Atari on palannut: ikoninen peliyhtiö lanseeraa uuden konsolin, joka näyttää PALJON alkuperäiseltä 2600 VCS:ltä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Atari on paljastanut valmiin version upouudesta konsolistaan ​​ja lupaa, että se on enemmän kuin pelkkä 'retro-laatikko'.



Ikoninen peliyhtiö kiusoitti konsolia alun perin koodinimellä 'Ataribox' ja on sanonut, että ennakkotilaukset tulevat nyt voimaan huhtikuussa 2018.



miksi autovakuutus on noussut

Uusi konsoli, nimeltään Atari VCS, saa vahvaa inspiraatiota alkuperäisen vuonna 1977 julkaistun Atari 2600 Video Computer Systemin ikonisesta siluetista.



Mutta suinkaan pelkkä uudistus, Atari sanoo tarjoavansa 'nykyaikaista sisältöä, teknologiaa ja uusia innovaatioita'.

(Kuva: Atari)

Jokainen Atarin työntekijä ja jokainen uuteen alustaan ​​osallistuva kumppani on yhtä fanaattinen brändistä ja sen perinnöstä kuin suurimmat fanimme ovat, selittää Michael Arzt, Atari COO Connected Devicesista.



loyds pankin verkkopankki

Atari VCS -nimellä tiedämme, kuinka tärkeää on saada kaikki täysin oikein, ja siksi keskeytimme hetken tulevan julkaisun viime vuoden lopulla.

– Se oli vaikea päätös, kun lähtölaskenta oli käynnissä, mutta emme olleet halukkaita menemään eteenpäin edes yhden asian kanssa.



'Toivomme, että Atarin fanit arvostavat äärimmäistä huomiotamme yksityiskohtiin ja ovat yhtä innoissamme Atari VCS:stä kuin mekin.

(Kuva: Atari)

syövätkö miekkavalaat haita

(Kuva: Atari)

Vaikka Xbox One X:n kaltaiset pelikonsolit ovat tehokkaampia kuin koskaan ennen, nostalgialle ja retropelaamiselle on kova halu.

Nintendo on onnistunut ratsastamaan aallon uudella pienoisversiollaan klassiset NES- ja SNES-konsolit .

black friday 2020 uk päivämäärä

Siitä lähtien, kun Atari joutui suosiosta 80-luvun lopulla Nintendon ja Segan kaltaisten kilpailijoiden lisääntyneen kilpailun vuoksi, Atari on kamppaillut saada takaisin jalansijaa videopelimarkkinoilla.

Alkuperäinen Atari 2600 (Kuva: Granada Television)

Yritys haki konkurssisuojaa vuonna 2013, mutta Chesnais osti sen ja lupasi tehdä siitä jälleen mahtavan.

Yritys on nyt kannattava ja se valmistaa mobiilipelejä. Se myös lisensoi tuotemerkkiään laajemmin - myös käytettäväksi Blade Runner 2049 .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: