Asda alensi palkitun Proseccon hinnan 5 puntaan jouluksi

Asda

Horoskooppi Huomenna

Aloita varastot jouluksi(Kuva: Asda)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



holly willoughbyn vaatekaapin toimintahäiriö

Joulu on aivan nurkan takana, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlia suurta päivää kuin lasillinen Proseccoa.



Joten auttaakseen brittejä saamaan saman juhlatunnelman halvemmalla, Asda on pudottanut palkitun Yellow Label Proseccon hinnan vain 5 puntaan.

Yleensä 6 puntaa pullo, Asdan oma brändi Prosecco on nyt vain 4,97 puntaa, mikä antaa sinulle enemmän kuplivaa rahaa kuin ennen.

Voit saada pulloa tavaraa sekä myymälöissä ympäri maata että verkossa, ja saatavilla on samat 4,97 puntaa sisältävät pullot Asdan verkkosivuilla.



Sinun on kuitenkin oltava nopea, sillä tarjous päättyy 15.12.2019 - 10 päivää ennen joulua.

Tsemppiä siihen!



Lue lisää

Halpaa viiniä, olutta ja väkeviä alkoholijuomia
Halvat supermarketin viinitarjoukset 10 parasta punaviiniä alle 25 puntaa M&S viinin ja oluen myynti Asda käynnistää viinin myynnin

Alun perin havaittu Aurinko, Kyseinen porevesipullo - Asdan Yellow Label Prosecco, jonka alkoholipitoisuus on 10,5 tilavuusprosenttia, voitti hopeaa vuoden 2017 Decanter Awards -palkinnolla ja pronssia International Wine Challenge -tapahtumassa vuosina 2017 ja 2019.

Mutta Asda ei ole ainoa, joka laskee Prosecconsa hintoja, ja Aldi myös leikkaa hinnansa vain 4 puntaan pullosta - mutta vain myymälässä eikä verkossa.

Muualla kaupoissa Lidlillä on Allini Prosecco Frizzanten pulloja hintaan 5,49 puntaa ja se maksaa 1,50 puntaa enemmän kuin Aldi, kun taas Tesco maksaa sinulle 2,01 puntaa enemmän 6 € / pullo heidän Kaunis kuohuviini Prosecco -keittiö.

Katso Myös: