Amber Heard keksi Kate Mossin huhun Johnny Deppin oikeudenkäynnissä 'syyttömyydestä', tuomioistuin kuulee

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Amber Heardia on syytetty 'keksimästä' huhua, jonka mukaan Johnny Depp työnsi entisen tyttöystävänsä Kate Mossin 'portaita alas' hänen kunnianloukkausprosessiinsa 'käsittämättömän pahantahtoisuuden hetkellä'.



Depp, 57, haastaa News Groupin sanomalehdet syytteeseen kunnianloukkauksesta The Sunissa vuonna 2018 julkaistusta tarinasta, joka merkitsi hänet `` vaimonlyöjäksi '' - väitteen, jonka hän kiistää jyrkästi.



Oikeudenkäynti on päättynyt 16. päivään ja sen odotetaan päättyvän tänään iltapäivällä.



Depp on kiistänyt väkivaltaisuutensa entistä vaimoaan kohtaan ja väitti, että Heard oli väkivaltainen häntä kohtaan koko heidän suhteensa ajan.

Näyttelijän asianajaja David Sherborne aloitti päätöslauselmansa ja puhui hetkestä, jolloin Heard pudotti pommi -väitteen Deppin supermallista ex todistuksensa aikana.

Hän väitti, että hän heitti tahallisesti 'huhun' todistukseensa huolimatta.



sheridan smith julian smith

Sherborne sanoi, että Heard 'vielä toisessa hetkessä, kun ei ole kuvattu pahantahtoisuutta', oli 'heittänyt yksityiskohdat' kertomaan, että hän oli 'muistanut huhun', jonka mukaan Depp oli työntänyt Mossin portaita alas.

Amber Heard, kuvassa, tänään tuomioistuimen ulkopuolella (Kuva: GC -kuvat)



Hän kertoi tuomioistuimelle Heard ei ollut koskaan maininnut 'huhua' yhdessäkään seitsemästä todistajanlausunnostaan ​​tuomioistuimessa tai muiden menettelyjen lausunnoissa.

mitä 777 tarkoittaa henkisesti

Sherborne sanoi, että Heard keksi räikeästi Kate Mossin tarinan. Se osoitti Heardin todisteisiin, joihin ei vain voi luottaa.

Heard esitti väitteen todistaessaan viime viikolla.

Se tuli, kun näyttelijä puhui pariskunnan välisestä riidasta heidän Los Angelesin kodissaan maaliskuussa 2015, kun hänen sisarensa Whitney oli läsnä.

Heard väitti lyöneensä Deppiä suojellakseen sisartaan, kun riita tapahtui kahden portaikon välissä - ja hän lisäsi 'huhun', jonka hän kuuli Mossista.

Johnny Depp, kuvassa vasemmalla, ja Kate Moss, oikealla (Kuva: WireImage)

Heard sanoi: 'Kuulin huhun, että hän työnsi entisen tyttöystävänsä portaita alas - luulen, että se oli Kate Moss - ja se oli tuore mielessäni ... Joten reagoin nopeasti.

ronan ja storm keating

'Olen ollut Johnnyn nyrkkeilysäkki vuosia ... Ja muistan tämän, koska se oli ensimmäinen tapaus, kun iskin hänet takaisin.'

Depp seurusteli Mossin kanssa vuodesta 1994 vuoteen 1998. Hän ei ole vielä kommentoinut '' huhua '', jota Heard viittasi oikeuteen.

Moss on aiemmin puhunut lämpimästi romanssistaan ​​Deppin kanssa ja myönsi pitäneensä huolta hänen mainoksestaan, jonka hän itki vuosia eron jälkeen.

Johnny Depp, kuvassa, kunnianloukkauksen oikeudenkäynnin viimeisenä päivänä (Kuva: Daily Star, , Daily Express)

Amber Heard, kuvassa, Lontoon High Courtin ulkopuolella tänään (Kuva: GC -kuvat)

Hän kertoi Vanity Fair -lehdelle: 'Kukaan ei ole koskaan pystynyt huolehtimaan minusta.

'Johnny teki hetken. Uskoin mitä hän sanoi. Kuten jos sanoisin: 'Mitä teen?', Hän kertoisi minulle.

'Ja sitä kaipasin lähtiessäni. Menetin todella sen mittarin, johon voin luottaa. Painajainen. Vuosia ja vuosia itkua. Voi kyyneleet! '

Lue lisää

Viimeisin Johnny Deppin kunnianloukkauskokeilu
Kamala rivi häämatkalla & apos; Hän oli järkyttynyt & apos; Depp oli 'köyhä mies-lapsi'. Deppiä syytetään naisten vihaamisesta

Oikeudenkäynnin aikana Depp kiisti, että olisi koskaan ollut väkivaltainen ex-vaimoaan kohtaan, ja väitti, että hän olisi ollut väkivaltainen häntä kohtaan heidän suhteensa aikana.

brit Awards 2014 esiintyjät

NGN: n asianajajat puolustavat tapaustaan ​​Heardin 14 väitetyn väärinkäytön perusteella.

Depp kiistää kaikki syytöksensä.

Tuomion odotetaan tulevan lokakuussa.

Katso Myös: