Enkelin numero 141

Enkelin Numero

Horoskooppi Huomenna


Numero 141 on numeroiden 1 ja 4 värähtelyjen ja energioiden yhdistelmä, ja numero 1 esiintyy kahdesti/kaksinkertaistettuna, mikä vahvistaa sen vaikutuksia. Numero 1 tuoaloitteellisuus ja vaisto, sitkeys ja pyrkimys eteenpäin, uudet alkut, saavutukset ja menestys. Numero 1 kannustaa meitä poistumaan mukavuusalueiltamme ja muistuttaa meitäettä Numero 4 lisää vaivaa ja tahtoa, kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, realistisia arvoja, kykyä ja vakautta,palvelu ja omistautuminen, käytännöllisyys ja vastuullisuus, vankan perustan rakentaminen ja positiivisten tulosten saavuttaminen. Numero 4 liittyy myös intohimoomme ja ajamiseen ja resonoi energian kanssa Arkkienkelit .
Enkeli numero 141 on paljon työtä ja oma -aloitteisuutta, käytännön ajattelua, vaistonvaraista tietoa, rakentamista, menestystä ja runsauden saavuttamista.
Enkeli numero 141 on enkeleidesi kehotus käyttää aikaa ja pyrkiä siihen yhdistä ja kommunikoi enkeleiden kanssa koska he haluavat huomionne. Se on aviesti siitä, että lopetat stressin, ahdistuksen ja huolen tunteen taloudellisesta tilanteestasi tai ongelmistasi, koska nämä negatiiviset tunteet ja energiat estävät tarjonnanja runsautta elämääsi. Keskity visualisointeja, aikomuksia ja rukouksia kohteeseen numero 6 (1+4+1 = 6) ja Enkeli numero 6 .