Argos palauttaa asiakkaille 500 000 puntaa tuhansien takuiden väärän myynnin jälkeen

Argus

Horoskooppi Huomenna

Argos ei ilmoittanut asiakkaille, että he olisivat voineet säästää rahaa ostoksilla

Argos ei ilmoittanut asiakkaille, että he olisivat voineet säästää rahaa ostoksilla



kelly brookin alusvaatteet

Argos on suostunut maksamaan puoli miljoonaa puntaa takaisin asiakkaille sen jälkeen, kun se rikkoi laajennettuja takuita koskevia sääntöjä - minkä seurauksena tuhannet asiakkaat maksoivat ylihintaa 12 kuukauden aikana.



Vähittäiskaupan jättiläinen sanoi, että se muuttaa tapaansa myydä takuita asiakkaille jatkossa - lisäämällä se antaa hyvän tahdon eleille niille, jotka ovat saattaneet jättää paremman tarjouksen väliin.



Laajennetut takuut tarjoavat ihmisille mahdollisuuden maksaa lisäsuojaa ostaessaan tuotteita tavanomaisen takuun lisäksi.

Vuonna 2012 Argos allekirjoitti oikeudellisesti sitovan sopimuksen, jossa luvattiin tarjota linkki hintavertailusivustoon joka kerta, kun se yritti myydä laajennetun takuun verkossa.

Tämä tarkoitti sitä, että asiakkaat voisivat vertailla hintoja ja saada parhaan tarjouksen.



Palautukset maksetaan sähköisten lahjakorttien muodossa

Kilpailu- ja markkinaviranomaisen (CMA) tutkimuksessa havaittiin kuitenkin, että Argos ei näyttänyt tätä linkkiä, ja yritys myönsi myöhemmin, ettei se ollut tehnyt sitä yli vuoteen.



Argosin rikkomus vaikutti yhteensä yli 400 000 laajennetun takuun myyntiin. CMA löysi 114 000 näistä asiakkaista säästäneensä rahaa, jos heitä kehotettiin ostoksille.

Argos ottaa nyt yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin, jotka ovat mahdollisesti menettäneet halvemman hinnan, ja ilmoittaa heille virheestä.

Liikearvon maksut ovat 570 010 puntaa ja ne maksetaan sähköisissä lahjakorteissa, Argos sanoi.

Argos on myös palauttanut linkin verkkosivustolle ja sitoutunut tekemään säännöllisiä sisäisiä tarkastuksia, jotta sitoumuksia ei rikota uudelleen.

Adam Land CMA: ssa sanoi: Olemme tyytyväisiä Argosin lupaukseen tarjota yli puolen miljoonan punnan liikearvon ele asiakkaille, jotka ovat saattaneet jättää väliin halvemman laajennetun takuutarjouksen sen jälkeen, kun se ei muistuttanut ostajia heidän vaihtoehdoistaan.

On oikein, että Argos ryhtyy toimiin korjatakseen virheensä ja varmistaakseen, ettei vastaavaa tapahdu tulevaisuudessa. Kaikki tällaiset rikkomukset on korjattava välittömästi, tai toimimme.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

milloin otat joulukoristeet pois

Katso Myös: