Apple WWDC 2020: Kuinka katsoa teknistä konferenssia suorana Iso-Britanniasta tänä iltana

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Tänä yönä, Omena fanit ympäri maailmaa ovat virittymässä teknologiajätin vuosittaiseen Worldwide Developers Conference -konferenssiin (WWDC-konferenssi).



onko michael kuollut kruunauskadulla

Konferenssi järjestetään tavallisesti Applen Cupertinon kampuksella, mutta tapahtuma pidetään tänä vuonna verkossa. koronaviirus pandeeminen.



Tapahtuman aikana Applen Tim Cook ei saa päivittää meitä monissa ohjelmistotuotteissaan, mukaan lukien iOS 14, WatchOS ja MacOS.



Ja huhut osoittavat, että Apple voisi myös paljastaa joitain uusia laitteistotuotteita, mukaan lukien erittäin odotetut AirTagit.

Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää WWDC 2020 -tapahtumasta, mukaan lukien se, mitä odotamme julkistettavan, ja kuinka katsoa sitä livenä Isosta-Britanniasta.

WWDC 2020 (Kuva: Apple)



Milloin on WWDC 2020?

WWDC 2020 järjestetään maanantaina 22. kesäkuuta klo 10.00 PT (18.00 BST).

Miten sen voi katsoa livenä?

Apple lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä YouTube-kanavallaan tässä .



S Online seuraa tapahtumasta myös suorana, joten muista palata sisään klo 18.00 tänä iltana!

Tim Cook puhuu yleisölle ympäri maailmaa (Kuva: Apple)

Mitä odotamme julkistettavan?

Vaikka Apple on pysynyt tiukkasanaisena tapahtuman ilmoituksista, huhut viittaavat siihen, että voisimme kuulla useita keskeisiä päivityksiä.

neljä sängyssä kilpailija kuolee

Teknologian jättiläisen odotetaan keskustelevan iOS 14:stä iPhonelle ja iPadille sekä uusista WatchOS- ja MacOS-ohjelmistoista.

Suurimman ilmoituksen odotetaan liittyvän Applen Mac-tietokoneita käyttäviin siruihin (Kuva: Apple)

Suurimman ilmoituksen odotetaan kuitenkin liittyvän Applen Mac-tietokoneita käyttäviin siruihin, joiden huhutaan muuttuvan Intel-siruista uusiin ARM-pohjaisiin.

Tästä on huhuttu useita vuosia, ja se on korostettu äskettäisessä Bloomberg-raportissa, jossa viitataan nimettömiin lähteisiin, jotka tuntevat Applen suunnitelmat.

Siirtyminen ARM-pohjaiseen siruun antaisi Applelle mahdollisuuden tehdä ohuita kannettavia tietokoneita, joissa on parempi akunkesto ja mahdollisesti hiljaisemmat tuulettimet.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Uusinta tiedettä ja tekniikkaa

Siirtymä kestää kuitenkin todennäköisesti vähintään vuoden, mikä tarkoittaa, että meidän on odotettava jonkin aikaa, jotta voimme saada ne käsiimme.

Ohjelmistoilmoitusten lisäksi huhut viittaavat siihen, että Apple voisi myös julkaista uuden laitteistotuotteen nimeltä AirTags.

Tile-tyyppiset seurantalaitteet voidaan kiinnittää esineisiin, kuten avaimiin tai lompakkoon, jolloin voit löytää ja seurata niitä iPhonen kautta.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: