Asda myy jättimäisen pullon Proseccoa vain 14 punnalla - ja ihmiset ovat kauhuissaan

Asda

Horoskooppi Huomenna

Ne myydään nopeasti loppuun(Kuva: Getty)



Ensin oli kahluuallas, sitten 10 punnan ateria ja nyt Asda on lisännyt antea entisestään myymällä valtava Proseccon magnum vain 14 puntaa.



Juuri viikonlopun helleaaltoon mennessä Asda on pudottanut 1,5 litran pullojensa hinnan vain 14 euroon.



750 ml: n pullo kuohuviiniä palauttaisi sinulle yleensä noin 9 puntaa - mikä tarkoittaa, että saat kaksinkertaisen määrän hyvää tavaraa vain muutamalla eurolla.

Isoja pulloja kuohuviiniä on saatavana molemmat verkossa ja myymälässä, mutta saatat haluta kiirettä, koska ennustamme loppuunmyyntiä. Jos haluat saada pullon ilmaiseksi, Quidco tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen 15 punnan kulutuksen Asdassa.

Asdan Proseccon magnum kaikessa loistossaan (Kuva: Asda)



Mutta maistuuko se hyvältä? Fillipo Sansovinon valmistama, Asdan mukaan 'pehmeä ja omenainen' italialainen Prosecco on ilmeisesti täydellinen aperitiivina tai kevyiden kala- ja pastaruokien kanssa.

Vaikka tunnetusti olemme kansakunnan suosikki, niin jätämme sen itse päätettäviksi. Ehkä ei ihan yksin.



Waitrose on myös hyppäänyt kelkkaan ja tarjonnut 1,5 litran magnum San Leo Prosecco DOC hintaan 15,49 £ - tämä on 25% halvempaa kuin tavallinen 20,99 £: n hintalappu.

'DOC & apos; Prosecco on usein merkki paremmasta laadusta sen hallituksen suojelemana. Kuten Asda, Waitrose's Prosecco on saatavana myös verkossa ja varastossa.

Lue lisää

Kuinka säästää rahaa supermarketissa
Supermarketin ruokatarjoukset Suosituimmat viinitarjoukset supermarketista Parhaat supermarkettien kanta -asiakasohjelmat Kuinka löytää hyvä tarjous

Asdan pullo on saatavana kaupoista ympäri maata ja verkossa. Heidän kotiinkuljetuksensa maksaa sinulle vain 1 puntaa, vaikka sinun on käytettävä vähintään 40 puntaa saadaksesi ostoksesi kotiisi - eli kolme magnummaa Proseccoa.

Tämän artikkelin versio on ilmestynyt Wales Online .

zara hollanti neiti gb

Katso Myös: