Julkkisten kuolemat vuonna 2020: Kuuluisia kasvoja menetettiin tänä vuonna Caroline Flackilta Stella Tennantille

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kun julkkis kuolee, traaginen menetys voi järkyttää faneja, mutta se voi myös johtaa jälkeensä jättämänsä perinnön juhlaan. Olipa kyseessä sitten miljoonien viihdyttäminen, ihmisten inspiroiminen tai auttaminen muuttamaan maailmaa paremmaksi jollakin tavalla, heidän panoksensa vaikuttavat moniin elämäämme, usein erittäin merkittävillä tavoilla.



Vuonna 2020 olemme jättäneet hyvästit useille julkisuuden henkilöille lavan, näytön, urheilun, musiikin ja paljon muuta. Heidän joukossaan olivat brittiläiset näyttelijät Dame Diana Rigg ja Dame Barbara Windsor, Black Panther -tähti Chadwick Boseman, James Bond -kuvake Sean Connery, muusikko Bill Withers ja rakastettu viihdyttäjä Des O Connor.



Tässä on katsaus ihmisiin, jotka olemme menettäneet tänä vuonna ja joiden vaikutus näkyy vielä pitkään.



JOULUKUU

Pierre Cardin

Ranskalainen muotisuunnittelija Pierre Cardin, 97, poseeraa esitellessään kokoelmaa, joka on tehty yhteistyössä Pierre Courtialin, nuoren suunnittelijan, kanssa, jonka hän on kouluttanut Pariisissa, Ranskassa

Pierre Cardin oli yksi maailman parhaista muotisuunnittelijoista

Muotisuunnittelija Pierre Cardin kuoli 29. joulukuuta 98 ​​-vuotiaana.

Ranskalainen couture -legenda työskenteli Diorilla parikymppisenä, ennen kuin hän perusti oman naisten putiikin vuonna 1954.



Cardinin varhaisia ​​malleja käyttivät Hollywoodin rojaltit, mukaan lukien Rita Hayworth, Elizabeth Taylor ja Brigitte Bardot. Hän suunnitteli myös ikoniset harmaat kauluspuvut, joita Beatles käytti 1960 -luvulla, ja auttoi tuomaan korkeaa muotia pääkadulle tuomalla kokoelmansa tavarataloihin.

Rebecca Luker

Boardwalk Empire ja Good Wife -näyttelijä Rebecca Luker kuoli 59 -vuotiaana



Boardwalk Empire ja Good Wife -näyttelijä Rebecca kuolivat 23. joulukuuta menettäessään taistelunsa amyotrofisen lateraaliskleroosin kanssa, joka hänelle diagnosoitiin viime vuonna.

Stella Tennant

Stella kuvassa Dior -näyttelyssä Pariisissa 4. lokakuuta 2005 (Kuva: AFP)

Supermalli Stella kuoli perheensä mukaan 22. joulukuuta 'yhtäkkiä'.

Neljän lapsen äiti, joka sai mainetta 1990 -luvulla androgyynisella ulkonäöltään ja aristokraattisella taustallaan, oli eronnut aviomiehestään David Lasnetista 21 vuoden avioliiton jälkeen elokuussa.

Hänen perheensä sanoi lausunnossaan: '' Olemme erittäin surullisia, kun ilmoitamme Stella Tennantin äkillisestä kuolemasta 22. joulukuuta 2020.

'Stella oli ihana nainen ja inspiraatio meille kaikille. Hän tulee kaipaamaan suuresti.

- Hänen perheensä pyytää heidän yksityisyytensä kunnioittamista. Muistotilaisuuden järjestelyistä ilmoitetaan myöhemmin. ''

Eileen Pollock

Näyttelijä Eileen Pollock kuvasi kuvauspaikalla BBC: n tv -komedian Bread kuvaamisen aikana, 4. elokuuta 1991

Leipätähti Eileen kuoli vähän ennen joulua 73 -vuotiaana, hänen perheensä kertoi.

Näyttelijä tunnettiin parhaiten roolistaan ​​BBC Comedy -sarjassa Bread, jossa hän näytteli Lilo & apos; Lil.

Hänen perheensä paljasti, että hän kuoli rauhallisesti kotonaan Lontoossa.

Kunnianosoituksessa he sanoivat muistavansa Eileenin 'näyttelijänä, kirjailijana ja tarinankertojana' ja kuvailivat häntä 'rakkaaksi sisareksi, rakastetuksi tädeksi ja suureksi tädiksi'.

'Kauneutesi, naurusi ja rakastavat silmäsi antoivat iloa kaikille', he lisäsivät.

Rosalind Knight

Rosalind Knight esiintyi monissa brittiläisissä tv -ohjelmissa ja elokuvissa (Kuva: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Näyttelijä Rosalind Knight kuoli 19. joulukuuta 87 -vuotiaana.

Knightilla oli rooleja televisiossa, teatterissa ja elokuvissa, erityisesti elokuvissa Carry On Teacher ja Carry On Nurse sekä kahdessa St Trinian's -elokuvassa. Hän näytteli Channel 4 -komediassa perjantai -illallisena Horrible Grandma -näyttelijänä ja esiintyi BBC: n komediassa Gimme Gimme Gimme Berylinä.

Tähti teki nimensä ensimmäisen kerran, kun hän näytteli vuoden 1961 Royal Shakespeare Companyn tuotannossa As You Like It Vanessa Redgravea vastapäätä. Hänen tyttärensä Marianne Elliott ja Susannah Elliott kunnioittivat häntä: Äidillämme oli älykkäämpi ja elinvoimaisin persoona ja sai ihmiset nauramaan minne tahansa. ''

Jeremy Bulloch

Jeremy Bulloch oli ensimmäinen henkilö, joka kuvasi Boba Fettia Star Warsissa

Näyttelijä Jeremy Bulloch kuoli 17. joulukuuta 75 -vuotiaana.

Hänet tunnettiin parhaiten ensimmäisestä Tähtien sota -elokuvissa esiintyneestä Boba Fettistä.

Hän esiintyi ensin palkkionmetsästäjänä The Empire Strikes Back vuonna 1980 ja sitten Jedin paluu 1983, ennen kuin hän näytteli eri roolia Sithin kosto -elokuvassa.

Virallinen Tähtien sota -Twitter -tili kunnioitti häntä: `` Hänet muistetaan paitsi legendaarisen hahmonsa kuvaamisesta myös lämmöstä ja anteliaasta hengestä, josta on tullut pysyvä osa hänen rikas perintönsä. ''

Ewan Macleod

Ewan MacLeod oli DJ Beat 106 FM: ssä

TV -tähti ja radio -DJ Ewan Macleod kuoli 17. joulukuuta 48 -vuotiaana.

Suositun juontajan traagista kuolemaa pidetään 'selittämättömänä, mutta epäilyttävänä'.

Macleod oli entinen lahjakkuus, joka esitteli STV: n Chart Bite -musiikkiohjelman 90 -luvulla ja työskenteli myöhemmin Beat 106 -radioasemalla.

Hänet tunnettiin parhaiten siitä, että hän auttoi käynnistämään suositun radioyrityksen Rangers-jalkapallotähti Ally McCoistin tukemana.

Ann Reinking

Näyttelijä, tanssija ja koreografi Ann Reinking kuoli 71 -vuotiaana (Kuva: Getty Images)


Broadway -tähti Ann kuoli 71 -vuotiaana 15. joulukuuta unessaan.

Chicagon näyttelijä kuoli vieraillessaan perheessä Seattlessa.

Gerard Houllier

Gerard Houllier johti Liverpoolia menestykseen 6-vuotisen valmentajakautensa aikana (Kuva: Reuters)

Liverpoolin entinen valmentaja Gerard Houllier kuoli 14. joulukuuta 73 -vuotiaana.

Ranskalainen saapui Anfieldille vuonna 1998 ja liittyi seuraan Roy Evansin kanssa. Muutaman kuukauden kuluttua hän otti ohjan yksin, ja johti seuran viiden cupin menestykseen vuonna 2001, kun he väittivät UEFA Cupin, FA Cupin, League Cupin, Charity Shieldin ja UEFA Super Cupin.

Muutettuaan klubin nuorisojärjestelmän Houllier lähti Liverpoolista vuonna 2004 Rafa Benitezin kanssa.

Mick Innes

Mick Innes esiintyi Shortland Streetillä sekä kotona ja vieraana (Kuva: Happiness Productions)

Näyttelijä Mick Innes kuoli 12. joulukuuta 67 -vuotiaana taistellessaan keuhkosairautta vastaan.

Uusi -seelantilainen esiintyi useissa tv -ohjelmissa uransa aikana, mukaan lukien toistuva rooli saippua Shortland Streetissä ja lyhyt esittely Australian saippualla Home and Away.

Hän näytteli myös nauttinut teatterista, pääosassa omassa yhden miehen näyttelyssään Zen Dog: Hazy Recollections from the Life of Mick Innes.

John Le Carre

Legendaarinen kirjailija John Le Carre kuoli 89 -vuotiaana lyhyen sairauden jälkeen (Kuva: PA)

Kirjailija John Le Carre kuoli 12. joulukuuta 89 -vuotiaana lyhyen sairauden jälkeen.

Kirjailija - oikea nimi David Cornwell - tunnettiin parhaiten myyvien vakoiluromaanien kirjoittamisesta, mukaan lukien TInker, Tailor, Soldier, Spy, The Night Manager ja The Spy, joka tuli kylmästä.

Monet hänen teoksistaan ​​on mukautettu televisiosarjoiksi tai elokuviksi. Hänen kirjojaan innoittivat hänen kokemuksensa tiedustelupalvelusta Britannian ulkoministeriössä 1940 -luvulla.

Rouva Barbara Windsor


Rouva Barbara Windsor kuoli joulukuussa (Kuva: PA)


Dame Barbara Windsor kuoli 83 -vuotiaana 10. joulukuuta, hänen miehensä Scott Mitchell ilmoitti.

EastEnders ja Carry On -legendalla todettiin Alzheimerin tauti vuonna 2014, mutta hän piti tilansa salassa, kunnes oireet alkoivat näkyä vuonna 2018.

Valitettavasti hänen tilansa oli huonontunut viime kuukausina ja hän kuoli torstaina kello 20.35 Lontoon hoitokodissa.

Scott sanoi, että arvostettu näyttelijä & apos; viimeiset viikot olivat 'tyypillistä hänen elämälleen' ja 'täynnä huumoria, draamaa ja taistelutahtoa loppuun asti'.

Herra Mitchell kertoi PA: lle: 'Hänen kuolemansa johtui Alzheimerin/dementiasta ja Barbara kuoli lopulta rauhanomaisesti, ja vietin viimeiset seitsemän päivää hänen rinnallaan.'

Betty Bobbit

Betty Bobbit oli pitkäaikainen valettu jäsen Prisoner Cell Block H: ssa (Kuva: Facebook)

Näyttelijä Betty Bobbit kuoli 1. joulukuuta 88 -vuotiaana aivohalvaukseen.

Hän oli tunnetuin pelaamalla Judy Bryantia, joka on yksi pitkäaikaisimmista hahmoista australialaisessa saippua-vankilassa: Cell Block H.Hän kuvasi Judyä 430 jaksossa.

Hänen muita tv -rooleja ovat A Country Practice, All Saints ja Blue Heelers. Bobbit näytteli myös Paul Hoganin kanssa kolmessa Crocodile Dundee -elokuvassa.

MARRASKUU

Papa Bouba Diop

Papa Bouba Diop edusti Senegalia kansainvälisessä jalkapallossa useita kertoja (Kuva: Getty Images)

Jalkapalloilija Papa Bouba Diop kuoli 29. marraskuuta 42-vuotiaana. Entinen Valioliigan tähti oli kuulemma kärsinyt Charcot-Marie-Toothin taudista

Keskikenttäpelaaja saapui Englannin jalkapalloon ensimmäisen kerran, kun hän liittyi Fulhamiin Ranskan Lensistä vuonna 2004.

Hän liittyi Portsmouthiin vuonna 2007 ja sen jälkeen, kun AEK Athens palasi Englannin jalkapalloon liittymällä West Hamiin vuonna 2011, auttaen heitä pääsemään takaisin Valioliigaan.

Diop oli kansallinen sankari kotimaassaan Senegalissa ja voitti maalle 63 ottelua.

Mermoz Sacré-Cœurin pormestari Barthélémy Dias kiitti häntä sosiaalisessa mediassa: '' Nimesi on kaiverrettu ikuisesti jalkapallon Hall of Fameen suurten legendojen rinnalle. Jumala toivottakoon sinut tervetulleeksi paratiisiinsa. '

Dave Prowse

Näyttelijä Dave Prowse - kuuluisa Darth Vaderin kuvaamisesta Tähtien sota -saagassa

Näyttelijä Dave Prowse oli kuuluisa Darth Vaderin kuvaamisesta Tähtien sota -saagassa (Kuva: Rex)

Näyttelijä Dave Prowse kuoli 28. marraskuuta 85 -vuotiaana lyhyen sairauden jälkeen

Hän oli kuuluisin roolistaan ​​konna Darth Vaderina alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Vaikka Vaderin äänestä vastasi James Earl Jones, Prowse esitti hahmon näytöllä.

Ennen kuin hän esiintyi legendaarisessa scifi-franchising-sarjassa, Dave teki mainetta Hollywoodissa, kun hän oli kouluttanut edesmenneen Christopher Reeven Superman-roolistaan. Hänestä tuli myös brittiläinen kulttuuri -ikoni, kun hän esiintyi Vihreän ristin koodimiehenä 1970 -luvulla ja opetti sukupolvelle lapsia turvallisesti ylittämään tien.

Tähti, joka syntyi Bristolissa vuonna 1983, esiintyi myös useissa brittiläisissä TV -ohjelmissa, kuten Doctor Who ja The Two Ronnies. Vuonna 2000 hänelle myönnettiin MBE liikenneturvallisuuteen liittyvistä palveluista.

Lil Yase

Nouseva räppitähti Lil Yase oli 25-vuotias, kun hänet tapettiin (Kuva: yasemoney600/Instagram)

Räppäri Lil Yase kuoli 28. marraskuuta 25 -vuotiaana ampumisen jälkeen San Franciscossa.

Oikea nimi oli Mark Antonyyo Alexander, tulevan tähden ura alkoi nousta, kun hän julkaisi vuoden 2015 singlen Get It In, josta tuli hitti.

Lil Yasin levy -yhtiö Highway 420 Productions julkaisi Instagramissa viestin hänestä: Yase rakasti fanejaan, hän työskenteli joka päivä kaikkien puolesta. Meillä on satoja kappaleita sinulle.

Daria Nicolodi

Daria Nicolodi näytteli monissa kulttrillereissä ja kauhuelokuvissa

Näyttelijä Daria Nicolodi kuoli 26. marraskuuta 70 -vuotiaana.

Hän esiintyi useissa kultielokuvissa, kuten Deep Red ja Inferno, ja kirjoitti yhdessä kauhuhitti Suspiria.

Monia elokuvista, joissa hän esiintyi, ohjasi Daria Argento vuosina 1975–1977. Näitä olivat Deep Red ja Inferno sekä Tenebrae, Phemomena ja Opera.

Parin tytär, näyttelijä Asia Argento, kunnioitti häntä: 'Nyt voit lentää vapaana loistavalla hengelläsi, eikä sinun tarvitse enää kärsiä. Yritän jatkaa teidän rakkaiden lastenlastenne puolesta ja erityisesti teidän puolesta, jotka eivät koskaan halua nähdä minua niin surullisena. '

Diego Maradona

Kiistanalainen tähti Diego Maradona oli yksi jalkapallon kaikkien aikojen suurista (Kuva: AFP/Getty Images)

Jalkapallokuvake Diego Maradona kuoli 25. marraskuuta 60 -vuotiaana sydänpysähdyksen jälkeen.

Argentiinalaista tähteä pidetään usein kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana, ja hän hallitsi kuuluisasti maajoukkueensa voittoon Meksikon MM -kisoissa 1986. Tässä hän teki myös pahamaineisen 'Jumalan kätensä'. maali puolivälieräottelussa Englantia vastaan. Klubitasolla Maradona aloitti argentiinalaisissa junioreissa ennen siirtymistään Boca Juniorsiin ja sitten Barcelonaan vuonna 1982. Kaksi vuotta myöhemmin hän allekirjoitti sopimuksen Napolin kanssa ja teki yli 100 maalia seitsemän kauden aikana.

Vuonna 2008 hänestä tuli Argentiinan valmentaja ja hän toimi kahden vuoden ajan.

Jalkapallon pelaajat ympäri maailmaa ja eri sukupolvista kunnioittivat häntä, mukaan lukien pitkäaikainen kilpailija Pele, joka sanoi: 'Varmasti jonain päivänä potkimme pallon yhdessä taivaalla.'

Dougie James

Dougie Thomas (vasemmalla) oli menestyvä 70 -luvun soul -laulaja (Kuva: RyanThomas/Instagram)

Laulaja Dougie James kuoli 72 -vuotiaana marraskuussa.

Sielutaiteilija sai mainetta 1970 -luvulla esiintyessään Dougie James And The Soul Trainina. Musiikillisen menestyksen jälkeen hänestä tuli promoottori.

Dougie oli Coronation Street -tähden Ryan Thomasin ja Emmerdalen näyttelijä Adam Thomasin isä.

BBC Manchesterin Mike Shaft kiitti häntä: 'Ihana kaveri, aina hymy huulillaan. Aina iloinen tarina. '

Raskas D

Julkkis Big Brother -tähti Heavy D kuoli (Kuva: Andy Barnes / FameFlynet.uk.com)

Todellisuus -tv -tähti Heavy D kuoli marraskuussa 43 -vuotiaana

Oikea nimi Colin Newell, hänet tunnettiin parhaiten esiintymisestä Storage Warsissa ja hänen töistään Celebrity Big Brotherissa vuonna 2016 Stephen Bearin, Lewis Bloorin, Chloe Khanin, Marnie Simpsonin ja Samantha Foxin rinnalla.

Hänen ystävänsä Nick Nevern kunnioitti häntä Twitterissä: 'U toit aina hymyn kasvoilleni ja nostit kaikki huoneet, joissa olet. #RIPHeavyD.'

Abby Dalton

Abby Dalton näytteli Julia Cumsonia TV -ohjelmassa Falcon Crest (Kuva: WireImage)

Näyttelijä Abby Dalton kuoli 23. marraskuuta 88 -vuotiaana taistelun jälkeen.

Suuren tauon jälkeen Roger Corman -elokuvassa Rock All Night vuonna 1957, hän jatkoi luutnantti Martha Halen roolissa TV -ohjelmassa Hennesey vuonna 1959, mikä ansaitsi hänelle ehdokkuuden Emmy -palkinnosta näyttelijän erinomaisesta esityksestä. Näyttelijä sarjassa. Dalton oli tunnetuin roolistaan ​​Falcon Crestissä, joka esiintyi draamasarjan 98 jaksossa.

i_o

DJ Garret Lockhart esiintyi ja tuotti nimellä i_o

DJ i_o kuoli 23. marraskuuta 30 -vuotiaana.

Musiikkitaiteilija ja tuottaja, oikea nimi Garrett Lockhart, tunnetaan parhaiten yhteistyöstä Grimesin kanssa vuoden 2019 kappaleessa Violence, joka ilmestyi hänen albumillaan Miss Anthropocene.

Hänet tunnetaan myös kappaleista Low, Death by Techno ja Don & ap Stop.

Kirby Morrow

Kirby Morrow, joka esitti Kykloopin, Gokun ja Mirokun ääniä monien muiden kanssa, kuolee 47 -vuotiaana

Kirby Morrow ilmaisi Kykloopin ja Gokun kaltaisia

Ääninäyttelijä Kirby Morrow kuoli 18. marraskuuta 47 -vuotiaana.

Morrow lainasi äänikykyjään useille sarjakuville, anime -sarjoille, elokuville ja videopeleille. Hänen merkittäviin äänirooleihinsa kuuluvat Kyklooppi X-Men Evolutionissa ja Goku Dragon Ball Z: n Ocean dubissa.

Kirby esiintyi myös live-toimintaohjelmissa ja elokuvissa ja hänellä oli toistuva rooli scifi-ohjelmassa Stargate: Atlantis

Eric Hall

Jalkapalloagentti Eric Hall oli kuuluisa hirviöhirviöstään & apos; tunnuslause (Kuva: Getty Images)

Julkaisija Eric Hall kuoli 16. marraskuuta 73 -vuotiaana.

Ikoninen jalkapalloagentti edusti joitakin Valioliigan suurimpia nimiä 1990 -luvulla, mukaan lukien Gary Lineker, Dennis Wise, Neil & Razor & apos; Ruddock, Tim Sherwood ja Paul Walsh.

Hallin tiedettiin aina polttavan sikaria, hänen loistavan pukeutumistuntumansa ja hänen hirviöhirviönsä. tunnuslause.

Sir Alan Sugar kunnioitti Twitterissä ja kutsui häntä `` todelliseksi hahmoksi ''.

Ray Clemence

(Kuva: Sunday NEWSAM)

Jalkapalloilija Ray Clemence kuoli 15. marraskuuta 72 -vuotiaana.

Clemence oli entinen Liverpoolin, Tottenhamin ja Englannin maalivahti, joka pelasi maajoukkueessa 61 kertaa vuosina 1972-1983.

Nöyrän aloituksen jälkeen Notts Countyn nuorisoryhmissä hän nosti Euroopan cupin kolme kertaa ja Liverpoolissa ollessaan hän ansaitsi viisi liigavoittoa.

Soumitra Chatterjee

Intialainen näyttelijä Soumitra Chatterjee eleitä saatuaan Chevalier (ritari) de la Légion d & apos; Honneur & apos; erikoistilaisuuden aikana Kolkatassa 30. tammikuuta 2018.

Soumitra Chatterjee oli intialainen näyttelijä

Näyttelijä Soumitra Chatterjee kuoli 15. marraskuuta 85 -vuotiaana koronavirukseen liittyviin komplikaatioihin.

Intialainen elokuvan tähti esiintyi yli 300 elokuvassa, ja hän oli myös näytelmäkirjailija sekä runoilija.

Hänet tunnettiin parhaiten roolistaan ​​elokuvissa, kuten Ghare Baire, Aranyer Din Ratri, Ashani Sanket ja Saat Pake Bandha.

Chatterjeelle myönnettiin Dada Saheb Phalke -palkinto vuonna 2012, ja vuonna 2018 hän sai Ranskan kunnia legionin.

Des O 'Connor

TV -legenda Des O’Connor kuoli 14. marraskuuta 88 -vuotiaana.

Koomikko, laulaja ja televisio -ohjaaja hallitsi pientä näyttöä vuosikymmenien ajan, ja hänet muistetaan isännöimään ohjelmia, kuten Take Your Pick, Countdown, The Des O & Connor Show ja Today with Des and Mel.

On vahvistettu, että Des kuoli 'rauhallisesti unessaan' viikko sen jälkeen, kun hän oli kaatunut kotona.

Des & apos; agentti sanoi lausunnossaan: 'Vahvistan suurella surulla, että Des O Connor kuoli eilen.'

Hänen vaimonsa Jodie, heidän poikansa ja hänen neljä tytärtään selviytyvät.

Doug Supernaw

Doug Supernaw oli kantrimusiikin tähti (Kuva: Facebook)

Muusikko Doug Supernaw kuoli 13. marraskuuta 60 -vuotiaana taistelussa virtsarakon ja keuhkosyövän kanssa.

Kantrimusiikkitähti saavutti uransa aikana useita kaavioita, mukaan lukien vuoden 1993 neljä parasta hittiä Reno ja I Don & ap Call of Daddy.

Vuonna 2017 hän julkaisi Greatest Hits -kokoelman, joka kokosi yhteen parhaiten menestyvät kappaleensa studioalbumeistaan ​​Red ja Rio Grande, Deep Thinkts from a Shallow Mind, You Still Got Me ja Fadin & apos; Renegade.

Spinbad

Spinbad oli vaikutusvaltainen New Yorkin DJ

DJ Spinbad kuoli 11. marraskuuta 46 -vuotiaana.

Ikoninen New Yorkin taiteilija - oikea nimi Chris Sullivan - julkaisi uransa aikana kaksi albumia: Underground Airplay julkaistiin vuonna 2001 ja kokoelmalevy FabricLive.14 vuonna 2004. Hän myös kiersi useiden taiteilijoiden kanssa, mukaan lukien Moby.

DJ Yoda twiittasi kunnianosoituksen tähdelle: 'Tähän päivään asti puhun hänestä, kun minulta kysytään haastatteluissa, ketkä ovat vaikutteitani.

'Maailma on kulttuurisesti tyhjempi tänään ilman häntä.'

Mo3

Räppäri Mo3 kuoli ammuttuaan

Räppäri Mo3 kuoli 11. marraskuuta 28 -vuotiaana ammutessaan Dallasissa.

Tähti - oikea nimi Melvin Noble - oli tunnetuin yhteistyöstään Boosie Badazzin kanssa vuonna 2019 kappaleella Errybody (Remix).

Hän levytti kolme albumia ja julkaisi uusia kappaleita aiemmin tänä vuonna.

Bert Belasco

(Kuva: FOX -kuvakokoelma Getty Imagesin kautta)

Näyttelijä Bert Belasco kuoli 38 -vuotiaana 8. marraskuuta.

Let 's Stay Together löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan, kun hän oli kärsinyt kuolemaan johtaneesta aneurysmasta, kertoo TMZ.

Bert joutui karanteeniin Richmondissa, Virginiassa valmistautuessaan aloittamaan uuden projektin.

Bones Hillman

Bones Hillman kuoli 62 -vuotiaana

Muusikko Bones Hillman kuoli 8. marraskuuta 62 -vuotiaana taistelussa syöpää vastaan.

Hillman - oikea nimi Wayne Stevens - oli Midnight Oil -bändin basisti ja liittyi ryhmään vuonna 1987.

Hänen bändikaverinsa kunnioittivat tähtiä: 'Olemme surullisia veljemme menetyksestä. Hän oli basisti, jolla oli kaunis ääni, bändin jäsen, jolla oli ilkeä huumorintaju, ja loistava musikaalinen toverimme.

John Fraser

John Fraser näytteli sarjassa Partners in Crime - The Secret Adversary (Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Näyttelijä John Fraser kuoli 7. marraskuuta 89-vuotiaana vuoden kestäneen taistelun aikana syöpää vastaan.

Fraser saavutti suuren hetken pelaamisen jälkeen & apos; Hoppy & apos; Hopgood vuoden 1955 sotaelokuvassa Dam Busters.

Tähti esiintyi yli 20 elokuvassa uransa aikana, mukaan lukien Tunes Of Glory vuonna 1960 ja The Waltz of the Toreadors vuonna 1962.

Viime vuosina hän oli asunut Toscanassa kumppaninsa, eteläafrikkalaisen taiteilijan Rodney Pienaarin kanssa.

King Of

King Von nousi taivaaseen kuuluisuuteen debyyttialbumillaan (Kuva: Getty Images)

Räppäri King Von kuoli 6. marraskuuta 26 -vuotiaana ammuttuaan ammuttua.

Amerikkalainen tähti oli juuri julkaissut ensimmäisen albuminsa Welcome to O & apos; Block, joka sisälsi yhteistyön Moneybagg Yo, Dreezy ja Lil Durk kanssa ja josta tuli Spotifyn viidenneksi suurin suoratoist debyytti.

Pitkäaikainen ystävä DJ On Da Beat, joten Issa Banga kunnioitti tähtiä Instagramissa: '' Jokainen hetki merkitsi jotain ja viisauden kasvattaminen sai minut tuntemaan itseni todelliseksi tuottajaksi. Rakastan sinua veli. '

Geoffrey Palmer

kuvateksti: Geoffrey Palmer

Näyttelijä Geoffrey Palmer kuoli 5. marraskuuta 93 -vuotiaana. Hänen agenttinsa vahvisti, että televisio- ja elokuvatähti kuoli rauhallisesti kotona.

Geoffrey näytteli lukuisissa suosituissa komediasarjoissa vuosikymmenen aikana ulottuvan uransa aikana, mutta tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan ​​As Time Goes By Dame Judi Denchin kanssa.

Hän esiintyi myös arvostetussa elokuvassa Mrs Brown, jossa näytteli jälleen Dame Judi, ja elokuvissa, kuten Madonna of King George ja Madonna, W.E.

Joy Westmore


Joy Westmore oli pitkäaikainen näyttelijä Prisoner: Cell Block H: ssa

Näyttelijä Joy Westmore kuoli 5. marraskuuta 88 -vuotiaana taistelun jälkeen dementiaa vastaan.

Joy näytteli elokuvassa Prisoner Cell Block: H ja näytteli vanginvartija Joyce Barryä yli 200 jaksossa ikonisesta australialaisesta sarjasta. Hänellä oli myös rooleja muissa saippuoissa, kuten Naapurit, Blue Heelers ja The Sullivans

Ken Hensley

MASKVA, VENÄJÄ - APRIIL 12: Ken Hensley ja Live Fire esiintyvät lavalla livekonsertin aikana Izvestia Hallissa 12. huhtikuuta 2018 Moskovassa, Venäjällä. (Kuva: Vladimir Artev/Epsilon/Getty Images)

Uriah Heepin kosketinsoittaja Ken Hesley kuoli 75 -vuotiaana 4. marraskuuta.

Kenin veli Trevor jakoi surullisen uutisen Facebook -viestissään paljastaen, että hän kuoli äkillisesti.

Muusikko oli progressiivisen rock -yhtye Uriah Heepin kosketinsoittaja vuosina 1970–1980.

Elsa Raven

Elsa Raven esiintyi ikimuistoisessa elokuvassa Takaisin tulevaisuuteen (Kuva: universaali)

Näyttelijä Elsa Raven kuoli 3. marraskuuta 91 -vuotiaana.

Raven ilmestyi kuuluisasti aikamatkakomediassa Back to the Future nimellä & quot; Save the Clock Tower & quot; nainen. Hän näytteli myös elokuvissa The Amityville Horror, Titanic ja In the Line of Fire.

Elsan tv -esiintymisiin kuuluu rooleja elokuvissa The Fresh Prince of Bel Air, Seinfeld ja Days of Lives.

Lawrence Clayton

Lawrence Clayton esiintyi useissa osuma Broadwayn tuotannoissa

Näyttelijä Lawrence Clayton kuoli 2. marraskuuta 64 -vuotiaana kahden vuoden taistelun jälkeen glioblastoomasyöpää vastaan.

Broadway -tähti debytoi vuonna 1981 elokuvassa Dreamgirls. Hän jatkoi kiertueella elokuvissa Les Miserables ja Jesus Christ Superstarr sekä vuoden 2015 The Color Purple -elokuvan herätyksessä.

Teatteriohjaaja Laurence Connor kiitti häntä Twitterissä: Oli ilo ohjata hänet Jean Valjeaniksi Les Miserables -kiertueella yli 10 vuotta sitten. En koskaan unohda, että kuulin ensin hänen 'Tuo hänet kotiin' ja haluan hänet rooliin. Upea näyttelijä ja upea mies. LEPÄÄ RAUHASSA.

John Sessions

John Sessions oli brittiläinen komediakuvake (Kuva: EXPRESS NEWSPAPERS)

Koomikko John Sessions kuoli 2. marraskuuta 67 -vuotiaana sydänkohtaukseen.

Sessions tunnettiin parhaiten äänitöistään satiirisen nukketeatterin Spitting Image alkuperäisessä inkarnaatiossa sekä esiintymisistä Have I Got News For You ja Whose Line Is Itway? Hän myös loi ja näytteli kultti-komediasarjassa Stella Street.

Johnilla oli rooleja useissa elokuvissa, kuten Made In Dagenham, The Iron Lady, Gangs of New York ja Mr Holmes.

Carol Arthur

Carol Arthur näytteli Blazing Saddles -elokuvassa (Kuva: DeLuise Family)


Näyttelijä Carol Arthur kuoli 1. marraskuuta 85 -vuotiaana pitkän taistelun jälkeen Alzheimerin tautia vastaan.

Tähti esiintyi useissa Mel Brooks -elokuvissa hänen edesmenneen aviomiehensä Dom DeLuisen rinnalla, mukaan lukien vuoden 1974 hitti Blazing Saddles, jossa hän näytteli Harriet Van Johnsonia.

Carolin uraan kuului myös lava, ja hän debytoi Broadwaylla Noel Cowardin komediassa High Spirits vuonna 1964.

Eddie Hassell

Eddie Hassell näytteli NBC -ohjelmassa Surface (Kuva: FilmMagic)

Näyttelijä Eddie Hassell kuoli 1. marraskuuta 30 -vuotiaana ammuttuaan.

Hassellilla oli rooleja useissa TV -ohjelmissa, kuten Surface, Devious Maids ja Family Weekend. Hänellä oli myös useita cameoja ohjelmissa, kuten Southland, Bones ja Warrior Road.

Eddie ansaitsi ehdokkuuden Critics & apos; Choice Movie -palkinto parhaasta näyttelijäkokoonpanosta ja esiintyi Oscar -ehdokkaassa elokuvassa Lapset ovat kunnossa.

Nikki McKibbin

Nikki McKibbin kilpaili Kelly Clarksonin rinnalla American Idolin debyyttikaudella (Kuva: Getty Images)

TMZ: n mukaan American Idolin tähti Nikki McKibbin kuoli 1. marraskuuta 42 -vuotiaana aivojen aneurysman vuoksi.

Nikki esiintyi lahjakkuusnäytöksen ensimmäisellä kaudella vuonna 2002. Hän sijoittui kolmanneksi Justin Guarninin ja voittajan Kelly Clarksonin jälkeen.

Justin kunnioitti häntä Instagramissa kutsuen häntä `` tuliseksi, hauskaksi rouvaksi, joka voisi laulaa helvetin rock -kappaleesta samanlaisella helposti ja käskystä, jolla hän rakkaudella leikkasi sinut pienellä eteläisellä järjellään. ''

LOKAKUU

Sir Sean Connery

Sean Connery (Kuva: Getty)

Sir Sean Connery kuoli 31. lokakuuta 90 -vuotiaana.

Skotlantilainen näyttelijä tunnettiin parhaiten James Bondin roolista elokuvasarjassa, joka oli ensimmäinen pitkästä tähtien sarjasta, joka näytteli 007: n roolia suurella näytöllä ja teki debyyttinsä vuonna 1962, tohtori No.

Vuosikymmenten näyttelijäuransa aikana Sir Sean voitti Oscarin, kaksi Baftaa ja kolme Golden Globea, ja kuningatar ritaritsi hänet ritariksi vuonna 2000 elokuvateatteripalveluistaan.

Julie Donaldson

Julie Donaldson oli suosittu juontaja Zetland FM: ssä (Kuva: Evening Gazette)

Radioisäntä Julie Donaldson kuoli 31. lokakuuta 50 -vuotiaana koronaviruksen saamisen jälkeen.

Donaldson esitteli The Morning Mixin Redcar -asemalla Zetland FM.

Zetland FM: n tiedottaja sanoi: 'Julie oli ihana nainen, joka inspiroi kaikkia tapaamiaan.

'' Hän oli intohimoinen tukemaan Redcarin ja Clevelandin paikallisyhteisöä ja työskenteli väsymättä paikallisten ryhmien, hyväntekeväisyysjärjestöjen ja järjestöjen edistämiseksi.

Louis Troyano


Luis Troyano oli finalisti vuoden 2014 Bake Off -versiossa


Brittiläinen Bake Off -tähti Luis Troyano kuoli lokakuussa 48 -vuotiaana taistelussa ruokatorven syöpää vastaan.

Luis esiintyi osumaleipomon 2014 -sarjassa, pääsi finaaliin ja sijoittui toiseksi.

Kilpailun jälkeen hän julkaisi keittokirjan ja avasi leipomon kotikaupungissaan.

Hänen agenttinsa Anne Kibel kirjoitti Twitterissä: ”Fantastinen mies, joka rakastaa leipomista ja joka sai hänet pääsemään GBBO: n finaaliin, kirjoittamaan upean kirjan, Bake It Great ja tekemään paljon muuta. Aina ajatuksissamme. '

Nate Burrell

Nate Burrell esiintyi A&E -dokumenttisarjassa 60 päivää

Yhdysvaltalainen tv -tähti Nate Burrell kuoli 31. lokakuuta ikänsä, kun hän oli ottanut henkensä.

Nate esiintyi sarjassa 60 päivää, jolloin hän ja kahdeksan muuta henkilöä menivät vapaaehtoisesti vankilaan kahdeksi kuukaudeksi oletetuilla henkilöllisyyksillä korostaakseen Yhdysvaltojen korjausjärjestelmän ongelmia.

Burrell oli aiemmin toiminut merijalkaväen parissa neljä vuotta, johon sisältyi kaksi kiertuetta Irakissa.

Marius Zaliukas

Marius Zaliukas allekirjoitti Rangersin vuonna 2014 (Kuva: päivittäinen ennätys)

Jalkapalloilija Marius Zaliukas kuoli 31. lokakuuta 36 -vuotiaana taistelunsa jälkeen.

Uransa aikana liettualainen keskikenttä oli ollut skotlantilaisen Hearts-joukkueen kapteeni ja työskenteli myös Rangersissa ja Leeds Unitedissa.

Zaliukas pelasi kotimaassaan kansainvälisissä peleissä vuodesta 2006 vuoteen 2016.

Nobby Stiles

Nobby Stiles (Kuva: Getty)

Englannin MM-voittaja Nobby Stiles kuoli 30. lokakuuta 78-vuotiaana pitkän sairauden jälkeen.

Stiles oli valtava osa Three Lions -peliä, joka voitti turnauksen vuonna 1966, ja hän ansaitsi yhteensä 28 maaottelua.

Hän pelasi myös 311 ottelua Manchester Unitedissa vuosina 1960-71 ja oli osa joukkuetta, josta tuli ensimmäinen Englannin joukkue, joka voitti Euroopan cupin, kun he voittivat Benfican Wembleyn finaalissa vuonna 1968.

JJ Williams

JJ Williams (oikealla) oli arvostettu walesilainen rugby -tähti (Kuva: S&G ja Barratts/EMPICS Sport)

Rugby -pelaaja JJ Williams kuoli 29. lokakuuta 72 -vuotiaana.

Williams oli entinen Walesin ja Ison -Britannian ja Irlannin lionien laitahyökkääjä, joka teki 12 yritystä 30 ottelussa Walesissa. Hän voitti myös Grand Slam -turnaukset vuosina 1976 ja 1978 sekä neljä Triple Crownia vuosina 1976-1979.

Bobby Ball

Koomikko Bobby Ball kuoli 76 -vuotiaana (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)


Koomikko Bobby Ball kuoli 28. lokakuuta 76 -vuotiaana testattuaan koronavirustartunnan.

Ball - oikealla nimellä Robert Harper - oli puolet legendaarisesta koomikasta kaksoisnäytöstä Cannon ja Ball hänen parhaan ystävänsä Tommy Cannonin rinnalla. Pari esiintyi omassa ITV -ohjelmassaan yhdeksän vuoden ajan, ja myöhemmin Bobby esiintyi elokuvissa Last of the Summer Wine ja Heartbeat. Hän osallistui myös I & m A Celebrity -sarjan 2005 sarjaan.

Billy Joe Shaver

Billy Joe Shaver työskenteli useiden ikonisten taiteilijoiden kanssa (Kuva: Getty Images North America)

Muusikko Billy Joe Shaver kuoli 28. lokakuuta 81 -vuotiaana kärsiessään aivohalvauksesta.

Läänin musiikkitähti oli tunnetuin kappaleista Georgia on a Fast Train, Honky Tonk Heroes, Live Forever ja Old Five ja Dimers Like Me.

Uransa aikana hän kirjoitti kappaleita taiteilijoille, kuten Elvis Presley ja Johnny Cash, ja hänet nimitettiin Grammy -ehdokkaaksi vuonna 2007 albuminsa Everybody & Brother.

Tony Wyn-Jones

Radio One: n entinen DJ Tony Wyn-Jones kuoli 77-vuotiaana

Entinen DJ Tony Wyn-Jones kuoli 26. lokakuuta 77-vuotiaana pitkän sairauden jälkeen.

Lähetystoiminnan harjoittaja Tony sai mainetta Radio Onessa, joka työskenteli BBC: llä vuosina 1969–1973. Myöhemmin hän jatkoi useiden viihdepaikkojen johtamista ennen siirtymistään paikallishallintoon ja palveli Neath Port Talbot Councilissa ja Blaenhonddan Community Councilissa.

Hänen vaimonsa Glenys pohti hänen uraansa: ”Hän kierteli Djingin leireillä Radio 1: n kanssa ja aina kun sain vapaata, menin hänen kanssaan. Se oli jännittävää ja hän tapasi suuria musiikin nimiä, kuten Cliff Richard, The Fortunes, Badfinger.

Johnny Leeze

Johnny Leeze (keskellä) toisti Emmerdalen roolinsa vuonna 2000

Näyttelijä Jonny Leeze kuoli 25. lokakuuta 78 -vuotiaana lyhyen sairauden jälkeen.

Leeze oli tunnetuin kuvaamalla Ned Gloveria Emmerdalen ITV -saippualla vuosina 1994-1999.

Tähti nautti myös urasta stand-up-komediassa, ja hän työskenteli lyhyesti Coronation Streetillä vuonna 1985 Harry Claytonin roolissa.

Frank Bough

BBC: n TV -juontaja ja katsomo -tähti Frank Bough kuoli 87 -vuotiaana

TV -juontaja Frank Bough kuoli 21. lokakuuta 87 -vuotiaana.

Bough'n pitkä ura alkoi vuonna 1964, kun hän otti isännöintitehtävät BBC: n Sportsview -ohjelmassa. Sitten hän esiintyi Nationwide- ja Breakfast Time -tapahtumissa, ennen kuin muutti BBC: n lippulaiva -urheilunäytökseen Grandstand, joka isännöi sitä säännöllisesti vuosien 1968 ja 1983 välillä.

Frank esitteli myöhemmin lukuisia ohjelmia ITV: ssä ja Skyssä ennen eläkkeelle siirtymistä vuonna 1998.

Mestarin marginaali

Marge Champion oli tosielämän malli Disney -prinsessa Lumivalkoiselle (Kuva: Getty Images)

Tanssija ja Broadwayn tähti Marge Champion kuoli 21. lokakuuta 101 -vuotiaana.

Champion näytteli useissa MGM -musiikkielokuvissa tanssikumppaninsa ja aviomiehensä Gower Championin rinnalla.Marge voitti Emmy -palkinnon vuorostaan ​​Queen of the Stardust Ballroomissa.

Hänen isänsä, Hollywoodin tanssinopettaja, oli läheisiä ystäviä Walt Disneyn kanssa, mikä johti siihen, että Marge toimi Lumikki tosielämän mallina studion debyyttisessä animaatiossa.

Hän tarjosi myös tanssiviittauksen Dopeylle ja työskenteli muiden 1940 -luvun Disney -hittien parissa, mallina Blue Fairy Pinocchiossa, Hyacinth Hippo Fantasiassa ja Mr Stock Dumbossa.

James Randi

Maaginen mies James Randi kumosi yliluonnolliset väitteet (Kuva: Getty Images)

Taikuri James Randi kuoli ikään liittyvistä syistä 20. lokakuuta 92 -vuotiaana.

Palkittu illusionisti Randi käytti taitoaan paljastaakseen ne, jotka väittävät olevansa yliluonnollisia kykyjä, häpäisevät ajatuksenlukijoita, aaveiden kuiskailijoita ja vääriä parantajia.

Spencer Davis

Spencer Davis menestyi kaavion menestyksessä bändinsä kanssa (Kuva: John Atashian/Getty Images)

Muusikko Spencer Davis kuoli 19. lokakuuta 81 -vuotiaana sydänkohtaukseen.

Davis perusti listan kärjessä olevan The Spencer Davis Group -bändin vuonna 1963 nauttien monista hitteistä, kuten Keep on Running, I & A A Man ja Gimme Some Lovin &. Jälkimmäinen on ollut esillä useiden hittielokuvien ääniraitoissa, kuten The Blues Brothers ja Notting Hill.

Radio Carolinen Suzy Wilde sanoi Twitterissä: 'Hän oli niin ihana mies, antelias ja ystävällinen, lämmin ja hauska, ja häntä tulee ikävä. ''

Tony Lewis

Outfield -laulaja Tony Lewis kuoli äkillisesti ja odottamatta. 62 -vuotias

Muusikko Tony Lewis kuoli 19. lokakuuta 62 -vuotiaana.

Lewis oli laulaja The Outfieldissä, joka perustettiin vuonna 1984. Heidän kuuluisimpia kappaleitaan ovat All the Love, Say It Isn & t Love ja Your Love.

Hänen julkaisijansa Bari Lieberman sanoi sosiaalisessa mediassa antamassaan lausunnossa: 'Tony Lewisin perintö elää ikuisesti hänen kauniin perheensä ja legendaarisen musiikkinsä kautta.'

Jose Padilla

DJ José Padillan Ibizan setit voittivat hänelle faneja (Kuva: Facebook)

DJ Jose Padilla kuoli 18. lokakuuta 64 -vuotiaana taistelussa paksusuolen syöpää vastaan.

Padilla saavutti mainetta 1990 -luvulla yhtenä Ibizan parhaista DJ -soittajista kuuluisien Cafe del Mar -paikkakuntien San Antonio -esitysten ansiosta.

Dana Baratta

Kirjailija ja tuottaja Dana Baratta kuoli 18. lokakuuta 59 -vuotiaana munasarjasyövän komplikaatioihin.

Baratta työskenteli useiden arvostettujen ja suosittujen ohjelmien parissa, mukaan lukien Dawson's Creek, Private Practice, Jessica Jones ja Providence.

Hänen uraansa kuului myös elokuva, yhteistuotanto vuoden 1994 perhe-elokuvasta Andre ja hänen debyyttinsä valkokankaalla vuonna 2000 elokuvassa Chuck & Bass.

Dawnsonin Creek -tähti Joshua Jackson sanoi Twitterissä: 'Uskon, että hän on syy siihen, että olin DC: ssä, ja hän oli todella lempeä ja ystävällinen sielu.'

Doreen Montalvo

NEW YORK, NY - 17. heinäkuuta: Näyttelijä Doreen Montalvo osallistuu vuosittain Broadway Stands Up For Freedom

Broadway -tähti Doreen Montalvo esiintyi rouva Doubtfiren lavaversiossa

Näyttelijä Doreen Montalvo kuoli 17. lokakuuta 56 -vuotiaana aivohalvaukseen.

Näyttelijä Montalvo esiintyi Broadwayn tuotannossa Mrs Doubtfire, joka on musikaalinen sovitus osumasta Robin Williams -elokuvasta. Hän näytteli myös Steven Spielbergin uudessa versiossa West Side Story ja In The Heights, jotka molemmat ovat vielä julkaisematta.

Anthony Chisholm

Anthony Chisholm esiintyi HBO: n Oz -ohjelmassa

Näyttelijä Anthony Chisholm kuoli 16. lokakuuta 77 -vuotiaana.

Chisholmin ura ulottui elokuviin, televisioon ja lavalle. Suurella näytöllä hän näytteli Spike Leen elokuvassa Chi-Raq, Adam Sandlerin komediassa Reign Over Me ja Going In Style, ohjaaja Zach Braff.

Hänen esiintymisensä Burr Reddinginä kolmen kauden ajan HBO: n ikonisessa vankiladramassa Oz ansaitsi hänelle paljon suosiota, ja hän saavutti menestystä myös Broadwaylla esiintyessään Two Trains Running, Jitney ja Radio Golf, joista jälkimmäinen ansaitsi Tony -ehdokkuutensa.

Gordon Haskell

Gordon Haskell oli kuningas Crimsonin entinen jäsen (Kuva: Redferns)

Muusikko Gordon Haskell kuoli 74 -vuotiaana.

Haskell oli ollut laulaja ja basisti King Crimsonin kanssa ennen kuin aloitti soolouran. Hän jäi nuolta joulun ykköseksi vuonna 2001 kappaleellaan How Wonderful You Are, joka sijoittui toiseksi parhaaksi Robbie Williamsin ja Nicole Kidmanin Somethin & apos; Tyhmä.

Hänen singlensä suosio johti siihen, että hän teki levytyssopimuksen Warner Brosin kanssa ja julkaisi onnistuneen sooloalbumin Harry & Bar.

Rhonda Fleming

Rhonda Fleming oli kuollessaan 97 -vuotias (Kuva: WireImage)

Näyttelijä Rhonda Fleming kuoli 14. lokakuuta 97 -vuotiaana.

Amerikkalainen tähti tunnettiin Technicolorin kuningattarena, kun hän työskenteli varhaisten värielokuvien parissa 1940- ja 1950 -luvuilla.

Hänen uransa sisälsi rooleja elokuvissa, kuten Alfred Hitchcockin Spellbound, Kierreportaat, Connecticutin jenkki King Arthurin hovissa.

Paulilla on väliä

Entinen AC/DC -basisti Paul Matters kuoli 14. lokakuuta.

Matters liittyi legendaariseen rock -yhtyeeseen vuonna 1975 High Voltage -albuminsa julkaisun jälkeen, korvaten alkuperäisen basistin Larry Van Kriedtin.

Sitten hänet erotettiin vain muutamaa viikkoa myöhemmin, kun Mark Evans astui hänen kenkiinsä.

Asiat & apos; hänen ystävänsä Rod Wescombe ilmoitti kuolemasta Facebookissa ja sanoi, että muusikko on elänyt 'syrjäytynyttä elämää'. viime vuosina hänen nuoruutensa villi rock and roll -elämäntapa on aiheuttanut hänelle terveysongelmia.

Wescombe kirjoitti: '' järkyttynyt ja surullinen kuulla Paul Mattersin kuolemasta. ''

Pyhä koira

Kalifornialainen räppäri Saint Dog oli osa hiphop -kollektiivia Kottonmouth Kings

Rapper Saint Dog kuoli 12. lokakuuta 44 -vuotiaana kärsien hengitysvaikeuksista.

Tähti, jonka oikea nimi on Steve Thronson, oli yksi Etelä -Kaliforniassa vuonna 1996 perustetun hip hop -yhtye Kottonmouth Kingsin alkuperäisistä jäsenistä.

Bändin kanssa tekemänsä työn lisäksi hän julkaisi myös omaa materiaaliaan ja julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Ghetto Guide vuonna 2004.

Hänen johdonsa kunnioitti häntä Instagramissa: 'Saint oli ainutlaatuinen yksilö, jolla oli syvällinen vaikutus kaikkiin, joiden kanssa hän oli tekemisissä.

'Vaikka Saint ei ole enää kanssamme, hänen musiikkinsa elää ikuisesti. Lepää rauhassa, kuningas. '

Conchata Ferrell

Conchata Ferrell näytteli Bertaa kaikissa kaksitoista CBS -komedian Kaksi ja puoli miestä kaudella

Näyttelijä Conchata Ferrell kuoli 12. lokakuuta 77 -vuotiaana sydänkohtauksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Hänen suurin roolinsa oli Bertan rooli hitti -komediassa Two and a Half Men, jossa hän sai kaksi Emmy -ehdokkuutta. Hän sai myös Emmy -ehdokkuuden Susan Bloomin esittämisestä oikeudellisessa draamassa L.A. Law.

Äskettäin hän esiintyi Netflixin The Ranchissa, TV -elokuvassa A Very Nutty Christmas ja tulevassa elokuvassa Deported.

Carmen Sevilla

Carmen Sevilla oli espanjalainen näyttelijä ja laulaja (Kuva: Europa Press Getty Imagesin kautta)


Näyttelijä Carmen Sevilla kuoli 9. lokakuuta 89 -vuotiaana taistelussa Alzheimerin tautia vastaan.

Oscar-ehdokas espanjalainen tähti debytoi vuoden 1948 elokuvassa Jalisco laulaa Sevillassa, ennen kuin näytteli useissa suuren näytön klassikoissa, kuten King of Kings, The Troublemaker ja Antony & Cleopatra, jossa hän näytteli Charlton Hestonin rinnalla.

Bunny Lee

Musiikin edelläkävijä Bunny Lee oli merkittävä toimija brittiläisellä reggae -näyttämöllä

Musiikkituottaja Bunny Lee kuoli 7. lokakuuta 79 -vuotiaana.

Syntynyt Edward O & Sullivan Lee Kingstonissa, Jamaikalla, Lee oli 70-luvun reggae-kohtauksen uranuurtaja Isossa-Britanniassa murtautuessaan musiikkiteollisuuteen 60-luvulla reggae-tähti-appensa Derrick Morganin ansiosta.

Bunny teki yhteistyötä useiden taiteilijoiden kanssa uransa aikana, mukaan lukien Max Romeo, Johnny Clarke ja Beenie Man.

Johnny Nash

Johnny Nash oli rakastettu reggae -ikoni (Kuva: Getty Images)

Muusikko Johnny Nash kuoli 6. lokakuuta 80 -vuotiaana.

Amerikkalaisen reggae -laulajan lauluntekijän ansioksi hän on tuonut tyylilajin Yhdysvaltain yleisölle hänen vuoden 1972 hittinsä I Can See Clearly Now ansiosta.

Nash oli ensimmäinen ei-jamaikalainen, joka tallensi reggaeta Kingstonissa, Jamaikalla, ja oli myös ystäviä Bob Marleyn kanssa. Johnny auttoi aloittamaan Marleyn uran.

Eddie Van Halen

(Kuva: Getty Images)

Van Halenin perustaja Eddie Van Halen kuoli 6. lokakuuta. Pitkän taistelun jälkeen kurkun syöpää vastaan ​​maailmankuulun kitaristin syöpä levisi lopulta muihin ruumiinosiin.

Margaret Nolan

Margaret Nolan esiintyi joukossa klassisia elokuvia 1960 -luvulta (Kuva: Getty Images)

Näyttelijä Margaret Nolan kuoli 5. lokakuuta 76 -vuotiaana.

Nolan oli entinen Bond -tyttö ja näytteli vakoojan vuoden 1964 Goldfinger -esityksessä, joka näytteli Dinkin hahmoa.

Hän esiintyi myös useissa aikakauden ikonisissa brittiläisissä elokuvissa, kuten The Beatles & apos; Vaikea päivä, jatka tytöille ja ei seksiä ota me britit.

Margaretin uraan kuului myös televisio -ohjelmia, rooleja Steptoe & Son, The Likely Lads, The Sweeney ja Morecambe & Wise.

Elokuvaohjaaja Edgar Wright kunnioitti häntä verkossa: 'Hän oli niin hauska, terävä ja, kuten saatat kuvitella, täynnä upeimpia tarinoita.

'Olen niin iloinen, että tutustuin häneen. Sydämeni ulottuu hänen perheelleen ja kaikille, jotka rakastivat häntä. Häntä tulee paljon ikävä. '

Clark Middleton

Näyttelemisen lisäksi Clark Middleton myös ohjasi ja tuotti (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)


Näyttelijä Clark Middleton kuoli 4. lokakuuta 63 -vuotiaana sairastuessaan Länsi -Niilin virukseen.

Middletonilla oli merkittäviä rooleja useissa TV -ohjelmissa, mukaan lukien Law & Order, The Blacklist ja Twin Peaksin herätys 2017. Hän näytteli myös valkokankaalla esiintyessään elokuvissa Birdman, Sin City ja Kill Bill: Vol 2.

Hänen vaimonsa Elissa kirjoitti Twitterissä: 'En voi laskea, kuinka monta kertaa hän sanoi:' Anna maailmalle paras ja paras tulee takaisin sinulle ', lainaten isäänsä Melia. Ja hän tarkoitti sitä! Hän on valossa, onnellinen ja vapaa ja lähettää rakkautta. '

Kenzo Takada

Kenzo Takada loi hajuvesi- ja muotibrändin Kenzo (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Japanilainen suunnittelija Kenzo Takada kuoli 4. lokakuuta 81 -vuotiaana koronaviruksen saamisen jälkeen. Takada oli kansainvälisen hajuvesi-, vaatetus- ja ihonhoitoyrityksen Kenzo perustaja.

Japanissa vuonna 1939 syntynyt muotikuvake muutti Pariisiin vuonna 1965, jossa hän lopulta avasi lippulaivavaatemyymälänsä vuonna 1976. Kenzo laajeni hajusteisiin 1980 -luvulla.

Uransa aikana Takadan malleja käyttivät monet julkkikset, mukaan lukien Rihanna ja Beyonce.

Thomas Jefferson Byrd

Thomas Jefferson Byrd näytteli useissa Spike Leen elokuvissa (Kuva: WireImage)

Näyttelijä Thomas Jefferson Byrd kuoli 3. lokakuuta 70 -vuotiaana. Tähti kuoli ampumisessa.

Byrd työskenteli usein legendaarisen ohjaajan Spike Leen kanssa esiintyessään elokuvissa Kellot, Get on the Bus, Bamboozled, Chi-Raq, Red Hook Summer, Girl 6 ja Da Sweet Blood of Jesus.

Hänen pieneen näyttöuraansa kuului rooleja elokuvassa In the Heat of the Night Mama Floran perhe, laki ja järjestys: rikollinen tarkoitus ja hänen täytyy saada se.

DJ Cookie Monsta

Brittiläinen dubstep -taiteilija DJ Cookie Monsta kuoli 31 -vuotiaana (Kuva: Instagram)


DJ Cookie Monsta kuoli 31 -vuotiaana.

Oikea nimi Tony Cook, Nottinghamissa syntynyt dubstep-taiteilija oli tunnetuin kappaleista Blurgh ja Ruff.

Muut DJ: t kunnioittivat häntä verkossa. MURT DONKEY lähetti: 'Helvetti ... RIP absoluuttiseen legendaan Cookie Monstaan. Toinen muistutus siitä, kuinka hauras elämä voi olla. '

SYYSKUU

Frank Windsor

Frank Windsor esiintyi useissa klassisissa brittiläisissä TV -ohjelmissa (Kuva: EXPRESS NEWSPAPERS)

Näyttelijä Frank Windsor kuoli 30. syyskuuta 92 -vuotiaana.

Windsorin tunnetuin rooli oli John Wattin rooli poliisin draamassa Z-Cars vuosina 1962–1965. Frank esiintyi myös elokuvissa Casualty, EastEnders ja Peak Practice.

Tähden uraan kuului teatteri, erityisesti tuotannossa What the Butler Saw rinnalla Prunella Scales.


Helen Reddy

Helen sai mainetta saapuessaan New Yorkiin 24-vuotiaana yksinhuoltajaäitinä, jonka nimi oli vain 200 dollaria. (Kuva: REUTERS)

Laulaja Helen Reddy kuoli 29. syyskuuta 78 -vuotiaana taistelussa dementiaa vastaan.

Australian tähden musiikkiura alkoi 70-luvulla, ja hän oli maailman myydyin naislaulaja vuosina 1973 ja 1974.

Hänen tunnetuin kappale oli I Am Woman, joka ansaitsi hänelle Grammyn ja muutti hänet feministiseksi kuvakkeeksi.

Helenin perhe sanoi lausunnossaan Facebook -sivullaan: 'Hän oli ihana äiti, isoäiti ja todella upea nainen. Sydämemme ovat särkyneet. Mutta lohdutamme tietäen, että hänen äänensä elää ikuisesti. '

Dean Jones


Dean Jones Australiasta lyö Norfolkin herttuattaren Lavinian XI: n ja muun maailman XI -krikettikilpailun aikana Arundelissa 9. elokuuta 1987. Lavinia, Norfolkin herttuatar XI voitti viidellä ovella. (Kuva: David Munden/Popperfoto Getty Imagesin/Getty Imagesin kautta)

Dean Jones & apos; krikettiura ulottui useisiin maihin sekä pelaajana että valmentajana

Entinen krikettimies Dean Jones kuoli 24. syyskuuta 59 -vuotiaana sydänkohtaukseen.

Australian lyöjä pelasi ensimmäisen kerran kotimaassaan vuonna 1984 yhden päivän maajoukkueessa Pakistania vastaan.

1990 -luvulla hän pelasi Englannissa ja esiintyi Durhamissa ja Debryshiressä. Jonesilla oli myös valmennusta Pakistanissa ja Afganistanissa. Myöhemmin hänestä tuli kommentoija.

Juliette Greco


Juliette Grecon ura kesti yli 50 vuotta (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Muusikko Juliette Greco kuoli 23. syyskuuta 93 -vuotiaana aivohalvaukseen.

Ranskalainen esiintyjä oli tyyli-ikoni ja debytoi Pariisin kabareessa toisen maailmansodan jälkeen laulaen Jean-Paul Sartren kaltaisten kirjailijoiden sanoituksia.

Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat 'Kerro minulle rakkaudesta', 'Olen sellainen kuin olen' ja 'Jos voit kuvitella itsesi'.

Archie Lyndhurst


Archie Lyndhurst kuoli 19 -vuotiaana (Kuva: Instagram)

Näyttelijä Archie Lyndhurst kuoli 22. syyskuuta 19 -vuotiaana.

Vain tyhmien ja hevosten tähti Nicholas Lyndhurstin poika Archie oli seurannut isänsä jalanjälkiä ja päässyt rooliin CBBC -ohjelmassa So Awkward ja myöhemmin esiintynyt Bad Education and Casualty -elokuvassa.

Läheinen ystävä Sophia Dall & Aglio kunnioitti häntä Instagramissa: '' Olit huoneen valo huonona päivänäkin ja toit meidät kaikki yhteen. On totta, että asiat eivät ole entisellään ilman sinua, mutta ollessasi täällä et tehnyt mitään muuta kuin parhaasi tehdäksesi ihmiset onnellisiksi. '

Michael Lonsdale

Myös ranskalainen näyttelijä ja ohjaaja Michael Lonsdale oli kirjailija

Näyttelijä Michael Lonsdale kuoli kotonaan Pariisissa 21. syyskuuta 89 -vuotiaana. - hänen agenttinsa Olivier Loiseau vahvisti. AFP.

Michael tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Bond Villan Hugo Draxia elokuvassa Moonraker vuonna 1979 Roger Moorea vastapäätä.

Hollywood -näyttelijä tunnettiin myös etsivä Claude Lebelin 1973 vakoojaelokuvana Sakalin päivä ja. M. julkaisussa The Remains of the Day. Vuonna 2005 hän esiintyi myös Steven Spielbergin historiallisessa draamassa München.

Vuonna 2011 hän voitti Ranskan Cesarin parhaasta naissivuosasta vuonna 2011 roolistaan ​​Xavier Beauvoisin elokuvassa Gods and Men.
Hän kirjoitti myös useita kirjoja - muun muassa Rakkaus pelastaa maailman ja Omat polut.

Jackie Stallone

(Kuva: Corbis Getty Imagesin kautta)

Jackie Stallone kuoli 21. syyskuuta 98 ​​-vuotiaana. Sylvester Stallonen äiti kuoli tuntemattomista syistä.

Jackie oli äiti Hollywood -legendalle Sylvesterille ja laulajalle Frankille, mutta myös äiti myöhään näyttelijälle Toni D'Alto.

Jackie oli eksentrinen ja räikeä persoonallisuus, kuuluisa julkkisten astrologi ja naisten paini.

Hän oli naimisissa kolme kertaa. Hänen ensimmäinen aviomiehensä Frank Stallone Sr oli hänen kahden poikansa isä.

Frank Stallone julkaisi uutisen Facebookissa ja Instagramissa sanomalla:

- Tänä aamuna veljeni ja minä menetimme äitimme Jackie Stallonen. Hän oli neljän lapsen äiti, Tommy, Sylvester, Frankie ja edesmennyt sisareni Toni Ann. Hän oli merkittävä nainen, joka treenasi päivittäin täynnä rohkeutta ja pelottomuutta. '

Tommy DeVito


LAS VEGAS - TAMMIKUU 11: Tommy DeVito, pop -yhtyeen The Four Seasons alkuperäinen kitaristi, saapuu Raon avajaisjuhliin Caesars Palacessa 11. tammikuuta 2007 Las Vegasissa, Nevadassa. (Kuva: Ethan Miller/Getty Images Caesarsille)

Tommy DeVito oli The Four Seasonsin perustajajäsen

Laulaja Tommy DeVito kuoli 21. syyskuuta 92 -vuotiaana koronaviruksen saamisen jälkeen.

DeVito oli yksi Doo-wop-ryhmän The Four Seasons alkuperäisistä jäsenistä, jonka suurimpia hittejä ovat klassiset kappaleet Sherry, Big Girls Don & amp; t Cry ja Walk Like A Man. Tommy ja muut jäsenet valittiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 1990.

EJ Osborne

EJ Osborne esitteli 'kierrätyksen'. näytä rahaa turhaan BBC Onessa

TV -juontaja EJ Osborne kuoli 21. syyskuuta 45 -vuotiaana Somersetin sairaalassa.

Woodworker EJ isännöi BBC One -ohjelmaa Money for Nothing, jossa esityksen tiimi otti talteen hävitetyt tavarat ja muutti ne myytäväksi.

Hänen näyttelijänsä Sarah Moore kirjoitti Instagramissa: '' Hän kosketti meitä syvästi ilmeisellä elämänhalullaan, energialla ja sitoutumisellaan.

Lee Kerslake

Lee Kerslake (Kuva: Redferns)

Lee Kerslake, Ozzy Osbournen ja Uriah Heep -yhtyeen entinen rumpali, kuoli 19. syyskuuta 73 -vuotiaana eturauhassyöpää vastaan.

Lausunnossaan Kovempaa , Leen Uriah Heep -bändikaveri Ken Hensley vahvisti rumpalin kuoleman lauantaiaamuna.

Siinä lukee: ”Jaan sydämestäni raskain sydämin, että jaan kanssanne, että Lee Kerslake, 55 -vuotinen ystäväni ja paras rumpali, jonka kanssa olen koskaan pelannut, hävisi taistelun syöpää vastaan ​​tänään kello 3.30.

'Hän kuoli rauhanomaisesti, ylistäkää Herraa, mutta häntä tulee kauheasti ikävä

Tiedän, että monet teistä rukoilivat hänen kärsimättä, ja kiitän teitä siitä, ja nyt kun Lee on rauhassa, ajatuksemme ja rukouksemme tulisi kääntyä hänen vaimonsa Sue puoleen, joka tarvitsee kaiken tuen, mitä hän voi saada tällä hetkellä . ''

Pamela Hutchinson

Emotions -tähti Pamela Hutchinson kuolee vuosien terveystaistelujen jälkeen

R&B -yhtyeen The Emotions -laulaja Pamela Hutchinson laulaja kuoli 18. syyskuuta 61 -vuotiaana taisteltuaan useiden terveyshaasteiden kanssa vuosia.

Pam nousi kuuluisuuteen Grammy-palkittu soul/R & B -lauluyhtye The Emotions, jolla oli valtava hitti The Best Of My Love ja So I Can Love You.

Bändi aloitti gospel -laulajina 60 -luvun Chicargossa ja teki yhteistyötä Earth, Wind & Firen Maurice Whitein kanssa ja allekirjoitti ikonisen disco -kappaleen Boogie Wonderlandin.

Hän liittyi perheryhmään 1970-luvun puolivälissä ja oli bändin jäsenten Sheilan, Wandan ja Jeanette Hutchinsonin nuorempi sisar.

Kuitenkin heistä tuli pop -sensaatio vuonna 1977 hittikappaleella The Best Of My Love.

Ryhmä julkaisi Facebookissa

'Niin kauniisti elänyt elämä ansaitsee kauniisti muistettavan. Me rakastamme sinua, Pamela! '

Ruth Bader Ginsburg

Hän kuoli metastaattisen haimasyövän komplikaatioihin (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari Ruth Bader Ginsburg kuoli 87 -vuotiaana 18. syyskuuta.

Tuomarilla oli ura vuosikymmeniä ennen kuin hänet nostettiin Yhdysvaltojen korkeimpaan oikeuteen.

Usein juhlistettiin hänen sukupuolten tasa-arvon äänestyksestä, mutta myöhemmin elämässään hän sai kultti-ikonin aseman.

Hän kuoli metastaattisen haimasyövän aiheuttamiin komplikaatioihin alle 45 päivän kuluttua Yhdysvaltain 2020 presidentinvaaleista, jolloin Donald Trump taistelee toista kautta.


Alien Huang

Alien Huangin ura kattoi musiikin, television ja muodin (Kuva: Getty Images)


Näyttelijä Alien Huang kuoli 16. syyskuuta 36 -vuotiaana.

Lempinimi 'Pikku haamu' faniensa mukaan taiwanilainen tähti oli myös laulaja, TV -juontaja ja muotisuunnittelija. Huang oli entinen taiwanilaisen Cosmo -bändin ja japanilaisen poikabändin HC3 jäsen.

Hänellä oli myös erilaisia ​​tv -rooleja sekä oma vaatemallistonsa.

Pat Tasty


Rakas irlantilainen kuski Pat Smullen voitti useita mestaruuksia (Kuva: Getty)

Jockey Pat Smullen kuoli 15. syyskuuta 43 -vuotiaana taistelussa haimasyöpää vastaan.

Smullen oli yhdeksänkertainen Irlannin mestari ja voitti European Classicin 12 kertaa. Vuonna 2016 hän ratsasti Harzandilla voittoon Epsom Investec Derbyssä.

Sei Ashina

(Kuva: Getty Images)

Näyttelijä Sei Ashina kuoli 14. syyskuuta 36 -vuotiaana.

Oikea nimi Igarashi Aya, japanilainen tähti tunnetaan parhaiten roolistaan ​​elokuvassa Silk 2007, jonka pääosissa nähdään Michael Pitt ja Keira Knightley.

Hän näytteli myös pääosaa elokuvassa Nanase: The Psychic Wanderers ja esiintyi TV -sarjoissa

James Drury

James Drury kuoli 85 -vuotiaana 6. huhtikuuta.

Hollywood-näyttelijä näytteli elokuvassa The Virginian, joka on yksi televisiohistorian pisimmistä länsimaista.

Hänen avustajansa Karen Lindsey vahvisti surullisen uutisen Facebookissa sanoen, että näyttelijä oli kuollut luonnollisista syistä.

Tähti esiintyi myös useissa länsimaissa suurella näytöllä, mukaan lukien Ten Who Dares vuonna 1960 ja Ride the High Country vuonna 1962.

Hänet tunnettiin parhaiten roolistaan ​​Shiloh Ranchin tyhjänä esimiehenä TV-sarjassa The Virginian.

michael jackson kemiallisesti kastroitu

Kunnia Blackman

Kunnioita Blackmania Pussy Galorena Goldfingerissä (Kuva: Graham Young)

Bond Girl Honor Blackman kuoli 94 -vuotiaana 6. huhtikuuta.

Näyttelijä tunnettiin parhaiten roolistaan ​​Pussy Galorena sekä pääosissa The Avengers ja A Night to Remember.

Hän kuoli rauhanomaisesti luonnollisista syistä kotonaan Sussexissa.

Hänen perheensä sanoi lausunnossaan Huoltaja Hän kuoli rauhanomaisesti luonnollisista syistä kotonaan Lewesissä, Sussexissa, perheensä ympäröimänä.

`` Häntä rakastettiin ja häntä kaipaavat suuresti hänen kaksi lastaan ​​Barnaby ja Lottie sekä lastenlapset Daisy, Oscar, Olive ja Toby. ''

Vinolia Mashego

Vinolia Mashego (Kuva: Facebook)

Etelä -Afrikan televisio -juontaja Vinolia Mashego kuoli 56 -vuotiaana.

Generations-tähden, joka tunnetaan yleisesti nimellä V-Mash, kerrotaan kuolleen unessa kotonaan Mamelodissa, Pretoriassa.

Mukaan Sowetan Live , Vinolian sisar Prelley Seale sai kuulla sisarensa kuolemasta 6. huhtikuuta aamulla.

Prelley sanoi: 'Se on totta. Saimme uutisen tänä aamuna.

'Olemme edelleen järkyttyneitä emmekä tiedä, mitä hänelle tapahtui.'

James King

600 kilon elämäntähtini James King (Kuva: TLC/Youtube)

600-kiloinen Life-tähtini James King kuoli 49-vuotiaana 3. huhtikuuta.

Todellisuus -tv -suosikki kuoli 'useiden erilaisten terveystaistelujen' jälkeen.

James & apos; perhe vahvisti uutisen TMZ sydäntä lämmittävällä kunnianosoituksella kuuden lapsen isälle.

Hän kuoli Saint Thomas Midtown -sairaalassa, kun hänen muistokirjoituksessaan juhlittiin Jamesia rakastavana aviomiehenä, pojana, veljenä, isänä ja isoisänä.

Bill Withers

Bill Withers (Kuva: Getty)

Laulaja Bill Withers kuoli 81 -vuotiaana 3. huhtikuuta.

Amerikkalainen musiikkikuvake oli hävinnyt taistelun jatkuvan sydänsairauden kanssa.

4. heinäkuuta 1938 Slab Forkissa, Länsi -Virginassa syntynyt soul -laulaja sai nimen William Harrison Withers. Tunnetuin hittiosuudestaan ​​Ain & ap No; Sunshine, Withers & apos; muita tunnettuja kappaleita ovat Lean On Me, Lovely Day ja Use Me Up.

Bill Withers kuoli 81 -vuotiaana.

Eddie Large

(Kuva: MDM)


Koomikko Eddie Large kuoli 2. huhtikuuta koronaviruksen saamisen jälkeen.

Eddie koostui hauska Syd Littlein kanssa yhdestä Britannian rakastetuimmista komedioduoista, jotka tunnettiin nimellä Little And Large.

Hän kuoli yksin sairaalassa ilman perheensä tai ystäviensä lupaa vierailla hänen luonaan viruksen leviämistä hidastavien tiukkojen sääntöjen vuoksi.

Hänen poikansa Ryan McGinnis kertoi surullisen uutisen Facebookissa kertoen perheelle ja ystäville, että hänen skotlantilainen koomikko -isänsä oli kuollut 78 -vuotiaana.

Logan Williams


Logan tunnettiin parhaiten roolistaan ​​Barry Allenina elokuvassa CW & The Flash (Kuva: IMDB)


Näyttelijä Logan Williams kuoli 16. huhtikuuta 2. huhtikuuta. Hänen kuolemansa syytä ei ole julkistettu.

Nuoren tähden kuuluisin rooli oli CW -supersankarisarjassa The Flash. Hän esitti päähenkilön Barry Allenin nuoremman version. Williams esiintyi myös Hallmark -ohjelmassa When Call the Heart hahmona Miles Montgomery.

MAALISKUU

Joe Diffie

Joe Diffie oli rakastettu yhdysvaltalainen kantrimusiikkitähti

Country -musiikin laulaja Joe Diffie kuoli 29. maaliskuuta 61 -vuotiaana. Hänen julkaisijansa mukaan hänen kuolemansa johtui koronaviruksen aiheuttamista komplikaatioista.

Diffie oli Grammy -palkinnon voittaja ja ansaitsi parhaan Country Collaboration with Vocals gongin vuonna 1998. Hän oli myös kuuluisan Grand Ole Opry -viikkomusiikkiesityksen jäsen.

John Callahan


John Callahanin ura ulottui lukuisiin erilaisiin amerikkalaisiin draamasarjoihin (Kuva: FilmMagic)

Näyttelijä John Callahan kuoli 28. maaliskuuta 66 -vuotiaana äkilliseen aivohalvaukseen.

Callahan esiintyi yhdysvaltalaisessa saippuaoopperassa All My Children hahmona Edmund Grey vuosina 1992-2005.

80 -luvun puolivälissä ja 90 -luvun alussa hänellä oli myös rooleja draamanäytöksissä Santa Barbarassa ja Falcon Crestissä.


Mark Blum


Koronavirus: Krokotiilidundee -näyttelijä Mark Blum kuolee 69 -vuotiaana vikakomplikaatioihin

Näyttelijä Mark Blum kuoli 25. maaliskuuta 69 -vuotiaana koronaviruskomplikaatioihin.

Blumin merkittävimpiä näytöksiä suurella näytöllä olivat hänen roolinsa elokuvissa Crocodile Dundee ja Desperately Seeking Susan.

Hän esiintyi myös useissa TV -ohjelmissa, kuten Law and Order, NYPD Blue ja The West Wing.


Kenny Rogers


Kenny Rogers oli kantrimusiikin supertähti (Kuva: Getty Images)


Kenny Rogers kuoli 20. maaliskuuta 81 -vuotiaana.

Kantrimusiikkilegendalla oli yli kuusi vuosikymmentä kestänyt ura, ja hän esitti listan kärjessä hittejä, kuten The Gambler ja Islands in the Stream, hänen ikonisen duetonsa maanmiestähti Dolly Partonin kanssa.

Hänen musiikkinsa ansaitsi hänelle lukuisia palkintoja, mukaan lukien kaksi Grammyä kappaleista Lucille ja The Gambler vuosina 1977 ja 1979.

Rogers käänsi myös kätensä näyttelemiseen, esiintyen useissa The Gamblerin innoittamissa TV -elokuvissa sekä tekemällä cameoja eri TV -ohjelmissa.



Lorenzo Brino

Lorenzo Brino oli entinen yhdysvaltalainen tv -lapsitähti (Kuva: Twitter)


Näyttelijä Lorenzo Brino kuoli 9. maaliskuuta 21 -vuotiaana auto -onnettomuudessa.

Brino oli entinen lapsitähti, joka oli kuuluisin Sam Camdenin esittämisestä 90 -luvun TV -ohjelmassa 7th Heaven. Hän liittyi näyttelyyn veljensä rinnalla vuonna 1996, kun he olivat vain viiden kuukauden ikäisiä, ja olivat mukana näyttelijöissä vuoteen 2001 asti.


Max von Sydow

Max von Sydow kuollut - Valtaistuinpeli ja Tähtien sota -näyttelijä kuolee 90 -vuotiaana (Kuva: Reuters)



Näyttelijä Max von Sydow kuoli 8. maaliskuuta 90 -vuotiaana.

Hänen uransa kattoi monia kultin suosikkeja, kuten Star Wars ja Game of Thrones.

Dave Rainford

Tietokilpailumestari Dave Rainford oli suosittu Eggheads -tiimin jäsen

Munapäät -tähti Dave Rainford kuoli 49 -vuotiaana.

Rainford oli yleisen tiedon asiantuntija, joka oli fanien suosikki BBC: n tietokilpailussa. Hän liittyi ohjelmaan sen jälkeen, kun hän esiintyi vuonna 2015 Kuka haluaa olla miljonääri, jolloin hän voitti 250 000 puntaa.

Munapäät -isäntä Jeremy Vine johti kunnianosoituksia Twitterissä: '' Dave Tremendous Knowledge Rainford, kuuluisa siitä, että hänet on kielletty pubikyselykoneista Manchesterissa, oli paras yhtiö nauhoituksen jälkeen: aina hauska ja seurallinen.

'En ole koskaan nähnyt häntä vihaisena tai nöyränä, ei kertaakaan.'

Danny Tidwell

Tanssija Danny Tidwell kuoli joutuessaan auto -onnettomuuteen (Kuva: Fox)


Ammattitanssija Danny Tidwell kuoli 6. maaliskuuta 35 -vuotiaana auto -onnettomuudessa.

Tidwellistä tuli yhdysvaltalainen tanssitähti sen jälkeen, kun hän esiintyi Yhdysvaltain kyky -esityksen So You Think You Can Dance kolmannella kaudella. vuonna 2007.

Hän jatkoi esiintymistään muissa todellisuussarjoissa, kuten Dancing with the Stars ja American Idol.


Nicholas Tucci


Nicholas Tucci näytteli Channel Zerossa


Näyttelijä Nicholas Tucci kuoli 3. maaliskuuta 38 -vuotiaana taistelussa syöpää vastaan.

Tucci oli kuuluisin esiintymisistään kauhu -ohjelmassa Channel Zero ja Netflix -trillerissä You & ap Next.

Barbara Crampton, yksi Nicholas & apos; tähdet, kunnioitti häntä sosiaalisessa mediassa: 'Rip rakas, rakas ystävä Nicholas Tucci. Minulla oli onni työskennellä hänen kanssaan kahdesti YOU & RE NEXT & CHANNEL ZERO.

'Hän on poissa aivan liian pian, mutta hänen merkinsä genreyn ja sydämeemme ei koskaan unohdu. Jäähdytys DOKUMENTOIMATTOMALLA, KAUNISIMMALLA SAARELLA ja hauska LONG LOST ja enemmän ... XX '

HELMIKUU

Michael Medwin


Michael Medwin näytteli elokuvassa Carry On Nurse (Kuva: Alan Davidson/REX)


Näyttelijä Michael Medwin kuoli 26. helmikuuta 96 -vuotiaana.

Medwinin kuuluisimpiin rooleihin kuuluvat hänen esiintymisensä Carry On Nurse -elokuvassa ja Don Satchleyn kuvaaminen etsiväesityksessä Shoestring. Hän näytteli myös vuonna 1970 musiikkielokuvassa Scrooge Albert Finneyn rinnalla.

Michaelin uraan kuului myös teatteri, West Endin tuotanto, kuten Mies ja Superman ja Mitä Butler Saw. Hänelle myönnettiin OBE for Services to Drama vuonna 2005.


Simon Warr

BBC: n lähetystoimittaja Simon Warr kuoli lyhyen taistelun jälkeen syöpää vastaan


Simon Warr kuoli 22. helmikuuta 65 -vuotiaana taisteltuaan haimasyöpää ja maksasyöpää vastaan.

Lähetystoiminnan harjoittaja ja entinen opettaja työskentelivät BBC -radiossa yli 20 vuotta ja esiintyivät Channel 4: n TV -ohjelmassa That & ap opettaa Em rehtorina.

Boris Leskin

Boris Leskin kuoli 97 -vuotiaana

Näyttelijä Boris Leskin kuoli 21. helmikuuta 97 -vuotiaana.

Leskin syntyi Romaniassa ja näytteli useissa Neuvostoliiton aikaisissa elokuvissa, päätyi lopulta Hollywoodiin ja esiintyi scifi-elokuvassa Men in Black keittiömestarina.

Hän esiintyi myös TV -sarjassa Third Watch ja oli roolissa komediadraamassa Everything is Illuminated.

Bashar Barakah Jackson (Pop Smoke)

(Kuva: WireImage)

Amerikkalainen räppäri, joka tunnetaan nimellä Pop Smoke, kuoli 19. helmikuuta 20 -vuotiaana.

Pop Smoke syntyi Brooklynissa, New Yorkissa 20. heinäkuuta 1999.

Taiteilija oli aktiivinen amerikkalaisessa rap/grime -näyttämössä vain kaksi vuotta.

Hänen ensimmäinen single, josta tuli suosittu, oli 'Tervetuloa juhliin' & apos; joka oli hänen debyyttialbumillaan & quot; Meet the Woo & apos;

Hänen uskotaan tappaneen kilpailevan jengin jäsenen.

Ja & net DuBois

Ja & net DuBois näytteli elokuvassa Roots and Charlie's Angels: Full Throttle (Kuva: FilmMagic)


Näyttelijä Ja & net DuBois kuoli 18. helmikuuta 74 -vuotiaana.

DuBois oli tunnetuin roolistaan ​​amerikkalaisessa 70 -luvun Good Times -komediassa Willona Woodsina. Hän esiintyi myös elokuvissa Beverly Hills 90210, ER ja Everybody Loves Raymond. Tähti ilmaisi hahmon animaatiosarjassa The PJs, joka ansaitsi hänelle kaksi Emmyä.


Andrew Weatherall

Andrew Weatherall kuvassa marraskuussa 2011 (Kuva: Redferns)

Andrew Weatherall kuoli 17. helmikuuta 56 -vuotiaana.

DJ ja musiikkituottaja kärsi keuhkoemboliasta ja kuoli sairaalassa, hänen johdon julkaiseman lausunnon mukaan.

Andrew - joka tunnetaan myös nimellä The Major - löysi ensin mainetta Hallelujahin klubiremixillä Happy Mondays -tapahtumaan, jota varten hän teki yhteistyötä DJ Paul Oakenfoldin kanssa.

Hän auttoi myös tuottamaan World in Motion for New Order, Loaded ja remiksin Primal Screamin kappaleesta I Losing More Than I & Ever Have.

Harry Gregg

(Kuva: Toimintakuvat)

Manchester Unitedin entinen maalivahti ja Münchenin lentoturmasankari Harry Gregg on kuollut 87 -vuotiaana.

Gregg, Pohjois -Irlannin kansainvälinen pelaaja, auttoi pelastamaan osan joukkuetovereistaan ​​ja muista matkustajista lentokoneessa, joka laski alas Münchenissä, kun United palasi takaisin Euroopan cup -tasapelistä Belgradissa 6. helmikuuta 1958.

23 matkustajaa koneessa kuoli, mukaan lukien kahdeksan Unitedin ensimmäisen joukkueen pelaajaa.

United -kuvake Bobby Charlton kiittää Greggia hänen henkensä pelastamisesta onnettomuuden jälkeen, ja hän auttoi myös vetämään vauvan lentokoneen hylkyistä.

Gregg - joka palasi Unitedin maaliin vain kaksi viikkoa katastrofin jälkeen - sai MBE: n vuonna 1995 ja OBE: n vuonna 2018, molemmat jalkapallopalveluistaan.

Maalivahti on laajalti tunnustettu yhdeksi suurimmista pelaajista, joka on koskaan pelannut Unitedissa, ja väitti olevansa päättänyt, ettei häntä muisteta pelkästään Münchenissä.

Jason Davis

(Kuva: Getty Images)


Disneyn ääninäyttelijä Jason Davis on kuollut 17. helmikuuta 35 -vuotiaana.

Hän oli hahmon Mikey Blumbergin ääni Disneyn animaatiosarjassa Recess neljä vuotta ja on viime vuosina avannut kertomuksia kamppailustaan ​​riippuvuuden kanssa.

Jasonin äiti Nancy Davis Rickel vahvisti kuolemansa The Hollywood Reporterille, mutta syy on edelleen tuntematon.

Jasonin sydäntä särkevä äiti kirjoitti lausunnossaan: 'Olen niin sydämensärkynyt kertoessani elämäni surullisimman uutisen, että poikani Jason Davis kuoli tänä aamuna Los Angelesissa.

Caroline Flack

Caroline Flack esiintyi useissa televisio -ohjelmissa (Kuva: WireImage)

TV -juontaja Caroline Flack kuoli 15. helmikuuta 40 -vuotiaana henkensä riistämisen jälkeen.

Flack -perheen asianajaja vahvisti, että Caroline vei henkensä ja hänet löydettiin itä -Lontoon asunnostaan ​​lauantaina.

Perheen tiedottaja sanoi tänään: 'Voimme vahvistaa, että Caroline kuoli tänään 15. helmikuuta.

'Pyydämme, että lehdistö kunnioittaa perheen yksityisyyttä tällä vaikealla hetkellä.'

Caroline esitteli uransa aikana useita ohjelmia, kuten Gladiators, Love Island, The X Factor ja minä olen julkkis Get Me Out Of Here Now.

Hän isännöi myös radio -ohjelmaa Heartissa Gethin Jonesin rinnalla ja esiintyi kilpailijana Strictly Come Dancingissa.


Esther Scott

Esther Scott tunnetaan roolistaan ​​Boyz n da Hoodissa

Amerikkalainen näyttelijä Esther Denise Scott on kuollut 14. helmikuuta 66 -vuotiaana sydänkohtauksen jälkeen.

Syntynyt Queensissä, New Yorkissa 13. huhtikuuta 1953, Esther teki debyyttinsä ääninäyttelijänä Tähtien sota, Ewoks.

Koko 31 -vuotisen uransa aikana hän katsoi elokuvissa ja TV -ohjelmissa, kuten Geena Davisin show, Transformers, Fun with Dick and Jane, Austin Powers Goldmemberissä.

Hänen merkittävin roolinsa on ilmeisesti vuoden 1991 elokuvassa Boyz N the Hood.

Lindsey Lagestee

Lindsey Lagestee esiintyi kantrimusiikkibändin Dixie Crushin kanssa (Kuva: Facebook)

Countrylaulaja Lindsey Lagestee kuoli 14. helmikuuta 25 -vuotiaana, kun hän sai auton törmäyksen.

Lagestee esiintyi osana Dixie Crushia, suosittua cover -bändiä Keski -Amerikassa. Hän oli yksi ryhmän perustajajäsenistä.

John Shrapnel


John Shrapnelilla oli roolit elokuvassa Inspector Morse and Space: 1999 (Kuva: Corbis Getty Imagesin kautta)

Näyttelijä John Shrapnel kuoli 14. helmikuuta 77 -vuotiaana.

Sen lisäksi, että Shrapnel esiintyi useissa näyttämötuotteissa osana Royal Shakespearen yritystä, hän näytteli Notting Hillissä ja Gladiatorissa ja esiintyi myös TV -ohjelmassa Waking the Dead.


Lynn Cohen

Lynn Cohen esiintyi 13 jaksossa Sex and the City (Kuva: Getty Images)


Näyttelijä Lynn Cohen kuoli 14. helmikuuta 86 -vuotiaana.

Tähden tunnetuin rooli oli Magda hittitelevisiosarjassa Sex and the City, ja hän jatkoi kuvaamaan hahmoa sarjan kahdella suurella näytöllä.

Cohen esiintyi myös lukuisissa Laki ja järjestys ja vahingot -jaksoissa sekä esiintyi useissa elokuvissa, kuten Münchenissä ja Nälkäpeli: Catching Fire.


Raphael Coleman

Raphael Coleman

Raphael Coleman

Nanny McPheen tähti Raphaël Coleman kuoli vain 25 -vuotiaana 7. helmikuuta.

Raphaëlin isäpuoli Carsten Jensen ilmoitti Facebookissa, että Raphaël kuoli romahtamisen jälkeen lenkillä eikä häntä voitu elvyttää.

Sen lisäksi, että hän esiintyi Eric Brownina elokuvassa Nanny McPhee, hänellä oli myös rooleja elokuvissa It's Alive, Edward's Turmoil ja The Fourth Kind.

Viime vuosina hän oli ollut aktiivisesti mukana Extinction Rebellionissa ja ansainnut itselleen lempinimen Iggy Fox ryhmän sisällä.


Orson Bean

Orson Bean

Näyttelijä Orson Bean kuoli 7. helmikuuta 91 -vuotiaana törmättyään autoon.

Tähden ura alkoi radiossa 50 -luvulla, ennen kuin hänestä tuli peliesityksen isäntä 60 -luvulla ja siirtyi sitten useisiin tv -rooleihin.

Beanin esiintymisiä ovat muun muassa The Twilight Zone, tohtori Quinn, Medicine Woman ja epätoivoiset kotiäidit.

Kirk Douglas

Spartacus oli kiistatta Douglas & apos; ikonisin rooli (Kuva: Getty Images)


Näyttelijä Kirk Douglas kuoli 5. helmikuuta 103 -vuotiaana.

Hollywood -legenda syntyi Issur Danielovitch ja työskenteli neljäkymmentä erilaista työtä - mukaan lukien Yhdysvaltain laivastossa toisen maailmansodan aikana - ennen näyttelijäuransa aloittamista.

Douglas esiintyi vuonna 1946 elokuvassa The Strange Love of Martha Ivers, ja hän näytteli lähes 100 elokuvassa, mukaan lukien rooli, josta hän oli tunnetuin, Spartacus.

Hänen näyttelijänsä poika Michael sanoi lausunnossaan: '' Maailmalle hän oli legenda, näyttelijä elokuvien kulta -ajalta, joka asui pitkälle kultaisiin vuosiinsa, humanitaarinen henkilö, jonka sitoutuminen oikeudenmukaisuuteen ja syyt, joihin hän uskoi, asetti standardi, johon me kaikki pyrimme.

Danny Ayres

Danny Ayres oli tuottelias speedway -kilpailija (Kuva: Evening Gazette)

Speedway -tähti Danny Ayres kuoli 33 -vuotiaana.

Ayres oli rakastettu hahmo fanien ja urheiluun osallistuvien keskuudessa.

Hänellä oli myös Leicester, Redcar, Cradley ja Ipswich.

Andy Gill

Andy Gill oli Gang of Fourin alkuperäinen jäsen

Muusikko Andy Gill kuoli 1. helmikuuta 64 -vuotiaana.

Kitaristi Gill oli yksi post-punk-yhtyeen Gang of Four perustajajäsenistä. Ryhmän debyyttialbumi Entertainment! esiintyi Rolling Stonen kaikkien aikojen 500 parhaan albumin luettelossa.


TAMMIKUU

Nicholas Parsons

Nicholas Parsons vuonna 2016 (Kuva: John Stillwell/PA)

Just Minute -juontaja Nicholas Parsons kuoli 28. tammikuuta 96 -vuotiaana.

Parsons oli isännöinyt BBC Radio 4 -radiokomediaohjelmaa Just A Minute sen perustamisesta lähtien vuonna 1967. Ohjelma, jossa julkkispaneelien on puhuttava 60 sekuntia 'epäröimättä, toistamalla tai poikkeamalla' samalla kun he haastavat kilpailijat.

Hänet tunnettiin myös televisiotyössään esittämällä esityksiä, kuten vuosisadan myynti.

Kobe Bryant

Kobe Bryant (Kuva: Getty Images)

Eläkkeellä oleva LA Lakers -legenda Kobe Bryant kuoli 26. helmikuuta 41 -vuotiaana.

Viisinkertainen NBA-mestari ja amerikkalaisen koripallon tunne surmattiin traagisesti helikopterionnettomuuden jälkeen.

Shooting Guardilla oli yhden seuran ura Los Angelesin puolella, joka kesti 20 vuotta.

Myös Koben tytär kuoli onnettomuudessa useiden muiden kanssa.

Jack Burns

Jack Burns

Kirjailija, näyttelijä ja koomikko Jack Burns kuoli 26. tammikuuta 86 -vuotiaana.

Yksi The Muppet Show'n alkuperäisistä käsikirjoittajista, hän oli myös komediakumppani George Carlinille, pari -radio -ohjelmille ja albumille yhdessä 1960 -luvulla.

Amerikkalainen näyttelijä näytteli elokuvissa Happy Days, Partridge Family ja Sour Grapes sekä animoitujen hahmojen animaatiosarjoissa, kuten The Simpsons, Animaniacs, Mother Goose And Grim ja Darkwing Duck.

Terry Jones

Terry Jones (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Monty Pythonin perustaja ja tähti Terry Jones kuoli 21. tammikuuta 77 -vuotiaana.

Perheen lausunnon mukaan Jones, joka oli taistellut harvinaista dementiaa vastaan, kuoli vaimonsa Anna Soderstromin rinnalla.

Jones oli legendaarisen komediajoukon alkuperäinen jäsen, ja hän oli suurelta osin vastuussa heidän kokoamisestaan ​​Michael Palinin tapaamisen jälkeen Oxfordin yliopistossa.

Yhdessä Pythons loi joitain maailman kaikkien aikojen kuuluisimpia komedialuonnoksia ja julkaisi useita hittielokuvia, kuten Life Of Brian ja The Holy Grail.

Derek Fowlds

Derek Fowlds


Kyllä, ministeri ja Heartbeat -tähti Derek Fowlds kuoli 17. tammikuuta 82 -vuotiaana.

Näyttelijä kuoli Royal United Hospitals Bathissa kärsittyään keuhkokuumeesta, joka johti sepsiksen aiheuttamaan sydämen vajaatoimintaan.

Fowlds tunnettiin parhaiten siitä, että hän näytteli yksityissihteeri Bernard Woolleyä osuvassa poliittisessa komediasarjassa ja poliisi Oscar Blaketonia Heartbeatissa, mutta hän viihdytti myös lapsia Derekina Basil Brush Show -esityksessä vuodesta 1969 vuoteen 1973, pääosassa kuuluisaa nukkea vasten.

Therese Dion

Kanadalainen televisiohenkilö kuoli 92 -vuotiaana kotonaan ollessaan läheisen perheensä seurassa myöhään torstaina, raporttien mukaan (Kuva: Gamma-Rapho Getty Imagesin kautta)


Kanadalainen tv -tähti Therese Dion kuoli 16. tammikuuta 92 -vuotiaana.

Hän oli raporttien mukaan kuolinpäivänä läheisen perheensä seurassa.

Hänen mukaansa hän on kamppaillut sairauksien kanssa viime kuukausina, mukaan lukien muistin menetys, näön menetys ja kuulon heikkeneminen. TMZ .

Therese oli tähti itsessään, koska hän oli isäntänä kanadalais-ranskalaiselle TVA-kanavalle.

Myös häntä rakastettiin lempinimellä ja tunnettiin nimellä Maman Dion.

Maman Dion oli 14 lapsen äiti, mukaan lukien laulaja Celine Dion.

Christopher Tolkien

Christopher Tolkein (Kuva: Tolkein Society)

Christopher Tolkien, Sormusten herran kirjailijan JRR Tolkienin poika, kuoli 16. tammikuuta 95 -vuotiaana.

Christopher, joka on taitava kirjailija, oli avainasemassa pitäessään isänsä perintöä elossa kuolemansa jälkeen ja editoimalla The Silmarillionin kaltaisia ​​teoksia.

Hän piirsi myös kuuluisat alkuperäiset Sormusten herran kartat, jotka koristivat 1950-luvulla julkaistuja kirjoja Hobitti-esikoisen menestyksen jälkeen, ja erittäin yksityiskohtaiset kartat täydentävät Lähi-maan täydellisen myyttisen maailman tunnetta.


Rocky Johnson

(Kuva: WWE)

Rockin painija isä Rocky Johnson kuoli 75 -vuotiaana 15. tammikuuta.

Rockysta tuli National Wrestling Alliance Georgian mestari ja NWA Southern Heavyweight Memphis -mestari sekä monia muita mestaruuksia urallaan ennen kuin hänestä tuli osa ensimmäistä black tag -tiimiä, joka voitti World Tag Team -mestaruuden World Wrestling Federationissa kumppani Tony Atlas.

Eläkkeelle jäämisen jälkeen hän jatkoi kouluttamaan poikansa Dwayne 'The Rock' Johnsonin painimaan.


Stan Kirsch

Stan Kirsch tunnettiin parhaiten Highlanderista

Stan Kirsch kuoli 11. tammikuuta 51 -vuotiaana.

Näyttelijä - joka tunnettiin parhaiten roolistaan ​​Richie Ryanissa Highlanderissa - uskotaan ottaneen henkensä ja vaimonsa löysi hänet kuolleena kotonaan.

Sen lisäksi, että hän pelasi Richie Ryania kuusi kautta, Kirsch myös Stan näytteli luutnantti Ferrarina hittisarjassa JAG viisi kautta, sekä esiintyi ohjelmissa, kuten Friends.


Edd Byrnes

Edd Byrnes näytteli Grease -elokuvassa (Kuva: Getty Images)


Näyttelijä Edd Byrnes kuoli 8. tammikuuta luonnollisista syistä 87 -vuotiaana.

Byrnes esiintyi Grease -musikaalissa vuonna 1979 tanssiesityksen isäntänä Vince Fontainena ja näytteli Kookiea televisiosarjassa 77 Sunset Strip.


Neil Peart

Rumpali Neil Peart kuoli 67 -vuotiaana Santa Monicassa, Kaliforniassa (Kuva: WireImage)


Muusikko Neil Peart kuoli 7. tammikuuta 67 -vuotiaana taistelussa aivosyöpää vastaan.

Peart oli rumpali rock -yhtye Rushissa ja liittyi yhtyeeseen vuonna 1974 ja vetäytyi musiikista vuonna 2015.

Neil on selvinnyt Carrie, hänen vaimonsa 19 vuotta.

Silvio Horta

Silvio Horta (Kuva: WireImage)

Ruma Betty -luoja Silvio Horta kuoli 7. tammikuuta 45 -vuotiaana.

Hänen uskotaan ottaneen henkensä löydettyään motellihuoneesta Miamissa.

Horta oli show-juoksija ja pääkirjoittaja Amerikan Ferreran ja Vanessa Williamsin tähdittämän ABC-ohjelman takana, joka kesti neljä kautta vuosina 2006–2010.

Hän kirjoitti myös hittielokuvia Urban Legend ja Urban Legend: Final Cut.

Stephen Clements

Stephen Clements

BBC: n juontaja Stephen Clements kuoli 47 -vuotiaana.

Rakastettu televisio- ja radiotoimittaja kuoli vain kuukausia sen jälkeen, kun hän laskeutui BBC: n mukaan 'elämänsä työksi'.

Stephen, entinen Q Radio -yhtiön aamiaisohjelman pitkäaikainen juontaja, aloitti yhteistyön BBC Pohjois-Irlannin kanssa viime syyskuussa.

Hänen vaimonsa ja kaksi lastaan ​​jäävät eloon.

Christopher Beeny

Christopher Beeny (Kuva: PD UNKNOWN)

Yläkerran alakerran tähti Christopher Beeny kuoli 78 -vuotiaana 3. tammikuuta.

Tähden poika, Rick Blackman, kertoi surullisen uutisen Twitterissä kunnioituksella isälleen.

Sen lisäksi, että Beeny näytteli jalkapalloilija Edward Barnesia Yläkerrassa alakerrassa, hän näytteli myös elokuvissa Last Of The Summer Wine ja In Loving Memory.

Derek Acorah

Derek Acorah esiintyi Most Haunted -elokuvassa 00 -luvun alussa (Kuva: vuosituhattavoitteet)

Derek Acorah kuoli 3. tammikuuta 69 -vuotiaana joutuessaan septiseen koomaan.

Derek Francis Jason Johnsonina syntynyt Acorah oli itsestäänselvä henkinen media, joka nousi kuuluisuuteen TV-ohjelmassa Most Haunted, kun se julkaistiin vuonna 2001, ennen kuin hän esitti oman ohjelmansa Derek Acorah's Ghost Towns.

Derek esiintyi vuoden 2017 Celebrity Big Brother -sarjassa ja sijoittui neljänneksi.

Nathael Julan

Guingampin ranskalainen hyökkääjä Nathael Julan (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Ranskalainen hyökkääjä Nathael Julan kuoli auto -onnettomuudessa 23 -vuotiaana.

Julan, jonka uskotaan olleen matkalla kotiin koulutuksesta, osallistui yhteentörmäykseen lähellä Saint-Brieucin kaupunkia ja paikalle kutsutut palomiehet.

Guingamp vahvisti uutisen lausunnollaan sanoen: 'Seuralla oli valtava kipu oppia tänään iltapäivällä pelaajansa Nathael Julanin vahingossa tapahtuneesta kuolemasta.

'Tänä traagisena päivänä kaikki klubin jäsenet liittyvät yhteen ja lähettävät surunvalittelunsa Nathaelin perheelle.'

Chris Barker

Chris Barker (Kuva: Getty Images)

Entinen Barnsleyn ja Cardiff Cityn puolustaja Chris Barker kuoli vain 39 -vuotiaana.

Lähes 20 vuotta kestäneen uransa aikana Sheffieldissä syntynyt vasemmistolainen teki yli 500 ottelua sen jälkeen, kun hän teki debyyttinsä Barnsleyssä vuonna 1999, ennen kuin hän pelasi Cardiffin, QPR: n, Plymouthin, Southendin ja Aldershot.

Lexii Alijai

Lexii Alijai (Kuva: Instagram)

Nuori nouseva räppitähti Lexii Alijai kuoli 1. tammikuuta vain 21 -vuotiaana.

Tulevan tähden, jonka oikea nimi on Alexis Alijai Lynch, fanit olivat järkyttyneitä, kun uutiset hänen äkillisestä kuolemastaan ​​tulivat vain tunteja sen jälkeen, kun hän oli ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Hän esiintyi äskettäin Kehlani Parrishin singlessä Jealous, ja yhdysvaltalainen laulaja oli yksi ensimmäisistä, joka jakoi uutisen sen murtuessa.

Katso Myös: