Andrew 'Beef' Johnston myöntää, että hän 'harkisi' tarjousta Saudi-Arabian tukemalta LIV Golfilta

Golf

Horoskooppi Huomenna

Andrew 'Beef' Johnston on myöntänyt, että hän 'harkisi' tuottoisaa tarjousta Saudi-Arabian tukemilta LIV Golf -sarja , mutta sanoo sen olevan 'erittäin vaikea' päätös.



Johnston on tällä hetkellä pelin ulkopuolella peukalovamman vuoksi, eikä ole pelannut sitten Portugal Mastersin marraskuussa 2021. 'Oman näkökulmastani minulla on nyt loukkaantuminen ja olen ollut poissa vuoden', hän kertoi. Stirkers ja Radar Podcast .



'Jos sinulle tarjotaan 10 miljoonaa puntaa, kuinka hylkäät sen? Minun pitäisi harkita sitä vakavasti, koska se muuttaa elämäni ja asettaa minut tulevaisuuteen.'



Johnston haluaa kuitenkin jatkaa suurten sarjojen pelaamista ja olisi haluton luopumaan noista 'mahtavista kokemuksista'. Hän jatkoi: 'Se riippuu arvoistasi ja siitä, miksi pelaat golfia.

'Sinun pitäisi harkita sitä vakavasti [mutta] en sano, että menisin. Miltä muissa maailmoissa tuntuisi, jos joku tulisi ja tarjoaisi sinulle X summaa saman työn tekemiseen.

'Sinun pitäisi harkita sitä, eikö? Taloudellisesti se on hienoa, mutta se on ainoa syy, miksi lähdet.



 NORTH PLAINS, OREGON – 29. KESÄKUU: Yksityiskohtainen näkymä lipusta, jossa on LIV Golf -logo, nähdään pro-am:n aikana ennen LIV Golf Invitational - Portlandia Pumpkin Ridge Golf Clubilla 29. kesäkuuta 2022 North Plainsissa, Oregonissa.
LIV Golfin omistaa Saudi-Arabian julkinen investointirahasto ( Kuva: Getty Images)

'Kun kyse on arvoistasi ja siitä, miksi pelaat golfia, minun kaltaiselleni on erittäin vaikeaa, koska sanot: 'Odota, en enää koskaan pelaa toista majoria'. Jos et voi pelata suuret turnaukset ja kaikki historialliset turnaukset, ihmiset tulevat kaipaamaan sitä.

'Se on toinen kysymys, joka pyörii päässäsi. Kokemukset, joita minulla on ollut joillakin pääaineilla, ovat olleet uskomattomia.



'Kun käyt tiilaamassa The Openissa tai Yhdysvalloissa, ne ovat uskomattomia ja muistoja, jotka kestävät ikuisesti. Jos olen kunnossa ja terve seuraavat 10 vuotta, pelaisin majorissa, toivottavasti Ryder Cupissa, koska et voi ostaa sitä kokemusta.'

Katso Myös: