Elokuun suuret Premium Bond -voittajat paljastettiin - mukaan lukien kaksi uutta miljonääriä

Premium -Joukkovelkakirjat

Horoskooppi Huomenna

Oletko juuri herännyt miljoona puntaa rikkaammaksi?(Kuva: NS&I)



Kaksi onnekasta Isossa -Britanniassa ovat juuri heränneet miljoonan punnan rikkaammaksi, kun he ovat voittaneet jättipotin tämän kuun Premium Bonds -arvonnassa.



Agent Million on työskennellyt kesän helteellä toimittaakseen viileän miljoonan punnan myrskyn Elokuun palkituille Hertfordshiressä ja Cheshire Westissä.



Ensimmäinen tässä kuussa luotu kelvollinen numero - 287NJ414708 - kuuluu hertfordshiren miehelle, joka osti voittavansa joukkovelkakirjan marraskuussa 2016.

danniella westbrookin nettovarallisuus

Tämän kuukauden voittaja on kymmenes Premium Bonds -miljonääri läänistä.

Elokuun toinen voittaja on nainen Cheshire Westistä ja Chesteristä, joka osti voittaneensa Bondin 13 vuotta sitten, tammikuussa 2006.



Voittanut joukkovelkakirjalaina on 105VW884980 ja hänellä on 30000 puntaa Premium -joukkovelkakirjalainoja.

Se on varmasti syy juhlaan (Kuva: Getty)



lottovoittaja 33 miljoonaa

Hän on alueen kahdeksas Premium Bonds -miljonääri ja toinen viimeisen vuoden aikana, ja viimeinen jättipotti voitettiin marraskuussa 2018.

NS&I: n vähittäismyyntijohtaja Jill Waters sanoi: Suuri osa siitä, mikä tekee Premium -joukkovelkakirjoista erityisen tuotteen, on sen kyky yllättää ja ilahduttaa - ei vain tämän kuukauden kahden miljonäärin voittajia vaan kaikkia niitä, jotka ovat saaneet yhden kolmesta miljoonasta sekä tässä kuussa maksetut verovapaat palkinnot.

Olipa sinulla onni voittaa tässä kuussa tai ei, Premium -joukkovelkakirjalainat voivat auttaa luomaan jännittäviä seikkailuja ja mahdollisuuksia asiakkaillemme, olipa he voittamassa suuria tai säännöllisesti säästäviä taskuja.

Yksi tapa rakentaa säännöllinen säästötapa Premium -joukkovelkakirjalainojen kautta on asettaa pysyvä tilaus. Kun alensimme helmikuun alussa vähimmäissijoituksen Premium -joukkovelkakirjoihin 25 puntaan, vähensimme myös kuukausittaisen minimitilauksen. Kuukausittain varattu raha kerääntyy nopeasti ajan myötä, ja Premium-joukkovelkakirjojen ainutlaatuinen viehätys on se, että säännölliset sijoitukset voivat johtaa elämää muuttaviin summiin.

Pysyvän tilauksen tekeminen voidaan tehdä verkossa vain muutamassa minuutissa, mikä tarkoittaa, että sinulla on enemmän mahdollisuuksia voittaa Premium Bonds -palkinto joka kuukausi ilman ylimääräistä vaivaa.

Ensimmäisen arvonnan jälkeen kesäkuussa 1957 ERNIE on voittanut 449 miljoonaa voittopalkintoa, joiden arvo on 19,7 miljardia puntaa.

on r kelly vankilassa

62 miljoonaa puntaa jää lunastamatta, mutta on olemassa muita tapoja tarkistaa

Premium -joukkovelkakirjat

Tuhannet ihmiset eivät tiedä, että heillä on edes Premium -joukkovelkakirjalainoja (Kuva: PA Wire)

Tässä kuussa maksettavien kolmen miljoonan pluspalkinnon lisäksi olet saattanut saada Premium Bonds -palkinnon, josta et ole tietoinen.

Tällä hetkellä on lunastamatta yli 1,6 miljoonaa palkintoa, joiden arvo on yli 62 miljoonaa puntaa.

Premium -joukkovelkakirjalainat voivat jäädä lunastamatta syistä, kuten jos NS&I ei pidä nykyisiä osoitetietojasi tai jos olet ostanut joukkovelkakirjalainoja lapsena, mutta olet sittemmin unohtanut ne.

Asiakkaat voivat varmistaa, että heidän tietonsa ovat ajan tasalla, ja halutessaan maksaa kaikki tulevat palkinnot suoraan pankkitililleen rekisteröitymällä ylläpitämään Premium -joukkovelkakirja- ja NS&I -tilejään verkossa osoitteessa nsandi.com/register .

parhaat vesipuistot uk

Voit selvittää, ovatko Premium -joukkovelkakirjasi voittajia lataamalla palkinnon tarkistussovellus App Storesta tai Google Playsta tai käy palkintotarkistimessa osoitteessa nsandi.com .

Jos luulet voittaneesi, tarkista täältä .

Asiakkaat hallinnoivat joukkovelkakirjalainojaan osoitteessa nsandi.com ja puhelimitse. Vaihtoehtoisesti katso oppaamme täältä kuinka löytää kadonnut Premium -joukkovelkakirjalaina .

Katso Myös: