Barclays julkistaa vaihtotilin ja palkintojen heilutukset, jotka vaikuttavat jopa 17 miljoonaan ihmiseen

Barclays

Horoskooppi Huomenna

Asiakkaiden on kirjauduttava verkkopankkiin 22. kesäkuuta mennessä, jotta Blue Rewards säilyy(Kuva: Geoff Swaine/REX/Shutterstock)



Barclays on ilmoittanut kahdesta palkinto-ohjelmastaan ​​suuren ravistuksen, joka koskee jopa 17 miljoonaa asiakasta kesäkuusta alkaen.



Pankki -jättiläinen on paljastanut, että se peruuttaa täysin käteispalautuksen vaihtotilien haltijoille ja lopettaa Blue Reward -jäsenyydet niille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään tai rekisteröityneet verkkopankkiin 3. elokuuta mennessä.



Lainanantaja sanoi päivittäneensä Blue Rewards -järjestelmän ehdot, jotka tarjoavat alennuksia pääkadulla - 4 puntaa kuukaudessa.

Se on kuitenkin kaksinkertainen isku asiakkaille, koska Barclays on myös varoittanut poistavansa käteispalautuksen 22. kesäkuuta - eli Blue Rewards on yksi ainoista tavoista saada rahaa pois, kun käytät rahaa.

Se, päätätkö säilyttää Blue Rewardsin, riippuu siitä, onko sinulla varaa 4 punnan kuukausimaksuun.



Asiakkaiden on kirjauduttava sisään, jotta he eivät pääse ulos järjestelmästä

Asiakkaiden on kirjauduttava sisään, jotta he eivät pääse ulos järjestelmästä

Järjestelmän jäsenet ansaitsevat vähintään 7 puntaa kuukaudessa edellyttäen, että he maksavat vähintään 800 puntaa 30 päivän välein ja heillä on kaksi suoraveloitusta. Se tarjoaa myös lisäetuja asuntolaina -asiakkaille.



Palkinnot maksetaan suoraan asiakkaan Blue Rewards -lompakkoon - se on aina ollut edellytys rekisteröitymiselle joko Barclays & apos; verkkopankkipalvelu tai sen sovellus siirtää nämä tulot päätilillesi.

Kuitenkin niiden jäsenten, jotka eivät ole koskaan katsoneet tai käyttäneet virtuaalista lompakkoaan, koska he eivät ole rekisteröityneet verkko- tai sovelluspankkitoimintaan, on nyt tehtävä se ennen 3. elokuuta, tai heidän Rewards -jäsenyytensä voidaan peruuttaa.

Pankki sanoi, että tämä ei vaikuta valtaosaan asiakkaista - ja jokaisella, joka ei ole kirjautunut sisään, on kahden kuukauden puskuri ennen peruuttamista.

Jos jäsenyytesi peruutetaan, palkintotulosi siirretään automaattisesti linkitetylle Barclays -tilillesi tai sinulle lähetetään sekki postissa.

Erikseen myös käteispalautus pääkadulla on päättymässä

Erikseen myös käteispalautus pääkadulla on päättymässä (Kuva: PA)

Sinulle ilmoitetaan myös kahden kuukauden varoitusajalla tästä tapahtumasta.

Rahanpalautuksen osalta Barclays luopuu käteispalautusjärjestelmästään ostoista 22. kesäkuuta alkaen sekä tavallisille vaihtotiliasiakkaille että Blue Rewards -jäsenille.

Nykyiset kannustimet sisältävät rahat pois pääkatuketjusta, kuten supermarketeista ja B&Q: sta - ne kaikki päättyvät.

Barclaysin tiedottaja kertoi The NEWSAMille ottavansa parhaillaan yhteyttä Barclays Blue Rewards -asiakkaisiin kertoakseen muutoksista.

'' Koska tarvitset verkkopankkia tai sovellustamme palkitsemislompakon hallintaan, olemme päättäneet päivittää käyttöehtomme siten, että jatkossa sinun on rekisteröidyttävä joko verkkopankkiin tai Barclays -sovellukseen saadakseen Blue Rewards -palkinnon ”, tiedotteessa todetaan.

'' Tämä vaikuttaa hyvin pieneen määrään asiakkaita, ja meillä on tuki omalla verkkosivustollamme tai Barclays Digital Eaglesin kautta, jotta he voivat rekisteröityä joko verkkopankkiin tai Barclays -sovellukseen, joka on ilmainen ja suoraviivainen. ''

Katso Myös: