymälätilaan, joka on sama kuin ostoksilla ja se tulee takaisin vuonna 2019.

Amazonin Black Fridayn koti & apos; pop up -kauppa Lontoossa tarjoaa kävijöille runsaasti viihdettä, innovaatioita ja palkintoja neljän päivän ajan (28. marraskuuta - 1. joulukuuta).

Amazon's Home of Black Friday järjestetään osoitteessa 7 Addington Street, Lontoo, SE1 7RY, ja se on ilmainen sisäänpääsy kaikille ostajille. Jos olet menossa alaspäin, voit tarkistaa tapahtumat ja aukioloajat osoitteessa: amazon.co.uk/homeofblackfriday

Black Friday 2019 - huippumyyjät osallistuvat

Musta perjantai 2017
  • Argus (myymälässä ja verkossa) - sopii erinomaisesti lelujen, tekniikan ja elektroniikan, kuten kannettavien tietokoneiden ja televisioiden, noutamiseen.

  • Amazon (verkossa) - valtava valikoima tekniikka- ja pelituotteita, mukaan lukien vähittäiskauppiaan omat tavarat, kuten Echo -kaiutin ja Fire -tabletit. Myös tonnia alennettuja koruja, muotia, kauneutta ja viinaa.

  • ASOS (verkossa) - alennuksissa esitetään satoja huippumerkkejä muotia, kauneutta, asusteita ja jalkineita.

  • John Lewis (verkossa ja myymälässä) - heidän kanssaan 'koskaan tietämättä aliarvostettu' & apos; Tag line, jälleenmyyjä on hintatason kilpailija suosittujen tekniikan, kodin ja muodin linjoilla.

    beyonce pettää jay-z:tä
  • Tesco (myymälässä) - supermarket -jättiläinen tarjoaa valtavia alennuksia suosituista sähkölaitteista, kuten älykkäistä HD -televisioista ja Dyson -pölynimureista.

  • Saappaat (myymälässä ja verkossa) - kauneus, meikit, ihonhoito ja henkilökohtaiset sähkötuotteet ovat osa High Street -ketjun laajaa tarjontaa.

    nopeimmat fifa 18 pelaajat
  • Currys PC World (myymälässä ja verkossa) - ostajat voivat odottaa tarjouksia älykkäistä kodin laitteista, Applen kannettavista tietokoneista ja tableteista sekä videopelikonsoleista.

  • PELI (myymälässä ja verkossa) - valtavat alennukset uusimmista PS4- ja XBOX -konsolipaketeista sekä huippupeleistä, kuten FIFA 19.

  • Seuraava (myymälässä ja verkossa) - esillä on laaja valikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita. Jälleenmyyjän suositun kodin rinnalla

  • Erittäin (verkossa) - odota monenlaisia ​​tuotteita alennuksella huonekaluista sähkölaitteisiin sekä leluja ja muotia.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja

Mitä tapahtui vuonna 2018?

(Kuva: PA)

Viime vuoden tapahtumassa ostettiin yli kaksi miljoonaa alennettua tuotetta myynnin aikana, ja niissä oli edullisia Shark -pölynimureita, Nintendo Switch -paketteja, Hasbro Gaming Connect4 -peliä ja rahat Amazon Beauty -kalenterikalenterista.

Verkkokaupan jättiläinen on kasvanut yhdeksi tärkeimmistä toimijoista mustan perjantain aikana sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että Yhdysvaltojen lammen toisella puolella, ja miljoonat ostajat saapuvat sen viralliseen paikkaan

Vuoden 2018 kauppojen kokonaismyynti vastasi ostajien säästöjä 40 miljoonan punnan arvosta, mutta meidän on odotettava hieman kauemmin nähdäksemme tarkasti, mitä on tulossa vuodelle 2019 ...

    Katso Myös: