VAuvanrivi LETITIAN RIKKUMISEN TAKAISIN

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Strictly Come Dancing -tähti Letitia Deanin avioliitto romahti, koska hän halusi epätoivoisesti saada lapsen, mutta hänen miehensä halusi odottaa.



Viime viikolla NEWSAM paljasti Letitian viisivuotisen avioliiton mediapäällikön Jason Pethersin kanssa.



Nyt hänen anoppinsa on kertonut salaisesta tuskasta entisen EastEnders-tähden jakautumisen takana.



mcdonalds monopoli harvinaisia ​​kappaleita 2019

Joan Pethers myönsi, että ero oli jättänyt Letitian, 39, sydämen särkyneeksi. Mutta Joan ei sulkenut pois tapaamista ja sanoi, että myös 39 -vuotias Jason oli edelleen rakastunut Letitiaan.

Joan, Dulwichista, Etelä -Lontoosta, sanoi: ”He molemmat halusivat lapsia, mutta Jason halusi odottaa, kunnes hänellä oli siihen varaa.

- Hänellä oli paljon enemmän rahaa kuin hänellä.



Luulen, että kuten jokainen mies, hän halusi pitää huolta vaimostaan.

'He olivat onnellisia. Se ei ollut dramaattinen asia - he eivät ole löytäneet ketään muuta. Luulen, että he vain rakastuivat toistaiseksi rakkaudesta. ' Letitia oli yksi EastEnders & apos; eniten ansaitseva 21 vuoden saippua -aikana, ansaitsee jopa 200 000 puntaa vuodessa kuin kuningatar Vicin emäntä Sharon Watts.



Letitia, joka myös ansaitsee jopa 45 000 puntaa viikossa panto -kauden aikana, on sanonut äitiydestä: 'Kun vanhenet, et tiedä, kuinka monta munaa sinulla on korissasi, joten älä koskaan pidä sitä itsestäänselvyytenä tapahtuu.'

BBC: n Strictly Come Dancingin sisäpiiriläinen sanoi, että Letitian oli vaikea palata julkisuuteen niin pian eron jälkeen.

Lähde lisäsi, että näyttelijä, joka on aina kamppaillut painonsa kanssa, taisteli jatkuvasti matalan itsetunnon hyökkäyksiä vastaan.

Hän sanoi: ”Letitialla on selvästikin vaikea aika, ja paineet vaativat veronsa. Hän yrittää selviytyä jakautumisesta Jasonin kanssa, palata parrasvaloihin ja esiintymisstressistä.

Hän on hyvin epävarma ja vastustaa naisia, kuten Kelly Brook, joka on nuorempi ja ohuempi, pahentaa niitä. Ne tulevat hermojen muodossa.

'Hän yrittää tehdä paljon vitsejä yrittääkseen peittää kuinka haavoittuvainen hän on. Mutta kaikki on edessä.

- Hän tarvitsee jatkuvaa varmuutta, ja siksi hän on joskus kovaa työtä ollakseen lähellä. Hän on suosittu kulissien takana, mutta Letitialla on paljon asioita, jotka on ratkaistava ennen kuin hän on koskaan onnellinen. '

Entinen näyttelijä Joan, joka on 70 -luvun alussa, sanoi toivovansa, että Broody Letitia, joka täyttää ensi kuussa 40 vuotta, ja Jason korjaavat asiat. Hän lisäsi: 'He rakastavat edelleen toisiaan. He käyvät pitkiä keskusteluja puhelimessa ja puhuvat koko ajan.

- Kaksi perhettämme tulevat hyvin toimeen.

Itse asiassa me kaikki menemme lomalle yhdessä. Kysyn jatkuvasti Jasonilta: & quot; Milloin sinä ja Letitia tulette takaisin yhteen? & Apos;

gordon brown kiihkoinen nainen

'Olisin hyvin yllättynyt, jos he eivät pääsisi takaisin yhteen, koska he rakastavat toisiaan niin paljon.'

Joan lisäsi, että Jason oli innokas katsoja Strictly Come Dancingissa, jossa Letitia on tehnyt seksikkäitä rutiineja tanssikumppanin Darren Bennettin kanssa.

Hän sanoi: 'Jason on nauhoittanut sen, jotta hän voi katsoa Letitiota.

- Hän pystyy nyt tekemään muutaman asian yksin. Hän voi pelata golfia ystäviensä kanssa. Mutta hän haluaa Letitin takaisin.

'Molemmat haluavat palata yhteen.'

WATT ELÄMÄ

Letitia Dean näytteli ensimmäisen kerran Sharon Wattsina EastEndersissä vuonna 1985

Saippualla hän meni naimisiin Grant Mitchellin ja velipuoli Dennis Rickmanin kanssa

Letitia lähti East-Endersistä tämän vuoden tammikuussa

Katso Myös: