BBC Breakfastin Dan Walker tukee kilpailijoita, jotka ottavat polven olympialaisissa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Aamiaistelevision juontaja Dan Walker on puhunut tukemaan kilpailijoita, jotka ottavat polven olympialaisissa.



Dan, joka johtaa BBC: n olympia-aamiaista esityksessä jääkiekon kultamitalistin Sam Quekin kanssa, tuki mielenosoitusta rodullista epäoikeudenmukaisuutta vastaan ​​ja sanoi: Kaikkien pitäisi olla rasisminvastaisia.



Olympia -aamiainen sisältää tänään pyöräilyä ja voimistelua, ja GB: n naisten jalkapallomaajoukkue toimii myös Japania vastaan.



He ottivat polven ensimmäisessä ottelussaan keskiviikkona, kun he voittivat Chilen 2-0, ja Dan sanoi: Englannin jalkapallomaajoukkue euroissa teki todella selkeän lausunnon tästä sanomalla heille, että viesti koski rasismin vastaista asennetta.

Se oli heiltä selvää. Muut ihmiset ovat yhdistäneet sen poliisin rahoittamiseen, mikä ei auta. Sinun on kuunneltava, miksi pelaajat tekevät niin ja muodostavat tämän kannan.

tracy leanne jefford aviomies

Dan Walker ja Sam Quek MBE edustavat BBC: n olympia -aamiaista (Kuva: BBC / Nick Eagle)



Jos et voi tukea jotain sellaista ja ymmärtää miksi he tekevät niin, minusta tuntuu, että sinun on kuunneltava heitä ja katsottava sitä hieman enemmän.

Dan, 44, puhui NEWSAMille harjoitusten jälkeen Samin kanssa, joka voitti kultaa GB -joukkueen naisten jääkiekkojoukkueessa Riossa vuonna 2016.



zac efron mtv elokuvapalkinnot

Dan myöntää olleensa pakkomielle olympialaisissa niin kauan kuin muistaa. Hän sanoi: Lapsena juoksin ympäri taloa toistamalla David Colemanin sanoja.

Kommentoija Coleman työskenteli 11 olympialaisessa, mikä on kadehdittava ura Danin silmissä. Hän sanoi: Joka kerta kun työskentelen olympialaisissa, se on urani kohokohta. Britit rakastavat kisojen takana olevia tarinoita. En malta odottaa, että se alkaa. Toivottavasti aloitamme mitaleiden voittamisen aikaisin.

Hän uskoo katsojien kiihtyvän jännityksestä huolimatta väkijoukkojen puutteesta Covidin vuoksi.

Hän sanoi: Meillä on vahvuutemme soutamisessa ja pyöräilyssä sekä suuria toiveita voimistelussa ja uinnissa. Meillä on suuret nimet sukelluksessa.

Hieno asia olympialaisissa on se, että voimme olla pakkomielle kapealla urheilulla. Uskon, että urheilukiipeilystä tulee todella iso.

Dan tukee urheilijoita, jotka pitävät polvea mielenosoituksena rodullista epäoikeudenmukaisuutta vastaan (Kuva: napata)

Rakastan nopeuselementtiä - kaksi kiipeilijää, vierekkäin, 15 metrin seinän alla ja yrittävät nousta niin nopeasti kuin pystyvät. Luulen, että siitä tulee niin katsottavaa, ja meillä on joku GB -ryhmä Shauna Coxsey tukemassa.

toju teräspallot

Siellä on poika Leedsistä, Tom Pidcock, jolla on hyvä huuto maastopyöräilyssä. Rullalautailussa meillä voisi olla todella nuori mitalisti 13-vuotiaasta Sky Brownista. En malta odottaa, millaista surffaus on.

Hänen suurin haaste on erittäin varhainen aloitus-vaikka Tokio on kahdeksan tuntia edellä. Hän sanoi: Minun on todella noustava aikaisemmin.

Kaikkien pitäisi olla rasisminvastaisia ​​', hän sanoo (Kuva: Getty Images)

liv ja chris rakastavat saaria

Shauna Coxsey, Ison -Britannian olympiakiipeilyjoukkueen jäsen (Kuva: Getty Images British Olympic Associationille)

Se alkaa kello 5, joten tunti normaalia aikaisemmin herätys on asetettu kello 2.30 ja olen töissä koko viikon maanantaista keskiviikkoon.

Mutta jos en työskentelisi sen parissa, nousisin joka tapauksessa hulluksi kello katsomaan sitä, joten voin yhtä hyvin olla töissä.

Uutiskirje ilmestyy joka tunti, mutta Dan sanoi: Keskitymme hyvin paljon Tokion tapahtumiin ja sarja näyttää upealta. Siellä on jopa lisätyn todellisuuden kalalampi ja japanilainen puutarha. Vaikka emme voi olla Tokiossa, teemme ilmeisistä syistä parhaamme hieman oudosta tilanteesta.

Kommentoija Coleman työskenteli 11 olympialaisessa (Kuva: Getty Images)

kuoleeko phil mitchell

Dan esiintyy yleensä BBC Breakfastissa Louise Minchinin kanssa (Kuva: PA)

Hän odottaa innolla työskentelyä Samin kanssa, 32, ja sanoi: Sam on loistava. Hän on perimmäinen juontaja, hän voi tehdä esityksen, mutta hän on ollut siellä, nähnyt sen, tehnyt sen ja voittanut sen. Mutta hän kaipaa tavallista isäntä Louise Minchinia.

Dan sanoi: Luulen, että Louise nauttii olympialaisten katsomisesta sen sijaan, että joutuisi nousemaan aikaisin töihin.

Mutta kaipaan häntä kertomaan minulle, kun olen tehnyt tyhmän vitsi.

*BBC -aamiainen, joka on klo 5.00–9.00, sisältää parhaan yön toiminnan, live -urheilun ja säännölliset uutiset.

Katso Myös: