Arsenalin legendat - AC Milan live tulospalvelu ja maalipäivitykset, kun Gunnersin mahtavat ottavat vastaan ​​italialaiset kilpailijat

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Arsenal Legends -joukkue kokoontuu ennen ystävyysottelua Arsenal Legendsin ja Milan Glorien välillä(Kuva: Stuart MacFarlane)

Avaintapahtumat

Robert Pires juhlii Arsenalin neljättä maalia Katso galleria17:14 AVAINTAPAHTUMA

Arsenalin fanit haluavat Kanun paluun

Arsenalin kannattajat ovat vitsailleet, että he haluaisivat nähdä Nwankwo Kanun edessään Olivier Giroudin sijasta.

Nigerialainen teki hattutempun lauantaina 4-2-voitossa AC Milan Glorien, ja Gunners-fanit olisivat aivan liian iloisia saadessaan hänet takaisin.

Lue koko tarina täältä!

(Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

17: 03 AVAINTAPAHTUMA

Mitä he tekevät nyt?

Arsenal -fanit saivat matkalla muistitikulle tämän päivän ystävyysottelussa.

james corden ja matta sarvi

Täällä NEWSAM Football on tutkinut tarkemmin, mitä Gunners -legendat ovat tähän mennessä.

Klikkaa ja lue lisää!

16:49

Kohokohdat

Ei paha joukko keski-ikäisiä miehiä, vai mitä?

Voit kokea kaikki tavoitteet Arsenal Legendsin 4-2-voitosta Milan Gloriesta ITV: n kohokohdilla.

Ehkä jotkut näistä kavereista pääsisivät nykyisiin Gunners XI: hen ...

16:30

Kaikkialla Emiratesissa

Kaikkialla Emiratesissa, jossa Kanu käänsi vuosia hattutemppelillä, kun Arsenal Legends voitti Milan Glorien 4-2 viihdyttävän iltapäivän jälkeen Emiratesissa.

Loppuunmyyty väkijoukko näki, että kaksi tähtiä täynnä olevaa puolta osoittavat, että vaikka he ovat saattaneet laittaa muutaman ylimääräisen kilon, heillä oli silti taitoja työn tekemiseen.

Kanun hattutemppu oli kohokohta, kun Robert Pires ja Freddie Ljungberg yhdistelivät edelleen hyvin, ja ranskalaisen myöhäinen maali tuotti päivän kovimmat hurraukset.

Christian Vieri voitti vieraille kaksi kertaa, mutta Arsene Wengerin miehet tulivat kärkeen.

15:54

Täysaikainen

90 minuuttia - Kaikki on ohi ja Arsenal loppuu ansaituista voittajista Milanoa vastaan. Paljon maaleja, paljon puheenaiheita ja ihana iltapäivä suuren asian tukemiseksi Arsenal -säätiössä.

Kiitos, että liityit NEWSAM Footballiin blogimme live -esityksessä!

15: 52 AVAINTAPAHTUMA

TAVOITTEET! Arsenal Legends 4-2 Milan Glorie (Vieri, kynä)

88 minuuttia - Massaro voittaa Milanolle rangaistuksen. Hän menee teatraalisesti alas Cyganin vähäisen paineen jälkeen, mutta ostaa spot -potkun. Lehmann torjuu Vieirin rangaistuksen, mutta hän tekee maalin laukauksellaan. Milan on onnistunut lukemin 4-2.

15:46 AVAINTAPAHTUMA

TAVOITTEET! Arsenal Legends 4-1 Milan Glorie (Pires)

84 minuuttia - Loistava. Olemme matkustaneet ajassa taaksepäin. Ljungberg vierittää vuosia taaksepäin, heittää pallon kolmen Milanon puolustajan joukon läpi ja lyö heidät vauhtiin. Ruotsalainen voittaa merkitsemättömän Piresin, joka kääntyy asianmukaisesti lähietäisyydeltä. Arsenalilla tilanne 4-1 ja ehkä vielä viidesosa ...

15:44

82 minuuttia - Desailly palaa taisteluun ja korvaa Costacurtan. Simone kaipaa volley -laukaustaan ​​laatikon reunalla. Se pomppii ystävällisesti toista yritystä varten ja tämä ponnistus loistaa hyvin poikkipalkin yli. Kiinnitys olkiin.

15:41 AVAINTAPAHTUMA

TAVOITTEET! Arsenal Legends 3-1 Milan Glorie (Kanu, kynä)

79 minuuttia - Boa Morten ja Ljungbergin ihana yksi-kaksi katkeaa Massaron virheestä laatikossa. Rangaistus annettu. Rangaistus tehtiin. Kanu viimeistelee hattutempun urheilusta. Hän lyö sen verkon oikealle puolelle ja Dida sukeltaa väärään suuntaan. Arsenalille tilanne 3-1, ja se on hyvä vastine sille.

15:38

76 minuuttia - Ljungberg lyö matalan ristin Milanon ruutuun silmää miellyttävän, vaikka tarpeettoman siirtymisen jälkeen. Se huutaa viimeisen miehen ohi ja Dida juurtui jälleen paikalle, mutta kiireinen Boa Morte ei voinut pistäytyä kotiin. Arsenal johtaa 2-1 ja näyttää erittäin kykenevältä maalintekoon.

Giuseppe Pancaro tulee Milanin Di Canion tilalle.

15:35

72 minuuttia - Ljungberg kaatuu polvistaan ​​kiinni Dario Simicin myöhäisen haasteen jälkeen, mutta näyttää hyvältä jatkaa. Grimandi myöntää virheen Arsenalille noin 40 jaardin päässä ja Milan hukkaa vapaapotkun pelaamalla sitä nopeasti.

bill bailey kristin bailey
15:32 AVAINTAPAHTUMA

TAVOITTEET! Arsenal Legends 2-1 Milan Glorie (Kanu)

69 minuuttia - Se on taas se mies. Pires tekee virheen Eraniosta laatikon reunaan. Boa Morten keskitys on Kanun poikkipalkin takana. Ei tarvitse maaliviivatekniikkaa. Se on reilusti rajan yli. Dida tuskin liikkui ja Arsenal johti 2-1.

15:29

67 minuuttia - Overmars näyttää ikänsä. Hän kulkee rinnakkain Eranion kanssa ja vetää hankalasti ylös. Road Runner tarttuu reisiinsa ja hänet viedään seisomaan suosionosoituksiin. Hieno yritys, mutta 43 -vuotiaana et tule olemaan niin nopea kuin ennen.

15:27

65 minuuttia - Boa Morte murtautuu laatikkoon ja huijaa tiensä Costacurtan liukumäen ohi. Dida vedetään ulos ja pallo selvitetään, mutta vain Kanuun asti. Kanu kääntää Cabonen ja osuu nopeasti kannelle vauhdillaan. Oliko yhteyttä? Tuomari ei ole vakuuttunut. Ei rangaistusta!

15:25

62 minuuttia - Cafu räjähtää alas oikealta laidalta, ja Overmars tarkastaa hänet. Vapaapotkun antaa Di Canio, mutta Boa Morte selvittää sen.

15:21

58 minuuttia - Arsenal koputtaa hienosti ja kärsivällisen rakentamisen jälkeen Ljungberg väärin jaloittaa Ambrosinin lähettämään keskityksen. Kanu ei saa yhteyttä.

kuinka kauan jää jäätyy

Overmars tuodaan takaisin vaihtopenkiltä ja korvaa Limparin isännille.

15:17

55 minuuttia - Di Canio voittaa, häviää, voittaa, häviää ja saa pallon hallussaan jälleen Milanille. Lopulta Serginhon pitkä pallo löytää tiensä Vieiriin, mutta hänen ensimmäinen kosketuksensa on huono.

15:15

53 minuuttia - Arsenal murtaa Gilberton, joka pelaa Kanun kanssa kaksin. Brasilialainen vetää laukauksensa hieman ennen kuin Petit korvaa Luis Boa Morten.

15:13

50 minuuttia - Täällä olemme laskeneet hieman vauhtiin. Molemmat osapuolet ovat kävelleet laatikon toiselle laidalle ja molemmat ovat pakottaneet tärkeitä korttelia - Costacurta Milanolle ja Toure Arsenalille. Luulen, että se on päästä päähän, mutta ei hurjalla nopeudella ...

15:11

48 minuuttia - Eranion pitkä pallo huipulla löytää Di Canion Arsenalin laatikosta. Italialaisella on kulmapotku maaliin, jonka Lehmannin kämmenet pelastavat, mutta pallo lentää hankalasti poikkipalkin yli. Arsenal teki sopimuksen kulman kanssa.

15:06

46 minuuttia - Toinen puolisko on käynnissä Pohjois-Lontoossa. Milan on vaihtanut maalivahdin Didalle. Jens Lehmann on korvannut merimiehen Gunnersin verkossa. Tämän päivän peli on tuottanut miljoona puntaa Arsenal -säätiölle.

14:51

Puoliaika

45 minuuttia - Puoliajan viimeiset viisi minuuttia kuluu pienillä tapahtumilla. Vauhti on hidastunut ja tulokset ovat 1-1.

Arsenal johti Kanun headeriin, mutta Vieri tasoitti vieraiden läheltä.

Pysy kanssamme toisella puoliskolla livenä pian!

14:45

40 minuuttia - Desaillyn korvaa Stefano Eranio. Muutos tehdään heti sen jälkeen, kun Hoyte teki toisen keuhkoja tukahduttavan juoksun kylkeä pitkin. Hän on ilman klubia tällä hetkellä. Ehkä hän pelaa liikettä?

(Kuva: AFP/Getty)

14:43 AVAINTAPAHTUMA

TAVOITTEET! Arsenal Legends 1-1 Milan Glorie (Vieri)

37 minuuttia - Milan voittaa kulman Di Canion laukauksesta. Ambrosini lähettää jyrkän puskun maaliin maalista ja pakottaa loistavan torjunnan Seamanilta, mutta kärki putoaa ystävällisesti Vieirille, joka salaa sen lähietäisyydeltä. Emirates-stadionilla tilanne 1-1.

14:40

34 minuuttia - Overmars ampuu laajasti maalista, mutta se on hänen iltapäivänsä loppu. Hänen tilalleen tulee Anders Limpar. Milan on vaihtanut Bobanin Marco Simoneen.

(Kuva: Urheiluvalokuvaus)

14:38

32 minuuttia - Se oli loistavaa. Nigel Winterburn liukuu Di Canioon, ja pari luo yhteenotonsa pelipäivien aikana teatteripudotuksella. He halaavat jälkeenpäin. Kiva kosketus.

peppa possu edestä
14:36

30 minuuttia - Kanu hukkaa tiukasti mahdollisuuden lisätä omaa ja Arsenalin lukuja. Hän kerää lyhyen passin laatikon reunalta Piresilta ja kääntää virtaavassa liikkeessä Albertinin, jättäen hänet kuolleeksi. Hyökkääjä lähettää laukauksen vain poikkipalkin yli, eikä tilanne ollut kaukana 2-0.

Albertinin tilalle tulee nopeasti Angelo Cabone. Vähän ankara.

14:32 AVAINTAPAHTUMA

TAVOITTEET! Arsenal Legends 1-0 Milan Glorie (Kanu)

27 minuuttia - Kanu nousee korkeimmalle kohdatakseen Petitin tuuman täydellisen ristin laatikkoon. Gangly-eteenpäin hyppäävät vain varpaat päästäkseen yläkulmaan ja Arsenalille 1-0! Se oli varmasti hänen ensimmäinen kosketuksensa palloon!

14:29

25 minuuttia - Kanu korvaa Gilberton Arsenalissa. Emirates -stadionin ympäriltä tulee valtava ilo. Nigerialaiset lyövät siististi Ljungbergin vieressä hyökkäyksessä.

14:28

22 minuuttia - Ljungberg huijaa tiensä Albertinin ohi ja piiskauttaa ristin Milanon ruutuun. Pires menettää merkintönsä ja muodostaa puskureun. Arsenal jälleen huipulla.