Arsenalin ihmelapsi Charlie Patino ansaitsee kappaleen Blackpool-faneilta 20 minuutin lainalainan jälkeen

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Charlie Patino sai lämpimän vastaanoton Blackpool faneja, kun hän teki debyyttinsä Mestaruus klubilla lauantai-iltapäivällä.



Kate Middleton liian laiha

The Arsenaali keskikenttäpelaaja, 18, liittyi Blackpooliin kauden mittaisella lainalla sopimus aiemmin tässä kuussa. Häntä pidetään yhtenä Gunnersin parhaista nuorista pelaajista ja hän edustaa Englantia alle 19-vuotiaiden tasolla. Hän teki maalin omaansa vanhempi debyytti Arsenalissa Sunderlandia vastaan ​​viime joulukuussa.



Patino sai ensimakunsa Championship-jalkapallosta lauantai-iltapäivällä, kun hänet tuotiin vastaan ​​70. minuutilla Blackpoolin 2-0 vierastappiosta Stokelle. Pelin häviämisestä huolimatta Tangerines-uskoiset olivat edelleen hyvällä äänellä pelin lopussa.



Suuri joukko Blackpool-faneja kuvattiin laulamassa Patinon nimeä Stoken konserttiin. Uusi laulu on saanut inspiraationsa Blackpoolin vihasta paikallisia kilpailijoita Prestonia kohtaan, ja se liittyy Michael Jacksonin vuoden 1995 hittikappaleeseen You Are Not Alone.

Laulu kuuluu seuraavasti: 'Hän on Charlie Patino, hän tiesi paikan mennä, vaikka hän ei ollut koskaan nähnyt, pojat Tangerinessa, hän tunsi sen kaikkialla, hän hengitti meri-ilmaa ja sitten hän sanoi minulle: ****** vihaan PNE:tä [Preston North End].'

On ymmärrettävää, miksi Blackpoolin kannattajat ovat lämmenneet uuteen keskikenttäpelaajaansa. Ottelun jälkeen puhuessaan Tangerinesin manageri Michael Appleton kehui Patinon suorituskykyä ja väitti, että hän 'nautti' katsoessaan, kuinka hän harjoitteli mestaruussarjassa.



  Ryhmä Blackpoolin kannattajia huusi Charlie Patinoa's name after Saturday's game
Joukko Blackpoolin kannattajia huusi Charlie Patinon nimeä lauantain pelin jälkeen

Luuletko, että Charlie Patinosta tulee Emiratesin vakioasiakas? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

'Hän vie jaardit pois ihmisistä toisinaan kyvyllään päästä eroon ihmisistä', Appleton sanoi. 'Minusta hän oli loistava. Luulin, että hän osoitti tyyneyttä. Hän osoitti vanhaa päätä hyvin, hyvin nuorilla harteilla ja nautin hänen katsomisestaan. Uskon, että Blackpoolin fanit tulevalla kaudella nauttivat hänen katsomisestaan.'



Monet Arsenalin kannattajat toivovat Patinion Blackpoolin lainan auttavan häntä tulemaan Emiratesin huippupelaajaksi. Tykkimiesten pomo Mikel Arteta kertoi lehdistölle, että hän ei kiirehdi Patinoa ykkösjoukkueeseen.

'Kaunis hetki', sanoi Arteta kuvaillessaan Patinon maalia. 'Hän on lapsi, joka tulee läpi järjestelmämme, ihana lapsi. Hän harjoittelee kanssamme melkein joka viikko. Se oli unelma. Debyyttinä tulla tänne, tehdä maalin faniemme edessä, todella erityinen hetki.

'Mielestäni se on erittäin positiivista [Arsenal-fanit lauloivat hänen nimeään]. He kuulivat hänestä ja tietävät, mitä hänestä voi tulla, ja nyt meidän täytyy keittää häntä hitaasti.

'Tänään oli mielestäni hyvä alku. [Liian paljon hypeä hänen ympärillään] meidän on vältettävä. Hänellä on vielä paljon kilpailua edessään. Hän on todella nuori. Ja hänen on edettävä askel askeleelta. Tänään hän oli onnekas, hän sai tilaisuuden ja tarttui siihen todella hyvin.'

Arsenalilla on tällä hetkellä 11 lainapelaajaa - mukaan lukien puolustaja Nuno Tavares, hyökkääjä Folarin Balogun ja maalivahti Arthur Okonkwo. Lisää pelaajia odotetaan lähtevän Emiratesista ennen siirtoikkunan sulkeutumista 1. syyskuuta.

Katso Myös: