Asda tuo markkinoille hienon uuden 22 punnan rosé -samppanjan - mutta voit saada sen 12 puntaa

Asda

Horoskooppi Huomenna

Hurraa halvalle, mutta hienolle viinille(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



joka pelaa Billyä kruunauskadulla

Vaikka kuumia suklaata ja Baileysia voi käyttää talveksi, kesällä ainoa mitä haluamme käsissämme on rosé. Tai Aperol spritz. Tai ehkä samppanjaa, jos meistä tuntuu hienolta.



Valitsemalla kaksi kolmesta laatikosta Asda on juuri ilmoittanut lanseeraavansa huippulaadukkaan hybridin kahden ylimmän kippiautomme väliin.

Unelma yhdistelmä samppanjaa ja roséa, Asdan uusi Erityinen Louis Bernard Rosé Brut -samppanja lanseerattiin sekä kaupoissa että verkossa Asda -sivusto aiemmin tällä viikolla.

Tämä on pullo, jota etsit kaupoista



Käynnistys klo 22 £, se ei todellakaan ole halpaa, mutta se on silti yksi edullisimmista supermarketin rosé -samppanjoista.

Sen 20 punnan hintalappu on myös jyrkkä vastakohta kiistatta kuuluisimpaan vaaleanpunaiseen samppanjaan, Laurent Perrierin Cuvee Rose , joka vie sinut takaisin 50 puntaa.



Sean Aitken, Asda -viinin ostaja, kommentoi: Joka vuosi lämpötilan noustessa näemme yhä enemmän asiakkaita, jotka ostavat roséa, ja vaaleanpunainen viini on nyt katkottu kesätuote kodeissa ympäri maata.

Näyttää oikealta meille (Kuva: AFP/Getty Images)

Asiantuntijaviljelijöidemme kanssa olemme luoneet sekoituksen, joka sisältää suuremman määrän Pinot Noir & Pinot Meunier -rypäleitä luodakseen raikkaan, monipuolisen rosé -kuohuviiniä, mansikka-, karpalo- ja punaisen omenan tuoksuja, jotka sopivat jokaiseen kesätilaisuuteen.

keely shaye smith 2020

Jos kuitenkin haluat saada Asdan version vielä halvemmalla, olemme havainneet tavan, jolla uudet jäsenet voivat palauttaa sivuston quidco voi pussittaa pullon vaaleanpunaista kuohuviiniä vain 12 punnan hintaan - kunhan he eivät ole koskaan aiemmin kirjautuneet cashback -sivustoon ja ostavat sen verkossa.

Meillä on kaikki yksityiskohdat alla.

Kuinka saada pullo Asdan 22 punnan rosé -samppanjaa hintaan 12 puntaa

Kiire kesä (Kuva: AFP/Getty Images)

  1. Rekisteröidy Quidcoon ilmaiseksi
  2. Suuntaa Quidcoon 10 £ käteispalautus ensimmäisellä ruokakauppasivullasi , seuraa niiden linkkiä Asda -verkkosivustoon, jossa voit tehdä ostoksia normaalisti
  3. Quidco palauttaa sinulle 10 puntaa kahden viikon kuluessa, jonka voit siirtää pankkitilillesi

Sinun ei tarvitse ostaa viiniä saadaksesi rahat takaisin, ja tarjous on saatavilla kaikille uusille Quidco -jäsenille, jotka tekevät ostoksen tämän päivän ja 31. joulukuuta 2019 välisenä aikana.

Sinä pystyt lue kaikki ehdot täältä.

Lue lisää

Kuinka säästää rahaa supermarketissa
Supermarketin ruokatarjoukset Suosituimmat viinitarjoukset supermarketista Parhaat supermarkettien kanta -asiakasohjelmat Kuinka löytää hyvä tarjous

Katso Myös: