Angela Lansbury teki enemmän kuin nosti mielen, hän kaatoi talon

Mennä Ulos

Horoskooppi Huomenna

Blithe henki angela lansbury

Jemima Rooper, Janie Dee, Angela Lansbury ja Charles Edwards Blithe Spiritissä(Kuva: Johan Persson)



Jos joku odotti murhaa, hän kirjoitti Jessica Fletcherin liukumaan lavalle Blithe Spiritin avajaisiltana, he ovat olleet pettyneitä.



Älä erehdy, Angela Lansbury, joka palaa Lontoon lavalle lähes 40 vuoden poissaolon jälkeen, on jumalallinen eksentrisenä spiritualistina Madame Arcatina.



Mutta hänen TV -alter -egonsa haamu on hyvin ja aidosti karkotettu komediahahmosta, jonka hän tekee tässä hilpeässä näyttämöesityksessä.

88-vuotiaana ja yli 18 vuotta uran määrittelevän etsiväsarjan päättymisen jälkeen se oli kauan myöhässä.

Yhdysvalloissa Lansbury erottui vakuuttavasti Fletcheristä, kun hän nappasi Tony -palkinnon Arcatin tulkinnastaan ​​tämän Noël Coward -komedian Broadway -sarjassa vuonna 2009.



Mutta voisiko hän toistaa esityksen West Endissä tällä Atlantin puolella, jossa hänet tunnetaan edelleen brittien sukupolville veteraanipelinä? No tietysti hän voisi.

Lansbury näyttää, että hänellä on edelleen partaveitsen terävä sarjakuva -ajoitus ja kuivuvan ulkonäön ja eleiden arsenaali, jota tarvitaan tämän ajattoman komediahahmon näyttämiseen.



Kokenein tähti täydentää hienovaraisimman muutoksen esityksessä ja ääniäänessä, jolloin yleisö pysyy silmissä koko ajan.

Hän välttää taitavasti myös Madame Arcatin roolin hämmentämisen, epäilyttävän median, joka loi Charles Condominen edesmenneen vaimon Elviran haamun nykyisen vaimonsa Ruthin ärsytykselle.

Mutta Lansbury ei myöskään luota Cowardin rapier -nauhoihin nauraen, sillä hänen fyysinen esityksensä on yllättävän fyysinen, ja Arcati tanssii epäsäännöllisesti lavalla ympäri kutsuen henkiä.

Lansbury ei ole liigan yläpuolella muita erittäin kykeneviä näyttelijöitä, joihin kuuluu loistava Charles Edwards ahdistettuna aviomiehenä ja Janie Dee hänen teräksisenä toisena puolisonsa. Mutta hän on erinomainen ja muistuttaa meitä siitä, miksi 73-vuotias komedia ansaitsee tulla klassikoksi.

Tämä tuotanto muistuttaa meitä brittejä myös siitä, kuinka loistava näyttelijä tämä päänainen on, lopulta paini Lansburyn muistiin hänen TV -menneisyydestään.

- Gielgud -teatteri, Lontoo. 7. kesäkuuta asti. Liput 0844 4825136 www.delfontmackintosh.co.uk

Katso Myös: