Tuhlaatko satoja TV -pakettiisi?

Sky Atlantic

Horoskooppi Huomenna

Kuinka monta kanavaa oikeasti katsot?



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Keskimääräinen britti, jolla on Sky- tai Virgin -TV -paketti, maksaa 398 puntaa vuodessa etuoikeudesta, ja se kaikki voi olla sinun murto -osalla kustannuksista ja mahdollisesti jopa ilman mitään.



Sky, Virgin ja BT tekevät hienoa työtä myymällä sinulle palveluidensa edut urheilusta elokuviin ja ensi-iltansa huippusarjasarjoihin, mutta suurin osa paketeihin käytetyistä rahoista menee hukkaan.

USwitchin luvut osoittavat, että yli neljännes briteistä katsoo alle 10% saatavilla olevista kanavistaan, ja keskimääräinen perhe katsoo vain neljänneksen televisioihin lähettämistään kanavista.

kuinka david bowie kuoli

Mutta vaikka ihmiset käyttävät keskimäärin 33 puntaa kuukaudessa TV -tilauksiinsa, he voivat saada erinomaista palvelua ilman mitään.



kyselyn lataus

Maksatko lisätelevisiokanavista?

Yli 2000 ÄÄNETTÄ

Ei, vain lisenssimaksuVain Sky/Virgin -peruspakettiSaan elokuvia ja peruspakettejaMaksan urheilukanavistaPaljon - elokuvia, urheilua ja kaikkea televisiotaMinulla ei ole telkkaria

Näin maksat vähemmän televisiostasi:

Maksa mitään

Freeview tarjoukset valtava valikoima kanavia ilmaiseksi . On 13 HD -kanavaa, 58 viihdekanavaa, 5 lasten kanavaa, 7 uutiskanavaa ja paljon alueellisia, paikallisia ja radiokanavia. Kaikkien digitaalitelevisioiden pitäisi jo pystyä vastaanottamaan kaikki nämä kanavat ilmaiseksi (estä TV -lisenssisi).



Freeview plus -ruudun avulla voit keskeyttää, kelata taaksepäin ja tallentaa live -TV: tä sekä asettaa suunnittelijan ja sarjan linkin aivan kuten Sky- tai Virgin plus -laatikossa.

oscar pistoriuksen veneonnettomuus

Laatikko maksaa alle 100 puntaa ja kun se on sinun, sinun ei tarvitse maksaa mitään muuta käyttääksesi kaikkia edellä mainittuja televisioita.

Maksat vain laatikosta (ei tilausta)

Lautasen ei tarvitse olla yhteydessä Skyen .... (Kuva: NEWSAMpix)

Jos se ei riitä sinulle, voit saada sen vielä enemmän Freesatilla .

Alkaen alle 50 puntaa Voit käyttää satelliitti-tv: tä, jossa on yli 200 kanavaa ja tilattavaa televisiota BBC: n ja ITV: n kaltaisilta.

Aivan kuten Freeview -ohjelmassa, jos saat oikean laatikon, voit myös keskeyttää, kelata taaksepäin ja tallentaa live -TV: tä ja määrittää TV -suunnittelijan ja sarjan linkit.

Vain sisältö

Tiesitkö kanssa yksinkertainen 30 euron dongle tai liitä älylaatikko Voit lähettää sisältöä kannettavasta tietokoneestasi televisioon - tai jopa muodostaa yhteyden suoraan Internetiin - mikä tarkoittaa, että saat iPlayerin, YouTuben ja paljon muuta puhelimestasi, kannettavastasi tai tabletistasi suoraan televisioon.

Vuoden 2018 maailmancupin tulokset

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki online -videopalvelut, joihin kirjaudut, voidaan katsella televisiosta - joten pääset katsomaan elokuvia, TV -ohjelmia ja paljon muuta Netflix tai Amazon Prime .

Tämä tarkoittaa, että alkaen 5,99 puntaa kuukaudessa ja kertaluonteinen lisälaite, sinulla on tosiasiallisesti Sky Movies on Demand sekä monia TV -ohjelmia.

Nyt TV

NowTV: n kanavat

chris taylor rakkauden saari

Jos haluat käyttää Sky Onen, Sky Atlanticin ja kaikkien tärkeiden urheilulajien kaltaisia, niin sitten NowTV päästää sinut sisään murto -osalla kustannuksista .

Freeview -palvelussa (näkyy yllä) on 13 kanavaa, joihin et löydä pääsyä 6,99 £ kuukaudessa (tai vähemmän pakettisopimuksessa), voit saada Sky -elokuvat 9,99 puntaa kuukaudessa (ja kytke se päälle tai pois päältä haluamallasi tavalla sen sijaan, että olisit sidottu sopimukseen) tai nappaa uusimmat jalkapallo -ottelut kaikki seitsemän Sky Sports -kanavaa hintaan 6,99 £ - vaihtoehtoisesti tällä hetkellä on sopimus, jonka avulla voit nähdä yhden pelin tai viikon, kertamaksuja vastaan .

Lisää kaikki ja et säästä paljon, mutta etuna on, että et ole sidottu sopimukseen etkä maksa mitään, mitä et halua.

TO Nyt TV -laatikko maksaa vain 10 puntaa , ja se voidaan yhdistää joidenkin muiden tarjousten kanssa alennuksella, ja sen avulla voit myös seurata ohjelmia, joilla on pääsy iPlayeriin, ITV Playeriin, 4oD: hen ja Demand 5: een.

Nippu

Haluatko ilmaisen laajakaistan televisiokanavillesi?

millä kanavalla on englanti vs wales

Viimeinen tapa säästää TV -tilauksissa on kääri ne yhteen muiden palvelujen kanssa .

Virgin, Sky ja BT mahdollistavat puhelimen, internetin ja TV -tarjousten yhdistämisen yhdistelmäpaketteiksi.

Tämä tarkoittaa, että jos haluat yhdistää kaksi palveluntarjoajaa, voit saada laajakaistan ja television BT: ltä (mukaan lukien urheilu) tällä hetkellä 12,50 puntaa kuukaudessa , Virgin -median avulla saat laajakaistaa, televisiota (mukaan lukien jotkut Sky -kanavat) ja jopa mobiilin SIM -kortin isommat alennukset mitä enemmän ostat kun taas Sky tarjoaa ilmaisen laajakaistan vuoden ajan TV -pakettiensa kanssa, joten voit säästää siellä, jos et televisiossa.

Saa nähdä onko olemassa nippusopimus sinulle, katso täältä .

Jos haluat nähdä lisää tapoja säästää rahaa, kuten NEWSAM Money Facebookissa ...

Katso Myös: