Sydäntäsärkevän tosielämän tragedian sisällä, joka inspiroi ITV -draamaa Tunnustus

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kuva Beckystä 15 -vuotiaana äitinsä Karenin kanssa hääpäivänä - viisi vuotta ennen kuin hänet murhattiin(Kuva: Wiltshire Police/PA)



Kiinnostava murhamudra A Confession kertoo tosielämän traagisista tarinoista Sian O’Callaghanista ja Becky Godden-Edwardsista, jotka molemmat tappoivat paha Christopher Halliwell, ja etsivä, joka taisteli saattaakseen hänet oikeuteen.



ITV -sarja, jonka pääosissa Martin Freeman on Det Supt Steve Fulcher ja Imelda Staunton Beckyn äidinä Karenina, on valloittanut katsojat ja kerännyt viiden miljoonan yleisön avajaisiinsa.



Tässä ainutlaatuisessa otteessa uudesta kirjastaan ​​'Tappajan tunnustus: ja äidin taistelu totuuden puolesta', Karen Edwards, kertoo sydäntäsärkevän tarinansa ...

Äiti, luulen, että sinun täytyy tulla tänne.

Poikani Steven oli vastannut oven koputukseen.



Nyt hän soitti minulle keittiöstä. Tiesin sen jo ennen kuin katsoin käytävälle. Ehkä sain Stevenin äänen sävyn, vivahteen, joka olisi kadonnut kenellekään muulle. Ehkä äidin vaisto.

Kylmä pelko valtasi minut.



Heti kun näin poliisin, tiesin miksi hän seisoi siellä. Becky, mikä olisi ollut hänen 29. syntymäpäivänsä.

Tunnistin upseerin heti, koska olin nähnyt hänet televisiosta. Kaikki tiesivät hänen nimensä.

miksi michael jacksonin lapset ovat valkoisia

Kahden viime viikon ajan poliisitutkinta oli suoritettu, kun poliisi tutki Sian O'Callaghanin katoamista ja murhaa, kaunista paikallista tyttöä, joka oli kadonnut matkalla kotiin Swindonin yökerhosta lauantaina, 19. maaliskuuta 2011.

Tapauksesta vastaava upseeri, etsivä superintendentti Stephen Fulcher oli toimittanut kaikki uutispäivitykset tutkimuksesta. Hän oli nyt ovellani.

Sianin katoamista koskeva tutkimus oli kaikki, mistä kukaan voisi puhua, minä ja Charlie mukaan lukien, koska Sian oli kadonnut hääpäivänämme.

Seksityöntekijä Rebecca Godden oli vain 20 -vuotias, kun Christopher Halliwell murhasi hänet (Kuva: Wiltshire Police/PA)

Olin tuntenut valtavaa myötätuntoa Sianin vanhempia kohtaan, kun kuvittelin, mitä heidän täytyy käydä läpi. Olin nähnyt heidät ja Sianin poikaystävän Kevin Reapen uutisissa, nähneet tuskan ja huolen heidän kasvoilleen.

Mies ovellani istui heidän vieressään.

Hänellä oli sankariasema Swindonissa. Hän ei vain vanginnut Sianin sieppaajaa ja murhaajaa, vaan hän oli löytänyt Sianin ruumiin, jotta tämä voitaisiin palauttaa perheelleen. Mutta siellä oli myös poikkeuksellinen käänne.

Kun Det Supt Fulcher oli ensin määrännyt paikallisen taksinkuljettajan Christopher Halliwellin pidätyksen Sianin sieppauksen vuoksi, kukaan ei voinut ennustaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Halliwell vastasi toistuvasti ei -kommentteihin muille virkamiehille, kun he kysyivät häneltä, missä Sian oli. He toivoivat, että hän voisi vielä elää jossain, joten heidän piti löytää hänet nopeasti.

Hän kieltäytyi yhteistyöstä, joten ennen kuin hänet vietiin poliisiasemalle, Det Supt Fulcher itse pyysi puhua Halliwellille. Hän halusi katsoa miestä, jota hän oli viettänyt päivän metsästyksessä, silmiin saadakseen hänet paljastamaan, mihin hän oli vienyt Sianin. Se toimi.

iggy azalea plastiikkakirurgia

Halliwell kertoi Det Supt Fulcherille johtavansa hänet Sianiin. Sitten hän vei upseerit pitkälle automatkalle Oxfordshiren maaseudulle.

Halliwell ilmoitti tappaneensa Sianin ja jättäneen hänen ruumiinsa jossakin jyrkän reunan varrella tieosuudella. Hän ei ollut kyennyt löytämään paikkaa tarkasti, koska hän oli jättänyt hänet sinne yön pimeyteen. Päivänvalossa hän ei ollut niin varma, missä hän oli, mutta tiesi tien, jota hän oli ajanut.

Beckyn kuolemaa ei löydetty moneen vuoteen sen jälkeen, kun hän oli lakannut ottamasta yhteyttä äitiinsä

Kun helikopteri etsi Sianin ruumista alueelta ja ennen kuin hänet otettiin kiinni, Halliwell pyysi puhua tarkemmin Det Supt Fulcherille.

Hän ajoi Halliwellin rauhalliselle paikalle ja kysyi häneltä, mitä hänellä oli sanottavaa.

Haluatko toisen? Halliwell kysyi. Hän oli murhannut naisen muutama vuosi aiemmin, joko 2003, 2004 tai 2005; hän ei voinut olla sen tarkempi. Mutta hän saattoi viedä hänet siihen paikkaan - täsmälleen samaan paikkaan -, johon hän oli haudannut hänet.

Christopher Halliwell murhasi myös Sian O & Callaghanin (Kuva: PA)

Hän ohjasi upseereita mutkaisia, yksiraiteisia kaistoja pitkin, kunnes he saavuttivat syrjäisen kentän Eastleachissa, Gloucestershiressä. Halliwell nousi poliisiautosta ja kiipesi kuivakivimuurin yli. Kerran kentällä hän käveli askeleita paikkaan ja ilmoitti, että hän oli haudannut naisen.

Päivää myöhemmin ruumiin luuston jäänteet löydettiin vähän matkan päästä Halliwellin osoittamasta kentästä. Mutta hän ei ollut antanut uhrilleen nimeä, joten kuka hän oli?

Kun kuulin uutisista toisen ruumiin löytämisestä pellolta, jokin sisälläni kertoi minulle, että se oli Becky.

Hän oli ollut haavoittuva, levoton teini, katoamassa viikkoja ja kuukausia kerrallaan. Mutta hän palasi aina lopulta. En kuitenkaan ollut nähnyt häntä moneen vuoteen.

Viimeksi kun näin hänet, hän oli luvannut minulle, että hän tulee kotiin, kun hän on valmis. Joten odotin. Vaikka olin loukkaantunut siitä, että hän ei ollut vielä valmis palaamaan kotiin luokseni, vakuutin itseni, että minun oli oltava kärsivällinen. Muistin hänen lupauksensa ja odotin. Olisi kuin hän ei olisi koskaan ollut poissa.

Imelda Staunton esittää Karen Edwardsia, joka kirjoitti kirjan tyttärensä murhasta (Kuva: ITV)

Mutta kun katselin uutisten etenemistä ja seurasin seuraavan viikon ajan hulluksi pelosta ja huolesta, kentän ruumis oli Becky. Siitä oli nyt kahdeksan vuotta, kun olin itse nähnyt tai kuullut hänestä. Kaikkina vuosina, kun en ollut nähnyt häntä, luulin hänen välttelevän minua, että olimme vieraantuneet, koska hän oli valinnut elämän, josta en ollut samaa mieltä.

Kun tiesin olevani yksin talossa, istuin makuuhuoneessani kynä kädessä peilipöytäni ääressä. Nostin puhelimen ja soitin poliisille. Pelko palaa sisälläni. Olin niin peloissani. Mutta minun oli tehtävä se.

Hei, Wiltshiren poliisi, kuinka voin auttaa sinua? puheluoperaattori kuulosti nopealta ja tehokkaalta.

eden roc apartments magaluf

Nimeni on Karen Edwards. Tyttäreni Becky on kadonnut jonkin aikaa, ja olen huolissani siitä, että tyttäreni saattaa löytyä kentästä Eastleachista.

Tukahdin kyyneleitä ja yritin pysyä rauhallisena. Operaattorin puhuessa hän yritti rauhoittaa minua sanomalla, että myös 464 muuta ihmistä oli ilmoittanut rakastavansa kadonneeksi ruumiin löytämisen jälkeen.

Tartuin hänen puheisiinsa ja kirjoitin luvun 464 muistikirjaani. Mutta niin paljon kuin yritin estää itseäni ajattelemasta sitä, tiesin vain, että se oli Becky.

Tässä oli Stephen Fulcher etuovessa. Sydämeni hakkasi. Tiesin, miksi Det Supt Fulcher oli siellä, mutta halusin niin, ettei se olisi totta.

Kun kävelin ovea kohti, loin viiveen. En halunnut kuulla, mitä hänellä oli sanottavaa, joten ostin itselleni muutaman arvokkaan sekunnin samalla, kun työnsin teepyyhkeitä jäähdyttimen päälle. Tiesin mitä olin tekemässä. Yritin epätoivoisesti pitää kiinni normaalista, tutusta maailmasta, jonka tiesin. Maailma, jossa Becky oli edelleen olemassa minulle. En halunnut kuulla, mitä hänellä oli sanottavaa. Minusta tuntui sairaalta.

Kuvassa Karen Godden-Edwards kirjeellä, jonka hän kirjoitti tyttärensä tappajalle (Kuva: Rowan Griffiths/)

Kun kävelin käytävää pitkin häntä kohti, vatsani vapisi. Kämmeneni hikoilivat. Tiesin. Tiesin vain. Näytin kelluvan häntä kohti hidastettuna. Ei ollut enää viivyttelyä. Tämä oli se. Me seisoimme vastakkain.

Rouva Edwards? Hänen äänensä oli matala ja tasainen.

Joo? Jumalani, onko se minun Beckyni? Onko se minun Beckyni? On, eikö vain?

Oli vain epäröinti ennen kuin hän vastasi. Hänen silmänsä pysyivät kiinnittyneinä minuun.

Kyllä, hän sanoi selkeästi ja rauhallisesti. Saammeko tulla sisään?

Hänen vieressään seisoi toinen poliisi, jonka takana oli kaksi naisvartijaa.

Ole hyvä, ei, ei, ei minun Beckyni! Itkin. Kyyneleet tulivat välittömästi, samoin kuin valtava pelon, surun ja täydellisen toivottomuuden aalto.

Tiesin monta päivää sydämessäni, sisimmässäni, mutta tässä oli kauhea vahvistus. Mikään ei voi koskaan valmistaa sinua shokkiin. Se maanantai jää ikuisesti muistiini. Nyt poliisit sulkevat oven perässään. Pahimmat pelkoni ovat vahvistuneet.

bruce willisin vaimo

Taksikuski Christopher Halliwell murhasi Becky Goddenin maaliskuussa 2011 (Kuva: Wiltshire Police/PA)

Ruumis oli Beckyn oma. Ihana vauvani oli kuollut. Maailmani särkyi. Tämän päivän kuuleminen kaikista päivistä oli tuhoisaa. Kun hän oli syntynyt, minulle kerrottiin, että hän oli kuollut. Pidin kiinni Stevenistä ja vain murtuin.

En ollut enää hallinnassa. Tunsin todellista fyysistä muutosta, ikään kuin jotain olisi kuollut sisälläni. En voinut toimia, en kuullut tai puhunut.

Ainoa asia, jonka pystyin tekemään, oli itkeä hysteerisesti.

Lue lisää

Todellinen rikos
Mies kuristi vaimonsa lopettaakseen hänen puhumisen & apos; & amp; Auta tappaa äitisi tai minä tapan itseni & apos; Entinen poliisi järjesti onnettomuuden kattamaan murhan Äiti ja tytär tappoivat joogapallon

Poliisi auttoi minua istumaan. Itkin edelleen hallitsemattomasti. He puhuivat minulle, mutta pystyin ottamaan vastaan ​​vain Beckyn, jonka he olivat löytäneet haudasta.

Mutta se on hänen syntymäpäivänsä, se on Beckyn syntymäpäivä. Se oli kaikki mitä pystyin itkemään.

Martin Freeman ja Joe Absolom näyttelevät kovaa ITV -draamaa (Kuva: ITV)

Voisimmeko nähdä Beckyn huoneen? Det Supt Fulcher kysyi varovasti hetken kuluttua. Katsoin häntä kyyneleiden kautta; Voisin nähdä, että hän oli väsynyt, mutta hänestä oli päättäväisyys, jonka olin nähnyt hänessä televisiossa.

Totta kai vastasin itkien.

Ohjasin tien yläkertaan ja avasin oven. Olin aina pitänyt huoneen valmiina hänelle odottaen hänen palaavan.

Se oli aivan kuten hän oli jättänyt sen; parivuode, jossa hän lepää vaaleanpunaisilla tyynyillään nallekarhujen kanssa kuunnellen R&B -musiikkia. Hänen taideteoksensa roikkuu seinillä, hänen pörröiset tossut yöpöydän vieressä. Nyt seisoin hänen huoneessaan poliisin kanssa.

Etsivä superintendentti Steve Fulcher, jota Martin Freeman esittää sarjassa (Kuva: PA)

Kun hän katsoi ympärilleen ja otti sen sisään, avasin vaatekaapin. Nämä ovat joitain hänen lahjoistaan ​​syntymäpäiviltä ja jouluilta, jotka olemme jääneet hänen lähdön jälkeen. Parvella on muutakin ...

Se oli kaikki mitä pystyin sanomaan ennen kuin sanat tukehtuivat kurkkuuni. Jälleen kyyneleet tulivat ja hämärtivät näköäni. Siistissä sarakkeissa oli joulupaperiin käärittyjä paketteja. Siellä säilytin joitain Beckyn lahjoja sen jälkeen, kun olimme nähneet hänet viimeksi vuonna 2002. Ne olivat valmiita hänen purkamiseen heti palattuaan.

Vain koska hän ei ollut täällä, en ollut unohtanut häntä; hän rakasti joulua ja syntymäpäiviä. Tänään hänelle annettiin vielä kaksi lahjaa.

Angela lansbury mary poppins alkuperäinen

Oikeuslääketieteellinen poliisi kaivaa kenttää Oxfordshiren ja Gloucestershiren rajalla etsiessään Beckyn ruumista (Kuva: PA)

Kun katsoin niitä nyt, tiesin, ettei hän koskaan avaa niitä. Aloin itkeä uudelleen, emmekä olisi koskaan voineet kuvitella, mitä seuraavaksi tapahtui.

Oikeuslaitos, poliisi ja jotkut kommentoijat kohtelivat Steve Fulcherin toimia puhuttaessa Halliwellille ja sallii viedä heidät sinne, minne hän oli piilottanut uhrinsa, ikään kuin ne olisivat pahempia kuin tehdyt barbaariset teot.
Kirjailija: Halliwell Det Supt Fulcheria rangaistiin ankarasti, koska hänellä oli rohkeutta kohdata sarjamurhaaja.

  • Tappajan tunnustus: Ja äidin taistelu totuuden puolesta julkaisee Headline ja sen hinta on 20 puntaa. Tekijänoikeus © 2019 Karen Edwards.

Katso Myös: