ASOS lanseeraa 'see my fit' -ominaisuuden, jotta ostajat voivat katsella 16 kehon kokoa

Asos

Horoskooppi Huomenna

Napsauttamalla Katso minun sopivuus -painiketta yhdessä kokeiluun osallistuneesta 800 mekosta, asiakkaat voivat valita kyseisen mekon 16 eri mallissa, koot 4–18.



Verkkokauppias Asos on tuonut markkinoille uuden ostosvälineen, jonka avulla asiakkaat voivat tarkastella vaatteita 16 eri vartalotyypillä.



& Apos; See My Fit & apos; Palvelu on tällä hetkellä saatavilla 800 eri tyylillä, ja se on osa suunnitelmia tehdä ostoksista asiakkaille helpompaa.



Voit käyttää sitä, kun asiakkaat voivat napsauttaa tuotteen esikatselun sivussa olevaa painiketta nähdäkseen mallin, joka edustaa paremmin heidän henkilökohtaista kehon tyyppiä.

Mallit vaihtelevat koosta 4-18 ja 5ft 1in - 5ft 9in.

mitä 5555 tarkoittaa henkisesti

Asos Studiosin vanhempi sisällönpäällikkö Tim Carey sanoi lausunnossaan: & nbsp; Tämä See My Fit -kokeilu käyttää uusinta AR -tekniikkaa asiakkaidemme tehon lisäämiseen. kädet, joten he voivat halutessaan katsoa pukeutumistaan ​​sellaiseen malliin, jonka kanssa he tunnistavat eniten tavalla, joka ei olisi mahdollista käyttämällä perinteisiä mallintekniikoita. ''



Zeelitin toimitusjohtaja Yael Vizel lisäsi: 'Yhdessä ASOSin kanssa meillä on yhteinen tehtävä tehdä online-muodista mahdollisimman yksilöllinen ja helppokäyttöinen asiakkaille. Patentoidun, tekoälypohjaisen AR-tekniikkamme avulla, joka tukee See My Fit -toimintoa, voimme yhdistää pisteitä ostoksilla näkemäsi ja kotona saatavan välillä, mikä lisää asiakkaiden luottamusta heidän rakastamiensa tuotteiden ostamiseen. ''

Mutta se ei ole ainoa muutos, jonka Asos on tehnyt viime vuosina.



Palvelun avulla ostajien on helpompi löytää oikea koko (Kuva: ASOS)

ASOS kokeili ensimmäistä kertaa kokopalvelua vuonna 2018, kun yritys antoi asiakkaille mahdollisuuden nähdä saman vaatteen neljässä eri mallissa.

Vuonna 2018 se hylkäsi A -luettelo -ohjelmansa, joka antoi uskollisimmille ostajilleen pisteitä ja syntymäpäivälahjoja.

Ja viime vuonna, se paljasti, että sen palautuspolitiikka on järkytetty sarjapalauttajien estämiseksi .

Työkalua testataan 800 tuotteessa (Kuva: ASOS)

Muutosten myötä jälleenmyyjä pidentää palautusaikaa - 28 päivästä 45: een, jotta asiakkaat voivat kokeilla vaatteita ja päättää, haluavatko ne säilyttää.

Brändi selitti asiakkaille lähetetyssä sähköpostissa: 'Tiedämme, että helppo palautus on yksi (monista) syistä, miksi teet ostoksia kanssamme, joten olemme pidentäneet tavaroiden palautusaikaa 28 päivästä 45 päivään.

'Jos palautat jotain 28 päivän kuluessa, palautamme sinulle normaalisti… ja sen jälkeen (enintään 45 päivää) saat nyt Asos -lahjakortin käyttämäsi summan summasta.'

Se tarkoittaa todennäköisesti myös pienempää tuottoa (Kuva: ASOS)

Tuolloin se sanoi myös, että ne, jotka usein palauttavat tavaroita, voidaan myös keskeyttää - ja palauttaa hyvitys.

Brändi jatkoi: ”Meidän on myös varmistettava, että tuotto on kestävä meille ja ympäristölle, joten jos havaitsemme epätavallisen mallin, voimme tutkia ja ryhtyä toimiin. Se ei todennäköisesti vaikuta sinuun, mutta halusimme nostaa sinut päähän.

'Jos havaitsemme epätavallisen palautusmallin, joka ei istu oikein: esim. epäilemme, että joku todella käyttää ostoksiaan ja palauttaa ne sitten tai tilaa ja palauttaa kuormia - tavallaan, enemmän kuin edes uskollisin Asos -asiakas tilaisi - silloin meidän on ehkä poistettava tili ja kaikki siihen liittyvät tilit. ''

Evättyjä hyvityksiä sovelletaan vain sarjapalautuksiin ja kuluneisiin rikoksentekijöihin-niihin, jotka ostavat tavaroita päivän asuihin ja sitten yksinkertaisesti palauttavat ne-tai mikä vielä pahempaa, käyttävät niitä ja palauttavat sen jälkeen 'käyttämättöminä'.

Ja jos sinut jää kiinni, käyttöoikeutesi tai tilisi voidaan estää.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: