Bafta julkistaa vuoden 2021 Young Game Designers -kilpailun voittajat

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

BAFTA on julkistanut BAFTA Young Game Designers (YGD) Awards -palkinnon neljä voittajaa.

Yhteensä 51 finalistia, iältään 10–18, kilpaili tänä vuonna kategorioissa, kuten nuoren suunnittelijan pelikonsepti parhaasta alkuperäisestä peliideasta sekä nuorten suunnittelijoiden pelien tekeminen, joka palkitsee koodaustaitojen ja helposti saatavilla olevien ohjelmistojen käytön pelin luomiseen. prototyyppi.

Palkinnot jaettiin 8. heinäkuuta erityisenä digitaalisena seremoniana, jota isännöi juontaja ja toimittaja Elle Osili-Wood.

Tämän vuoden voittajat ovat:

Pelikonseptipalkinto (10-14 vuotta): Habiballah Butt, kelaa taaksepäin

Pelikonseptipalkinto (15-18 vuotta): Harry Rimmer, toivon, että olisit täällä

Pelintekopalkinto (10-14 vuotta): Andrew Ah-Weng, päästä eroon siitä

Pelintekopalkinto (15-18 vuotta): Sara Szasz, ajattelematon



'Wish you were here' -pelissä pelaajista tulee etsivä, joka käyttää useita postikortteja aikamatkoiluun ja kerää vihjeitä tulevaisuudesta ja menneisyydestä. (Kuva: BAFTA)





Harry Rimmer, 15, Lontoosta, joka voitti Game Concept Award (15-18) -kategorian pelistään 'Wish you were here', sanoi uutisen olevan miellyttävä yllätys kovan tenttivuoden ja kovan kilpailun jälkeen.

'Oli hienoa päästä ulos vaikeasta GCSE-vuodesta [voittaa] tämä.

Tulos tuli heti erottuani kesäksi, ja olen niin innoissani, että onnistuin paitsi selviytymään finaaliin, myös voittamaan kilpailun, varsinkin kun otetaan huomioon muut vastassani olevat pelit.



9:11 enkelinumero

Habiballah Butt, 14, loi pelin ymmärtääkseen, miltä suru tuntuu (Kuva: BAFTA)

milloin doreen wise kuoli



Se oli upea yllätys, ja minulla oli hauskaa työskennellä sitä edeltävän pelin parissa.

'Wish you were here' on mysteeri-/pulmapeli, jossa pelaajat ratkaisevat erilaisia ​​tapauksia aikamatkailun avulla.

Tämä aikamatka on kuitenkin rajoitettu yhteen päivään kullakin neljällä vuodenajalla, mikä tarkoittaa, että et voi vain matkustaa rikospäivään saadaksesi selville, mitä tapahtui.

LONDON, ENGLANTI - 8. TAMMIKUU: Amanda Berry osallistuu EE British Academy Film Awards -ehdokkuuden julkistamistilaisuuteen BAFTAssa 8. tammikuuta 2016 Lontoossa, Englannissa. (Kuva: Stuart C. Wilson/Getty Images) (Kuva: Getty Images)





Sen sijaan pelaajien tulee matkustaa eri kohtiin ennen rikosta ja sen jälkeen kerätäkseen todisteita, haastatellakseen ihmisiä ja toivottavasti kootakseen vihjeitä tapauksen ratkaisemiseksi.

Toinen illan suuri voittaja oli 13-vuotias Habiballah Butt Sloughista, joka voitti Game Concept Award -kategorian (10 -14) pelistään 'Rewind'.

Rewind esiteltiin innovatiiviseksi peliksi, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin, miltä suru tuntuu ja miten se toimii.


Teini-ikäinen sanoi; Rehellisesti sanottuna en uskonut pääseväni näin pitkälle, ja olen kunnia, että niin monet ihmiset valitsivat minut voittajaksi.

Toivon, että minulla on tulevaisuudessa enemmän tällaisia ​​mahtavia mahdollisuuksia.

Palkintojensa ohella voittajat voivat kehittää peliideoitaan työpajojen, mestarikurssien, verkostoitumismahdollisuuksien ja muiden kautta.



Uusimmat peliarvostelut


'Yli vuosikymmenen ajan BAFTA Young Game Designers (YGD) -aloite on inspiroinut, tukenut ja edistänyt tulevaa pelientekijöiden sukupolvea Isossa-Britanniassa', sanoi BAFTA:n toimitusjohtaja Amanda Berry OBE.

'Olemme iloisia voidessamme julkistaa tämän vuoden voittajaehdotukset, jotka sisältävät joukon kunnianhimoisia nuoria peliinnovaattoreita, jotka osoittavat laajaa monialaista taitoa.'

”Uskomattoman haastavan koulutusvuoden jälkeen olemme iloisia nähdessämme Mentor Award -kategorian paluuta, joka tunnustaa henkilöitä, jotka ovat vastuussa nuorten kykyjen valjastamisesta. Onnitteluni kaikille.'

benjamin jones amy dowden

Lue lisää

Lue lisää

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: