Apple iPad (2018) -arvostelu: iteratiivinen päivitys, mutta silti paras tabletti, jonka voit ostaa juuri nyt

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Apple esitteli uusimman iPadinsa erityisopetuksen teemalla tapahtuma Chicagossa aiemmin tässä kuussa .



Ja kaikki vempaimen fanit, jotka toivovat dramaattista muutosta Applen tablettien tarjontaan, ovat syvästi pettyneitä. iPhone X -tyylisen reunattoman näytön, jossa on FaceID ja kaikki uusimmat varusteet, sijaan saimme hieman päivitetyn version Applen lähtötason 9,7 tuuman iPadista.



Mutta kun poistat sen, se ei ole todellakaan huono asia.



Pysy kanssani: Apple tekee todella parhaita tabletteja. Ne eivät ehkä ole halvimmat tai avoimimmat, mutta ne ovat parhaita.

kim kardashian/ranta

Ja suurimmalle osalle meistä lähtötason iPad, jossa on hieman nopeutta, on juuri sitä mitä haluamme. Vaihtoehtona on 10,5 tuuman iPad Pro, joka alkaa lähes kaksi kertaa halvemmalla. Tai pienempi iPad mini 4, joka näyttää nyt vähän umpikujalta.

Vaikka tämä on Applen 'alkutason' iPad, se ei silti ole halpa. Perusmalli, jossa on 32 Gt tallennustilaa ja ilman matkapuhelinyhteyttä, alkaa 319 punnasta. Tämä maksaa aina 539 puntaa 128 Gt:n Wi-Fi-/matkapuhelinversiossa.



Tässä on täydellinen erittely siitä, kuinka vuoden 2018 iPad toimii ja kannattaako sinun harkita sen ostamista.

Design

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Pelkään, ettei tässä ole mitään yllätyksiä.



Ulkoisesti vuoden 2018 iPad on identtinen viime vuoden mallin kanssa. Joten kaikki keräämäsi hihat, kotelot, jalustat tai kaapelit toimivat edelleen tämän version kanssa.

9,7 tuuman näyttö on ainakin minulle edelleen täydellinen näytön koko tabletille. Jos haluat suuremman, voit valita 10,5 tuuman tai 12,9 tuuman iPad Pro -mallin. Apple ei ole kutistanut kehyksiä tai poistanut kotipainikkeita täältä - kotipainikkeessa on edelleen TouchID-sormenjälkitunnistin.

Näyttö on edelleen Retina-näyttö, jonka resoluutio on 2 048 x 1 536 ja upea värien toisto LED-taustavalaistussa paneelissa. Apple on antanut sille sormenjälkiä kestävän oleofobisen pinnoitteen tahriintumisen estämiseksi – voit myös välttää tämän valitsemalla Apple Pencilin.

Tabletin pohjassa on kaksi alaspäin suunnattua kaiutinta. Ne eivät ole yhtä vaikuttavia kuin iPad Pron neljän kulman stereokaiuttimet, mutta ne tekevät työnsä.

Tämä ei ole laite, joka painaa sinua liikaa. Se on vain 7,5 mm ohut ja painaa 469 g, jos käytät vain Wi-Fi-yhteyttä, ja 478 g Wi-Fi/Cellular-mallissa.

Yksi asia, jota et näe vuoden 2018 9,7 tuuman iPadin suunnittelussa, on sivussa oleva älykäs liitin Applen Smart Keyboard -suojuksen kiinnittämiseen. Voit edelleen työskennellä näppäimistöllä, mutta sinun on käytettävä Bluetooth-yhteyttä.

Esitys

(Kuva: Jeff Parsons)

Apple on varustanut tämän vuoden 9,7 tuuman iPadin A10 Fusion -sirulla, jonka näimme viimeksi vuoden 2016 iPhone 7:ssä ja iPhone 7 Plus:ssa.

Se on askeleen lähempänä iPad Prohon ladattua A10X-sirua ja ilmeisesti hieman jäljessä A11 Bionicista, jonka Apple debytoi iPhone 8:n, 8 Plus:n ja X:n kanssa syyskuussa 2017. Sirua tukee 2 Gt RAM-muistia, joka taas on ennallaan viime vuodesta.

Mitä se tarkoittaa todellisuudessa? Apple sanoo, että tämä uusi iPad tarjoaa 40 prosenttia nopeamman suorittimen ja 50 prosenttia nopeamman grafiikan 'saumattomaan moniajoon ja grafiikkaa vaativiin sovelluksiin'.

iPadin kanssa käydessäni olin sopivasti vaikuttunut tehosta ja suorituskyvystä, jotka tyydyttävät helposti useimmat käyttäjät suurimmassa osassa tehtäviä.

Ellei todella tarvitse oikeaa laskentatehoa (esim kolme sovelluksia samanaikaisesti kahden sijaan), Pro voi olla houkuttelevampi. Mutta tämä on silti päättäväisen tehokas kone, ja tiiviin laitteisto-/ohjelmistointegraation ansiosta se tuntuu sujuvalta ja reagoivalta.

Ihmisillä on taipumus pitää tableteista paljon pidempään kuin puhelimissa, joten suorituskyky on todella tervetullutta.

kuka on Sue Perkinsin kumppani

Lisäominaisuudet

(Kuva: Apple)

Applen tärkein päivitys tähän iPadiin on, että se on nyt yhteensopiva Applen vuonna 2015 julkaiseman Apple Pencil -kynän kanssa.

Paineherkkä ja kulman havaitseva kynä on tärkein tavoite tehdä tästä luova ja opettavainen työkalu. Sitä voidaan käyttää dokumenttien merkitsemiseen tai luonnosten ja muiden taideteosten luomiseen.

App Storen erityinen osio sisältää kaikki erilaiset sovellukset, jotka toimivat Pencilin kanssa, mutta Apple on myös päivittänyt joitakin ydintarjonnastaan ​​(kuten Pages, Numbers tai Keynote) tukeakseen sitä.

Lasinäytön sileys voi tehdä siitä hieman hankalaa todella tarkkaan muistiinpanojen tekemiseen, ja itse asiassa pidin kynästä hyödyllisempää luonnostelu- ja piirustustyökaluna. Kuten kerromme myöhemmin, Apple Pencil on ostettava erikseen, joten muista tämä, jos harkitset tätä iPadia erityisesti tähän tarkoitukseen.

Rahan arvo

(Kuva: Apple)

Ei ole epäilystäkään siitä, että jos etsit parasta iPadia rahoillesi, tämä on oikea vaihtoehto.

Ainoa hinnaltaan vertailukelpoinen malli on iPad mini 4. Se on sekä kalliimpi (399 puntaa) että kaksi ja puoli vuotta vanha.

Tietenkin kustannukset nousevat hieman heti, kun alat lisätä Apple Pencilin (89 puntaa) ja valinnaisen älykkään (39 puntaa). Lisäksi monet Apple Pencil -toimintojen parhaista sovelluksista antavat sinulle pisteen App Storessa.

Joten se saattaa silti olla pieni investointi, mutta kaiken kaikkiaan se on paras tabletti jossain määrin. Jos olet Amazon Prime -asiakas, voit hyötyä Amazon Fire HD -sarjasta, koska ne toimivat parhaiten Amazonin sisällön kanssa.

Lisäksi, jos olet kova Android-fani, saatat olla kiinnostunut Huawein uusimmista MediaPadeista, jotka paljastettiin MWC:ssä.

Silti arvioisin iPadin markkinoiden parhaaksi monipuoliseksi tablet-kokemukseksi ja tämän iPadin parhaaksi vaihtoehdoksi suurimmalle osalle käyttäjistä. Aiotteko käyttää sitä koulutustarkoituksiin vai ette.

Johtopäätös

(Kuva: Apple)

Apple on tehnyt täällä vähimmäispäivityksiä varmistaakseen, että sen lähtötason iPad on edelleen paras valinta suurimmalle osalle käyttäjistä.

Olisi ollut mukava nähdä Smart Keyboard -liitin tai pieni kolhu RAM-muistissa, mutta lopulta nämä asiat ovat merkityksettömiä. Apple Pencil -tuen lisääminen ja prosessorin lisääminen riittää pitämään tämän gadgetin ajan tasalla.

Jos etsit parasta tablettia parhaalla mahdollisella hinnalla, tämä on se. Vuoden 2018 iPadin ostaminen ei ole ratkaisevaa, jos sinulla on alle kaksi vuotta vanha iPad, mutta jos aiot päivittää (tai hankkia ensimmäisen), sinun kannattaa ehdottomasti alkaa etsiä tästä.

Voit ostaa 2018 Apple iPadin suoraan Applelta täältä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: