Amber Heard 'joutui oikeudelliseen taisteluun Elon Muskin kanssa jäädytettyjen alkioiden takia'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Väitetään, että Amber Heard ja Elon Musk joutuivat oikeudelliseen taisteluun jäätyneistä alkioistaan.



NEWSAMin näkemissä asiakirjoissa Jennifer Howell - Heardin sisaren Whitney Henriquezin ja äidin Paigen ystävä - kertoo, että tämä kertoi hänelle, että miljardööri Musk haastoi oikeuteen näyttelijän.



Lausunnossaan Howell sanoi: Paige kertoi minulle ... hän oli oikeudellisessa taistelussa hänen kanssaan oikeuksista alkioihin, jotka he olivat luoneet yhdessä. Hän halusi tuhota heidät, ja Amber yritti pitää heidät saamassa lapsen.



parhaat kunnostetut kannettavat tietokoneet uk

Vertaamalla Muskia Amberin entiseen aviomieheen Johnny Deppiin, Howell sanoi: Paige kertoi minulle, että Johnny oli joko enkeli tai pyhimys verrattuna Eloniin.

Amber Heardin ja Elon Muskin kerrottiin joutuneen oikeudelliseen taisteluun (Kuva: elonmusk/Instagram)

Paige kuoli toukokuussa ja Howell esitti väitteet Deppin Yhdysvalloissa tekemässä kunnianloukkauskäsittelyssä Heardia vastaan. Hänen lausuntonsa on todiste tammikuun oikeudenkäynnissä.



Hän sai subpeonoja Deppin asianajajalta sen jälkeen, kun Whitney todisti korkeimmassa oikeudessa Deppin kunnianloukkauskäsittelyssä The Sunia vastaan, koska hän kutsui häntä vaimo-lyöjäksi.

Amber Heard kuvassa äitinsä kanssa (Kuva: Getty)



Deppin Ison -Britannian tapauksessa Henriquez sanoi, että humalainen Depp melkein työnsi hänet alas LA -kotinsa portaita alas vuonna 2015, kun hän puuttui erimielisyyteen.

Hän sanoi, että Heard vastasi, älä lyö siskoani ja lyö häntä. Henriquez sanoi, että Depp, 57, meni Amberin luo ja lisäsi: Näin hänen lyöneen häntä voimakkaasti päähän.

Kuvassa Jennifer Howell sekä Amber Heard ja Johnny Depp (Kuva: Getty)

Mutta Howell - Henriquezin työnantaja hyväntekeväisyyteen The Art of Elysiumissa - kiisti tämän Yhdysvaltain tuomioistuimelle antamassaan vannotussa julistuksessa, kuvaillen Heardia äärimmäisen väkivaltaiseksi ja sanomalla pelkäävänsä, että Heard aikoo tappaa Deppin.

Lontoon korkein oikeus kuuli, että Musk vieraili Heardissa LA-kattohuoneistossa, jonka hän jakoi Deppille avioliiton aikana. Mutta Musk, 49, kertoi The New York Timesille, ettei hän nukkunut Heardin kanssa Deppin selän takana ja heidän suhteensa alkoi sen jälkeen, kun hän haki avioeroa.

Lue lisää

Viimeisin Johnny Deppin kunnianloukkauskokeilu
Kamala rivi häämatkalla & apos; Hän oli järkyttynyt & apos; Depp oli 'köyhä mies-lapsi'. Deppiä syytetään naisten vihaamisesta

Heard, puolustuksen todistaja, kertoi Deppin pahoinpitelyn häntä 14 kertaa. Depp kiistää ehdottomasti väitteet, että hän olisi fyysisesti väkivaltainen häntä kohtaan. Henriquez kutsui Howellin lausuntoja täydelliseksi fiktioksi.

Elon Musk ei vastannut kommenttipyyntöihin.

Katso Myös: