Bake Off -tähti Michael Chakraverty ohjasi itkua paniikkikohtauksen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Omien sanojensa mukaan vuoden 2019 Bake Off -kilpailija Michael Chakraverty, 26, kertoo tarinansa ...



Äitini on aina leiponut. Hänellä on tämä kansio täynnä reseptejä, jotka hänen äitinsä ja hänen äitinsä ovat kaikki välittäneet. Joten leivoin paljon hänen kanssaan, kun olin lapsi, ja rakastuin siihen - kunnes pääsin yliopistoon Edinburghissa, koska et leipoa tahmeassa opiskelijakeittiössä. En tehnyt sitä uudelleen vuosiin.



Olin melko pullea lapsi, ja unessa kävin läpi vaikeita aikoja mielenterveyteni kanssa, en voinut vetää itseäni lamasta. Lääkäri sanoi, että hän voisi antaa minulle lääkkeitä tai voisin kokeilla liikuntaa. Lähdin heti ulos 5k juoksuun, sain noin 100 metriä ja minusta tuntui, että kuolen, joten menin takaisin kotiin ja jatkoin masennusta.



Mutta sitten ystävä pyysi juoksemaan kanssani, ja hitaasti mutta varmasti helpotti. Nyt heti kun sanon, etten voi tehdä jotain, ymmärrän, että minun on pakko, ja näin tulin hakemaan Bake Offia.

Eräänä kesänä leivoin sen kanssa joka viikko, ja eräänä hiljaisena yönä täytin hakemuslomakkeen ja lähetin sen pois. Sitten, ennen kuin huomasinkaan, löysin itseni teltasta. Kaikki leipurit tapasivat edellisenä iltana, ja seuraavana aamuna kamerat olivat päällä ja leivomme. Se on nollasta 100: een nopeasti.

Michael C4: n hittisarjassa The Great British Bake Off viime vuonna

Michael osallistui C4: n hittisarjaan The Great British Bake Off viime vuonna (Kuva: PA)



James Arthur tyttöystävä 2021

He kertoivat meille etukäteen, mitkä haasteet tulevat olemaan, ja reseptien kehittämisjakso oli hyvin lyhyt ja intensiivinen. Emme todellakaan tienneet teknisistä tiedoista. Ja mitä en tajunnut, on se, että kun he sanovat, että sinulla on viisi minuuttia jäljellä, sinulla on oikeastaan ​​vain viisi minuuttia.

Ensimmäisenä päivänä olin ahdistunut sotku, minkä vuoksi leikkasin kolme sormeani! Ensihoitaja joutui sitomaan minut, mutta jatkoin kipua. Viikon aikana olisin myöhässä, suunnittelen ja leivon, koska olin edelleen kokopäivätyössä maanantaista perjantaihin. Se oli uuvuttavaa - siksi teltassa on niin paljon tunteita.



En kertonut äidilleni, että hain. Sitten ensimmäisen kuvauspäivän jälkeen kerroin parille läheiselle ystävälleni ja vanhemmilleni. Soitin isoäidilleni kuvaamisen puolivälissä, ja hän melkein menetti mielensä.

Viikolla viisi minulla oli paniikkikohtaus teknisessä mielessä, kun valmistin beignet-suffleita, paahdettua choux-leivonnaista, joka oli täynnä hilloa.

MM-kisojen viimeinen aika 2018

He kysyivät minulta, pitäisikö minun mennä ulos kävelylle, mutta minun piti vain lopettaa. He antoivat ympärillesi niin paljon tukea, etten usko, että sinun pitäisi koskaan lähteä tai pysähtyä, mutta oli ehdottomasti aikoja, jolloin en uskonut pystyväni siihen.

Michael äitinsä kanssa

Michael tutkii reseptejä äitinsä kanssa (Kuva: C4/PLANET PHOTOS)

Mikä teki siitä entistä palkitsevamman, kun tajusin, että voin. Olen katsonut kyseisen jakson vain kerran enkä aio katsoa sitä uudelleen, mutta oli outoa katsella itseäni läpi jotain. Esittelijöitä oli paljon, joten hengailin Sandi Toksvigin ja Noel Fieldingin kanssa, ja joskus minun oli sanottava:

’Noel, voitko mennä pois? Olet niin häiritsevä! ”Prue Leithillä ja Paul Hollywoodilla on niin paljon tietoa heidän välillään, ja Pruen asut ovat ikonisia.

Tiesin, että oli aikani viikolla seitsemän. Katselemalla teltan ympärille muiden ihmisten luomuksia, kaikki tekivät hämmästyttäviä asioita. Kuumat ristipulloni eivät menneet niin hyvin kuin odotin. Se oli todella hienoa, minulla oli niin hauskaa, sain niin paljon ystäviä ja olin niin väsynyt!

kuinka vanha judy finnigan on

Elokuvan käärimisen jälkeen palasin kotiin ja takaisin päivittäiseen työhöni Royal Shakespeare Companyn.

Viikonloppuisin kävin muiden leipureiden luona, jotka oli eliminoitu, koska he olivat ainoita, jotka tiesivät, millaista se oli, enkä voinut kertoa esityksestä kenellekään muulle. En tiennyt, että se olisi normaalin elämän viimeinen maku.

Michael sai paniikkikohtauksen Great British Bake Off -kuvauksen aikana

Michael sai paniikkikohtauksen Great British Bake Off -kuvauksen aikana (Kuva: Kanava 4)

Heti kun nimemme julkistettiin, sosiaalinen media räjähti ja minut tunnistettiin kaduilla. Ja se on aivan uusi olemassaolo. Pidin sitä hieman ylivoimaisena, mutta ystäväni olivat hämmästyttäviä ja todella hyviä maadoitukseen. Minut tunnistettiin paljon.

Joskus ihmiset antoivat jännityksensä ohittaa tunnustuksen ja alkoivat huutaa minulle. Minäkin trollailin aika paljon. Olin itkenyt itkun takia, jota oli vaikea käsitellä, mutta jätin suuren osan huomiotta.

Kääntöpuoli on, että näet monia ihmisiä tekemisissä kanssasi, koska he liittyvät sinuun. Lähdin Bake Offiin haluamalla kokemusta, kyse oli itseni haastamisesta. Mutta päädyin tähän alustaan, jota haluan käyttää ihmisten auttamiseen.

Olen saanut uskomattomia viestejä ihmisiltä, ​​jotka kamppailevat mielenterveytensä kanssa. En voinut lukea suoraa viestiäni viikkoon paniikkikohtauksen jälkeen, koska niin monet ihmiset ottivat yhteyttä. Se oli upeaa.

En myöskään tajunnut, kuinka monet julkkikset katsovat sitä, he tavoittavat keskustelun ja se on minulle villiä. Olen ystävystynyt niin monien ihmisten kanssa, joita odotan, ja se on hämmästyttävää. Mutta normaali työelämäni ei ole muuttunut lainkaan.

David Walliamsin vaimo lara Stone

Paistan edelleen säännöllisesti ja jaan reseptejä Instagramissani. Jos saisin koko Bake Off -kokemuksen uudelleen, olisin sydämenlyönnissä.

Mikaelin suklaakuorrutteiset cupcakes

Mikaelin suklaakuorrutteiset cupcakes (Kuva: avustaja)

Cupcake -hoito

Koko kesän ajan Alzheimer -yhdistys pyytää meitä kaikkia leipomaan kansallisen CupcakeDayn kunniaksi, joka tänä vuonna on joka päivä!

Michael, joka tukee kampanjaa, selittää: ”Pyydämme ihmisiä leipomaan kotitalouksiensa kanssa, pitämään virtuaalisen Cupcake-päivän työtovereiden kanssa tai lataamaan varainkeruupaketin isännöimään myöhemmin.

cheryl colen kruunauskatu

Lue lisää

Sunnuntai -lehdet
Nolanin sisaret kamppailevat & apos; paitsi Coleen Rasistiset potilaat tuhoavat julmasti mustaa lääkäriä Päällystyslaatan tappaja hyökkäsi kahdeksan äidin kimppuun Miksi Diane Morgan odotti miehen lyövän häntä

& apos; Olen jakanut reseptin suklaasta valmistetuille kuppikakkuille Alzheimerin yhdistyksen verkkosivuilla. Kuppikakut voivat olla niin yksinkertaisia ​​kuin haluat, tai voit mennä kaupunkiin. Se on mukava tapa osallistua - perhe ei voi tällä hetkellä käydä dementiaa sairastavien ihmisten luona, joten on tärkeää osoittaa, että välitämme edelleen. ”

- Alzheimerin seura kutsuu leipureita nousemaan yhteen ja auttamaan hyväntekeväisyysjärjestöä auttamaan ihmisiä, jotka kärsivät dementiasta tällä vaikealla hetkellä, rahoittamalla sen Dementia Connect -tukilinjaa. Rekisteröityä KLIKKAA TÄSTÄ

Katso Myös: