Andy Ruiz Jr osoittaa laihtumista ennen Anthony Joshuan uusintaottelua

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Andy Ruiz Jr on julkaissut kuvan sparrauskumppanin Michael Hunterin rinnalla - ja hän näyttää supistetulta versiolta Anthony Joshuaa voittaneesta taistelijasta.



Ruiz hyväksyi haastetun Joshuaa vastaan ​​kuuden viikon kuluttua. Huomaa kesäkuussa ennen kuin hämmästytti mestarin pudottamalla hänet alas neljä kertaa ennen kuin hän pysäyttää hänet seitsemännessä kierroksessa.



Meksikolais-amerikkalainen oli saanut kritiikkiä ennen taistelua pullean ulkonäön ja rakkauden takia.



Mutta uhrattuaan kertoimia New Yorkissa hän näyttää menettäneen huomattavan määrän painoa, ennen kuin kohtaa Joshuan jälleen Saudi -Arabiassa 7. joulukuuta.

Andy Ruiz Jr Michael Hunterin kanssa (Kuva: Twitter/Michael Hunter)

Hunter, joka ottaa venäläisen vaaramiehen Alexander Povetkinin kortille, lähetti kuvan itsestään Ruizin vieressä rengasesiliinalla sparrausistunnon jälkeen.



Taistelustaan ​​Povetkinia vastaan ​​Hunter sanoi: ”Tämä on erittäin jännittävä tilaisuus minulle, ja minun on todistettava jälleen kerran.

'Olitpa aliarvostettu tai suosikki, se on sama, koska minusta tuntuu, että olen paras taistelija siellä!



'Katson tätä taistelua Povetkinin kanssa' kultamitalini ' taistella. Olin olympialaisissa ja hän myös, hän voitti kultamitalin ja minä en, joten tämä on pohjimmiltaan minun kultamitalitaisteluni täällä. Minä painostan aina KO: ta!

Ruiz voitti Anthony Joshuan ulkonäöstä huolimatta (Kuva: Getty Images)

- Voin saada kaverit lopettamaan, joten aion ehdottomasti pyrkiä siihen. Olen kuitenkin nyrkkeilijä ensin ja nyrkkeilen varmasti hänen kengänsä! Jos näen hänessä lopettamisen, käytän sitä hyväkseni.

Aiemmin Ruiz paljasti yksityiskohdat keskustelustaan ​​Joshuan kanssa heidän äskettäisen lehdistökiertueensa aikana.

Hän sanoi: 'Ei, en aio tappaa ketään, Jumala ei haluaisi sitä, mutta olen varma, että hän haluaa minun voittavan ja todistavan kaikkien olevan väärässä.

'Kaikki vielä epäilevät minua sanoen, että se oli Jumalan onnekas lyönti, mutta kerroin Joshuaa kasvoihin, että se oli Jumalan lyönti, koska olen koko elämäni rukoillut ja toivonut tätä mahdollisuutta ja käytin sitä hyväkseni.'

Katso Myös: