Ariana Grande saa mehiläisetatuoinnin Manchester Arena -pommitusten ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi uhrien emotionaalisen kunnianosoituksen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: ArianaGrande/Twitter)



Ariana Grandella on ollut symbolinen mehiläinen tatuointi Manchester Arena -pommitusten ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi.



22 ihmistä kuoli viime vuoden 22. toukokuuta, kun pommikone Salman Abedi räjäytti laitteen areenan aulassa Arianan konsertin jälkeen.



Laulaja jakoi kuvan musteesta vasemman korvansa takana: 'Ikuisesti'.

Työläinen mehiläinen on Manchesterin symboli, ja mehiläistatuoinnista on tullut suosittu merkki uhrien kunnioittamisesta.

Ariana twiittasi tiistaina rakkauden ja tuen viestin faneilleen vuoden kuluttua Manchester Arena -pommituksesta.



Hyökkäyksestä on kulunut vuosi (Kuva: AFP)

Ariana otti mehiläistatuoinnin ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi (Kuva: ArianaGrande/Twitter)



Lue lisää

Ariana Grande
Jaa Pete Davidsonin kanssa Nettovarallisuus Kuvia Tatuoinnit

24-vuotias jakoi koskettavan viestin sosiaalisessa mediassa uhrien ja eloonjääneiden perheiden valmistautuessa juhlimaan vuosipäivää.

Hän kirjoitti Twitterissä: 'Ajattelen sinua kaikkia tänään ja joka päivä. Rakastan sinua kaikkialla ja lähetän sinulle kaiken valon ja lämmön, mitä minulla on tarjota tänä haastavana päivänä. ''

Ariana kunnioitti niitä, jotka menettivät henkensä (Kuva: Getty Images North America)

Ariana kunnioitti (Kuva: Twitter)

Sadat räjähdyksessä loukkaantuneet ja kuolleiden perheet osallistuivat muistotilaisuuteen Manchesterin katedraalissa tiistaina.

Suur-Manchesterin pormestari Andy Burnham sanoi, että se oli päivä 'kokoontua yhteen' ja twiittasi: 'Tänään ... me muistamme jokaisen 22 ihmisestä, joiden henki otettiin, ja sitoudumme jälleen tukemaan heidän perheitään ja kaikkia asianomaisia.'

Ariana palasi lavalle One Love Manchester (Kuva: Getty Images Europe)

Hän oli järkyttynyt tapahtuneesta (Kuva: PA)

Ariana oli tuhoutunut hyökkäyksen jälkeen, mutta palasi sensaatiomaisesti lavalle valtavan hyväntekeväisyyskonsertin, joka keräsi miljoonia.

One Love Manchester näki Justin Bieberin, Miley Cyrusin ja Coldplayn kaltaiset esiintyvät.

Katso Myös: